Şimdi Ara

MotoG - G2 - S4 Active ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.Şu anda bütçemi hiç zorlamadan MotoG alabilirim.Ama biraz zorlarsam S4 Active veya G2'de alabilirim.

Ne diyorsunuz? Fazla aşırıya kaçmadan MotoG ile mi takılsam yoksa bütçeyi zorlayıp G2 mi alsam? Aradaki farka G2 değer mi ? Uçurum var mı sizce?Yoksa ortada kalıp Active mi alsam?

• G2 ile moto g yi yan yana koymak bile hatadır.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Active'e hic bulasma. Zorlayabilirsen G2 almani tavsiye ederim. Moto G ile arasinda gayet acik bir fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Active'e hic bulasma. Zorlayabilirsen G2 almani tavsiye ederim. Moto G ile arasinda gayet acik bir fark var.

Şu anda 21 dakikalık bir G2 incelemesi izledim ve gerçekten çok özendim Sanırım G2 alacağım büyük bir ihtimalle.

Çok alakasız bir soru olacak ama ben taksitle satan hiçbir yer bulamıyorum.Biliyor musunuz acaba internet üzerinden 9 taksitle satan bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Active'e hic bulasma. Zorlayabilirsen G2 almani tavsiye ederim. Moto G ile arasinda gayet acik bir fark var.

Şu anda 21 dakikalık bir G2 incelemesi izledim ve gerçekten çok özendim Sanırım G2 alacağım büyük bir ihtimalle.

Çok alakasız bir soru olacak ama ben taksitle satan hiçbir yer bulamıyorum.Biliyor musunuz acaba internet üzerinden 9 taksitle satan bir yer?

Kliksada sanirim taksit vardi dolayli yollarla ama tam bilmiyorum. Zaten taksitli telefon satilmiyor direk hicbiryerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Kliksada sanirim taksit vardi dolayli yollarla ama tam bilmiyorum. Zaten taksitli telefon satilmiyor direk hicbiryerde.

Anladım, teşekkürler Daha 2 hafta önce arkadaş teknosadan taksitle almıştı bir de şansımı orda denerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    7 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.