Arkadaşlar problem var; telefonum hafıza kartındaki dosyaları görmüyor,motorolo phone tools programıda telefonu tanımıyor,hard disc olarak taktığım zaman hafıza kartının içindeki mp3 leri bilgisayarda görebiliyorum.ama telefonda hiç bir şarkı yok.Akşam telefona program atmak için çok uğraştım,sanırım bazı ayarlar bozuldu.Bu hafıza kartını nasıl tanıtcaz şimdi bu telefona ya.... Bir sürü mp3 üm vardı offffffffff Megaturk;Biroldh YETİŞİNNNNNNNNNNNNN
Arkadaşlar problem var; telefonum hafıza kartındaki dosyaları görmüyor,motorolo phone tools programıda telefonu tanımıyor,hard disc olarak taktığım zaman hafıza kartının içindeki mp3 leri bilgisayarda görebiliyorum.ama telefonda hiç bir şarkı yok.Akşam telefona program atmak için çok uğraştım,sanırım bazı ayarlar bozuldu.Bu hafıza kartını nasıl tanıtcaz şimdi bu telefona ya.... Bir sürü mp3 üm vardı offffffffff Megaturk;Biroldh YETİŞİNNNNNNNNNNNNN
Telefon hafıza kartını hiç mi görmüyor yoksa içindeki dosyaları mı görmüyor..
Kesin çözüm yeniden versiyon atmandan geçiyor aklıma başka bişi gelmiyor.. Sana kolay gelsin..
arkadaşlar eski bir e398 kullanıcısı olarak yakında aranıza katılabilirim. diyorum ki şu ana kadar telefonun performansından memnun musun , keske almasaydım dedirten eksi bi ozellik hissettiniz mi ? teşekkürler...
arkadaşlar eski bir e398 kullanıcısı olarak yakında aranıza katılabilirim. diyorum ki şu ana kadar telefonun performansından memnun musun , keske almasaydım dedirten eksi bi ozellik hissettiniz mi ? teşekkürler...
beni hatırlarsın belki forumda adamlar walkman tellerden daha iyi veriyo sesi kulağa diyolar alabiliyosan al ben acelemin kurbanı oldum bu teli bekleyemedim pişmanım
Bu tel nasıl mı özet yazıyorum... Ben bu teli ilk çıktığından beri takip ettim TR ye geç geldi ama geldiğinde hala çok özellikli ufak telefon ve ses için en iyisi benim için hala e2 geçerli idi o yüzden e2 aldım..
İlk 3 tane hoparlör olacaktı diye lanse edilen ROKR E2 çıkmadan bu şekilde lanse edilmişti 3 tane hoparlörü olacak hayvan bas verecek filan falan arkadaştaki e398den sonra bu uçurur havasındaydım.. Almadan önce çok iyi takip ettiğim için elbetteki TEK hoparlörü olduğunu biliyordum dedim adamlar tek hoparlör ilede manyak ses çıkarıtırlar bu moto dedim..FAKAT işte dış hoparlörde bası olmadığını bilmiyordum. Aldığımda bana koyan bu dış hoparlörün bası olmayışıydı bas olmadığı ve tek hoparlör olduğu için normal telefon sesi seviyesinde ama kaliteli ses çıkartıyor dıştan.. Tabi bunun gerçektende o kadar önemli olmadığı ortada zaten yeterli dış sesi var normalden biraz fazla bile, aşırı olmasına gerek yok.. Olsaydı evet daha iyi olurdu sonuna kadar açıp herkese dinletirdik muhahahha...
Sadece şu "e2 en iyi seçimimdi" her yeni versiyonla bu telefona inanılmaz özellikler geliyor.. Sanırım yazın tam olarak her şey yapabileceğiz e2 de...
Bu telefon nasıl mı işte ; En iyi ekran 320*240 bak inanamazsın ayna gibi bu ekranlar film izle yeni 3D oyunlar filan oyna süper işte.. bakın bunun ekran çözünürlüğü ile alakası yok 6233 ü olan arkadaşımda aynı görüntü berbat biçimde görünüyor yani tamamen ekran teknoloji farkı var arkadaş daha 6233 ünü yeni aldığı halde 2.ele düşünce hemen e2 alcam diyor biraz koydu ona galiba ilk başta 6233 ün çok olan dış sesi ile hava atıyordu şimdi e2 almak için can atıyor.. İşlemcisinden dolayı çok hızlı örneğin bazı java oyunları bu hızdan dolayı oynayamıyorum o kadar hızlı ki oyun çok hızlı oynuyor bende yetişemiyorum İŞTE esas mesele kulaklıkta fevkalade MP3 kalitesi var dinleyince vayyyy canınaaaa!!!!! LİNUX sistem olduğu için her yeni linux versiyonu çıktığında özellikleri artıyor 4GB destek gibi ,divx oynatma vs.. 1.3 mp kamera sony-ericsson nokia fan arkadaşlarım tarafından bile onaylandı FOTO kalitesi cep telefonu açısından süper kalitede..
Eksikleri TEK eksiği wifi yok... ve 176*144 video kaydı 6630 gibi hiç iyi değil. Yani e2 de video kaydını düşünmemelisin.. Ama süper işlemcisi ile versiyon ile eminim yakında 320*240 25 fps kayıt yapacaktır.. O zaman da hiç eksiği kalmamış olacaktır...