Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • şuan senin zmplayer yükleme işini yapıyorum kafa takılan bir nokta var CardRegistriy kod kopyalama işi,
    şimdi bu CardRegistriy den hem java klasöründe var hem QTDomnload klasöründe var 2sinedemi aynı kodu kopyalamalıyız...

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • Neyse Birol oldu galiba Telefonun masa üzerine var şuan açtım ve çalıştı... saol..
    şimdi
    başka ne gerek bu telefona ctunes ten başka gerekli olan şeyler varmı.. ha birde FW demişsin o nedir...

• kardeş ses konusunda sen ciddimisin bende bu telefonu almayı düşünüyordum doğrusu daha önce w800 kullandım hayal kırıklığı yaşarım diye biraz ağırdan alıyordum telefonu deneme şansımda olmadı şimdi sen böyle deyince anlaşılan müzik konusunda sonynin dışına çıkmayacaz yinede sen biraz daha incele ama kulaklık sesini ekolayzer ayarlarına falan gir bakalım birde şu ekranını böyle bahsedildiği gibi iyimi senin görüşlerine ihtiyacım var çünkü sen sony kullanmış birisin birde şu var sen k750 ile kıyaslıyosun kötü diyorsun çünkü k750nin kulaklığı okadar iyi bir kulaklık değil onu biliyorum birde biz w800 ile kıyaslarsak tam hayal kırıklığı olur yorumlarını bekliyorum saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Ya beyler bende diyorum artık gireyim şu ZMPLAYER ve CTUNES işine.. açıklamalrı okuyom ama BS diye birşey bahsediyorsunuz o nedir pek anlamadım..

ayrıca E2 den Önce K750İ kullandım malesef K750İ nin MP3 kalitesi her yönden daha iyi ayrıca java oyunlrda çok fazla uygulaması var ve çok basit kuruluyor.. neyse sonuçta aldık E2 ki bari yazılım konusundan faydalanalım..

• +1907 up

Orjinalden alıntı: suat buhur

kardeş ses konusunda sen ciddimisin bende bu telefonu almayı düşünüyordum doğrusu daha önce w800 kullandım hayal kırıklığı yaşarım diye biraz ağırdan alıyordum telefonu deneme şansımda olmadı şimdi sen böyle deyince anlaşılan müzik konusunda sonynin dışına çıkmayacaz yinede sen biraz daha incele ama kulaklık sesini ekolayzer ayarlarına falan gir bakalım birde şu ekranını böyle bahsedildiği gibi iyimi senin görüşlerine ihtiyacım var çünkü sen sony kullanmış birisin birde şu var sen k750 ile kıyaslıyosun kötü diyorsun çünkü k750nin kulaklığı okadar iyi bir kulaklık değil onu biliyorum birde biz w800 ile kıyaslarsak tam hayal kırıklığı olur yorumlarını bekliyorum saygılar.
    quote:

Ya beyler bende diyorum artık gireyim şu ZMPLAYER ve CTUNES işine.. açıklamalrı okuyom ama BS diye birşey bahsediyorsunuz o nedir pek anlamadım..

ayrıca E2 den Önce K750İ kullandım malesef K750İ nin MP3 kalitesi her yönden daha iyi ayrıca java oyunlrda çok fazla uygulaması var ve çok basit kuruluyor.. neyse sonuçta aldık E2 ki bari yazılım konusundan faydalanalım..

Şimdi ben benim K750İ yi W800İ ye dönüştürmüştüm zaten yazılım atarak.. Benim aldığım E2 şuan düz e2 yani sadece ZMPLAYER mine var onu yükledim o kadar ama ŞU BİR GERÇEK DEDİKLERİ GİBİ MP3 DIŞ SESİ YÜKSEK DEĞİL HATTA K750İ BİRAZ daha yüksek ses veriyor, Hele Hele NOKIA nın yanında 2side çok çılız kalıyor ancak NETLİK olarak E2 de K750İ de net ses veriyor.. ama Kulaklıkta benim eski telefon K750İ ve W800İ öyle dedikleri gibi E2 den çok aşağı değil hatta E2 nin normal halinden GER.EKTEN daha iyi bu kesin..
    mesela ben yeni aldım E2 yi Serviste Müzik dinliyorum Kulaklık ile Telefon Çaldı yani arama geldi, ve E2 kafayı yedi MP3 kesildi dur gitti geldi felan falan ama K750İ bu konuda da çok kesin daha iyi çümkü arama geldiğinde Müzik kesilir konuşursun koşman bittikten sonra MP3 kaldı yerden devam eder ve hiç bir takılma zırlama olmaz..
    birde MP3 dinlerken kesilmeler oluyor..
    325MHZ işlemci olmasına rağmen K750İ ye göre çok daha yavaş... ANCAK E2 kulanan DİĞER arkadaşlar Yazılımlardan bahsediyorlar ben sadece E2 nin DÜZ hali ile K750İ yi sana anlattım...

