Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: munzur00

Havale ile 266 olmuş :) daha ne kadar düşer acaba...

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Telefon&productid=CE00819(44000000)

afedersiniz ama yuh

• ne 280 mi olmuş abiler ne diyosunuz siz yav yarın satıyorum w800 ü k790 alacaktım ama bu ne yavbiliyosunuz zaafımı bu tele neler eklediniz ben bayadır girmiyorum
    1 ay kadar sonra k790 alacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Eylül 2007; 21:06:22 >
  • Bu estore sitesi güvenilirmi acaba alan varmı burdan? Fiyat çok uygun..
  • evet arkadaşlar e-store hakkında bilgisi olan var mı? eğer güvenilir bir siteyse (ki ben uzun zamandır biliyorum görüyorum ama hiç alışveriş yapmadım) hemen alcam.bir de aldıktan sonra herhangi sakatlık çıkmaz değil mi ? ne bileyim telefonu kayıt filan sırasında ?

Orjinalden alıntı: infernox

Bu estore sitesi güvenilirmi acaba alan varmı burdan? Fiyat çok uygun..
  • arkadaşım umarım bir sorun yaşamazsın.çünkü estore hakkındaki yorumlar pek iç açıcı değiller.yani özellikle ürünün çok geç ellerine ulaştığı ile ilgili şeyler yazmışlar.buyrun bu da link:http://www.shoptr.com/TR/yorum/yorumlar.asp?c_id=62
    siparişn eline ulaştığında bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim.bir aksilik çıkmazsa ben de burdan alayım :)
  • arkadaşlar bende estore den bir adet e2 sipariş verdim bakalım elime ne zaman ulaşır inşallah pişman olmam bu telefonu almamda sizlerin yorumları çok etkili oldu ben telefonu ses ve ekranı için aldım ama şuda çok önemli günde 3 saat kadar mp3 dinlemek kaydıyla 2 gün şarjzı gitsin benim için yeterli ama sesin üzerinde çok duruyorum çünkü kulaklıkla müzik dinlemeyi çok seviyorum dış ses çok önemli değil benim için telefon bana ulaşsın tabiki benimde yorumlarım olacak.
  • Bi sitede de 278YTL ye E2 var
    http://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=PG.MO-E2.BK

Edit: Sanırım güvenilir bi site. Türkiyenin çeşitli yerlerinde mağazaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 11 Eylül 2007; 2:57:58 >
  • Evet ben de Bağdat Caddesi'ndeki Teknokolik mağazasını arayıp soracağım, stoklarında varsa şayet oradan alacağım e2'mi.En azından elime geçmesini beklemek zorunda kalmam.Bu arada Motorola'nın 1500mAh idi sanırım bataryaları Türkiye'de bulunur mu? Varsa fiyatı ne kadardır? Ben de uzun süre mp3 dinleyip telefonu karıştıracağım için bana da uzun bir şarj süresi gerekli...
  • arkadaşlar bende aranıza katılıyorum estoreden sipariş verdim bugün kargoya verilmiş gelince ilk yapmam gereken iş ne sizce lyricshowplayer yüklesem yeterli mi ctunesi ye yükleyeyim mi sizce zm playeri sormuyorum bile onu elbette yükliycem fw olarak hangisini kullanıyosunuz volmodder diye bir programdan bahsetmiş chiller bunu nasıl yükleriz.
  • kadeş sen ne zaman sipariş verdin ben dün verdim estorenin sipariş sorgulama sayfasında tedarik aşamasında diyor bu adamların ellerinde yokta başka yerdenmi tedarik edecekler anlamadım ne iş bu acaba sen nerden öğrendin kargoya vediklerini.
    quote:

Orjinalden alıntı: opportunity

arkadaşlar bende aranıza katılıyorum estoreden sipariş verdim bugün kargoya verilmiş gelince ilk yapmam gereken iş ne sizce lyricshowplayer yüklesem yeterli mi ctunesi ye yükleyeyim mi sizce zm playeri sormuyorum bile onu elbette yükliycem fw olarak hangisini kullanıyosunuz volmodder diye bir programdan bahsetmiş chiller bunu nasıl yükleriz.

Orjinalden alıntı: suat buhur

kadeş sen ne zaman sipariş verdin ben dün verdim estorenin sipariş sorgulama sayfasında tedarik aşamasında diyor bu adamların ellerinde yokta başka yerdenmi tedarik edecekler anlamadım ne iş bu acaba sen nerden öğrendin kargoya vediklerini.
    quote:

arkadaşlar bende aranıza katılıyorum estoreden sipariş verdim bugün kargoya verilmiş gelince ilk yapmam gereken iş ne sizce lyricshowplayer yüklesem yeterli mi ctunesi ye yükleyeyim mi sizce zm playeri sormuyorum bile onu elbette yükliycem fw olarak hangisini kullanıyosunuz volmodder diye bir programdan bahsetmiş chiller bunu nasıl yükleriz.

ben pazartesi sipariş verdim estorenin sayfasında sipariş sorgula var orada yazıyor kargoya teslim edilmiştir diye

• quote:

Telefonun orjinal yazılımlı hali ile FW li hali arasında çok fark var özellikle DIŞ se Ve Kullaklık sesi açısında..
    Ben ilk aldığımda baya bi hayal kırıklığı yaşamıştım.. K750İ ile dış ses ve kulaklık sesinde kapıştım, ve K750İ geçmişti..
    Ancak ben hem FW hem bazı yamaları ve VOLMODER i yükleyince işler baya değişti,
    K750İ ye göre daha fazla net ve çok ses almaya başladım.. Hele hele Kulaklık sesi çok fazla arttı 7 seviyeli ses artırma derecesi var ben ancak 3te dinleye biliyorum çünkü 7de dinlemek mümkün değil çok fazla ses veriyor buda kulak için çok ama çok zararlı..
    Ancak şöyle bir durumda var Hiç FW yapmadan bile VOLMODDER adındaki MPGK uzantalı programı telefona kurup ses ayarları yaparsan yani bütün ses derecelerini son seviyeye ( 0 dan 21 e kadar seviye var) getirdiğin zaman HEM DIŞ SES HEM KUALKLI SESİ ÇOK FAZLA artıyor..... birde VİDEO izlerken bile dış ses çok iyi..
    Bende şuan R564_G_12.00.49P yüklü servise vericem telefonu o yüzden bu yazılımı yükledim ve hiçte fena değil....

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• volmoderin linkini verebilirmisin arama yaptım bulamadım nasıl yüklenicek anlatırmısın sana zahmet

Orjinalden alıntı: biroldh

Arkadaşlar siyah rokr E2 sipariş verdim kuzenime.. Yalnız bu estore.com çok cins bir site, site sipariş bölümünde kaç taksitle aldığım yazmıyor ve mailime gelen "sipariş onayı" adlı maildede kaç taksitle aldığım yazmıyor acaba karttan peşin mi çekti halbuki taksit seçmiştim.. estore.com dan alanlar taksitleri görebiliyorlarmı "sipariş sorgulama" butonundan.. Teşekkürler..

estore gerçektende cins bir site sipariş verirken renk seçemedim telefon açtım siyah olsun dedim taksitleri sipariş sorgula kısmından göremiyorsun ama taksiti seçtiysen sorun yok dah önce alışveriş yapmıştım biroldh bide yukarda ki sorularımı cevaplarsan sevinirim

bunları da cevaplarsan sevinirim biroldh volumemodder için teşekkürler
  • Hayırlı olsun siparişi veren tüm arkadaşlara ben de bugün teknokolik'ten siparişimi veriyorum bir aksilik çıkmazsa...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.