Güzel yanı İse e2 ile AVİ-DİVX izleye bilmek, K750İ de MP4 bile zar zor ilene biliyor ve EKranı çok kötü..
    E2 nin ise Ekranı çok süper yani öyle 16MİLYON renk li değil ama 256BİN renkli tel.ler arasında en iyisi..

Ben 300YTL aldım bence değer ama, sen 450-500ytl den aşağı bulamaya bilirsin o parayada Rakipler artıyor..

• quote:

ayrıca E2 den Önce K750İ kullandım malesef K750İ nin MP3 kalitesi her yönden daha iyi

İşte bu forumun kalitesi senin gibiler yüzünden düşüyor, şikayet edilcek adamsın, telefonu eline almadğın belli, Nasıl böyle bir kanıya varıyorsun?
    Bu cümleyi kullanacak kadar cesaretli ve yalancısın demek. Yazık çok yazık yararlı bir topic olmamış.

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

ayrıca E2 den Önce K750İ kullandım malesef K750İ nin MP3 kalitesi her yönden daha iyi

İşte bu forumun kalitesi senin gibiler yüzünden düşüyor, şikayet edilcek adamsın, telefonu eline almadğın belli, Nasıl böyle bir kanıya varıyorsun?
    Bu cümleyi kullanacak kadar cesaretli ve yalancısın demek. Yazık çok yazık yararlı bir topic olmamış.

Hocam sen iyimisin kafan yerindemi ? gece gece başlatacan kalitene...
    allah bilir K750İ diye bir telefonun varlığından bile haberin yoktur.. Öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler
    Önce DÜRÜST olucan... K750İ ile E2 normal yazılım ile arasında hiç bir fark hata K750İ daha derli tolu ve daha kalitelii...
    neyse sen takıl kafana göre.....

• Evet arkadaş sayenizde ROKR E2 me Bende Yazılım atttım..
    Hemde 2 defa Önce '' R564_G_12.00.46P Katze 2 '' olan yazılımı yükledim Kulaklık sesi ve Dıl ses baya arttı
    Özellikle KULAKLIK SESİ DELİ GİBİ ARTIII daha doğru çok fazla arttığı için Ses kalitesi düştü çünkü BASLAR çok fazla ZANGIRDAMA yapıyordu, kullaklıkarmı kaldırmadı ne bende o yüzden.. yeniden başka yazılım yükledim işte bu yazılımı ''R564_G_12.01.48P ROKR Ultimate'' @megaturk arkadaşım saolsun onu tavsiye etti..
    gerçektende haklıymışsınız Kulaklık sesi çok daha süper oldu tam istediğim gibi.....
    Şimdi K750İ yi aramıyorum ( ama şuda bir gerçek öyle dağlar kadar çok çok fark yok) sonuçta beğenmeye başladım E2 mi...

Şimdi birde CTUNES kaldı yüklenecek... onuda hallettim mi süper olurcak...

Bu TOPİC te EMEĞİ geçen arkadaşlara çok teşşekkür ediyorum...
    Birde @megaturk e ayrıca teşekkür ediryom bana msn de bilgi verdiğin için...

• Birde bu telefona nasıl TEMA yüklüyorsunuz onu merak ediyorum indirdiğimiz TEMAları nereye attmak lazım ki oradan bulalım açalım...
    Yine çözemediğim birşey daha var Hafıza kartına MÜZİK diye bir klasör yarattım ve burda bulunan müzikleri media player görmüyor taşıyım diyom oda olmuyor... anca tek tek dinleye biliyorum nasıl yaparımda hazıfa kartımda bulunan MP3leri Mediplayer ide hepsini dinleye bilirim..

• tekrar teşekkürler birol saolsın dediğin gibi yaptım ve oldu artık MP3ler oldu......

ancak yazılım yükledikten sonra E2 yi BS bağlıyorum yani USB ye BS görmüyor , çıkartılabilir disk olarak görmesi gerekiyorya hiç birşey yok hafıza kartına giremiyorum..
    Bilgisayarı kapattım açtım E2 kapttım açtım yine görmüyor... neyse kuracalayım bakayım biraz belki olur...

• quote:

quote:

quote:

allah bilir K750İ diye bir telefonun varlığından bile haberin yoktur.. Öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler
    Önce DÜRÜST olucan... K750İ ile E2 normal yazılım ile arasında hiç bir fark hata K750İ daha derli tolu ve daha kalitelii...

Sana cevap verme gereği bile duymadım nedense

• pekiyi kardeş w800 deki gibi e2 de manuel ekolayzer ayarı varmı kendin ayarını oluştırabiliyormusun bu soruyu yukarda bahsetmişsin baslar çok fazla ses kalitesini dürüyor diye onun için sordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

tekrar teşekkürler birol saolsın dediğin gibi yaptım ve oldu artık MP3ler oldu......

ancak yazılım yükledikten sonra E2 yi BS bağlıyorum yani USB ye BS görmüyor , çıkartılabilir disk olarak görmesi gerekiyorya hiç birşey yok hafıza kartına giremiyorum..
    Bilgisayarı kapattım açtım E2 kapttım açtım yine görmüyor... neyse kuracalayım bakayım biraz belki olur...

Çok eksiğin var tüm herşey forumda düzenli olarak var, tek yapman gereken tüm sayfaları sırasıyla okumak...

istediğin ayar kısmı burada
    anamenü/ayarlar/connections(bağlantılar)/ USB ayaraları/memory kartını seç..

• sağol kardeş eğerki yoksa zaten yok diyosun bunu fw ile halledeceklerini sanmıyorum adamlar video yu bile düzeltecek bir frimware çıkartmadılar ama birde şu var yani manuel ayar olsada kulanacakmıyız bilinmez çünkü benim w800 varken hep megabas modunu kullanırdım ama e2 manuel ayarı es geçmemeliydi bence çünkü müzik telefonu adı altında çıkmış bir cihaz bakalım bekleyelim biraz daha aslında ben bu cihazı çoktan test ederdimde mübarek yalnız internet sitelerinde satılsın diye üretilmiş heralde ben mersinde hiç görmedim yani şu forumda olmasa bu cihazı hiç tanımayacaktık ilginç ama e6 teknosada var onunlada ilgili bir fikir edinemedik oda kalemle falan uğraş msj. yazmak için onuda ordan kaybediyoruz neyse birazdaha bekleyelim bakalım şu e2nin yeni fw sini kayda değer bir değişiklik olacakmı olursa bizde netten sipariş ederiz.
    quote:

quote:

pekiyi kardeş w800 deki gibi e2 de manuel ekolayzer ayarı varmı kendin ayarını oluştırabiliyormusun bu soruyu yukarda bahsetmişsin baslar çok fazla ses kalitesini dürüyor diye onun için sordum.

Manuel (elle) ayarlamalı ekolayzırı YOK bu çok kötü işte hazır ayarları seçmen gerekiyor rock, treble ,bass gibi fw ye göre hazır ayarlar sayıları farklı. Bunu da yakında bir manuel ekolayzır programı ile halederler...

• yok be kardeş sanmam çünkü telefonu yakından gördüm tesadüf bataryası bitmişti yoksa teknosadki çocuk incele demişti telefon numarası falan aramak istersen bi sorun olacağını sanmam ama msj. yazarken kesinlikle o kalemi kullanacaksın sanırım çünkü ekran küçük kalıyor e6 bölümündeki arkadaşlada hiç bundan bahsetmiyorlar orda heralde pek bu telefondan memnun olan yok gibi acaba bunun seside e2 ile aynımı o topic ten hiç bişe anlamadım fazla bilgi paylaşmıyorlar telefonla çekilmiş bir video bile koymadılar bu konuda sony ve nokıa topic leri çok iyiler. elinde telefonu olan arkadaşlar biraz topicle ilgilenmesi lazım.
    quote:

quote:

E6 hakkında çok önemli bişi diyeceğim, herhangi bişi için kalemi kullanman mecburi değil kalem sadece isteğine kalmış parmaklarınla TEK ELLE kullanabiliyorsun herkes sanıyor ki sadece kalemle kullanabiliyorsun, ve "iphone tek elle kullanılıyor" diye karşılaştırıyorlar ama yanlış E6 nın kalemi sadece ekstradan bir seçenek ister kullan ister kullanma... iphone youtube den bakın bayağı ve değişik özelliği var..

http://forum.donanimhaber.com/m_14682227/mpage_1/key_rokr%2Cinceleme/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana cevap verme gereği bile duymadım nedense

arkadaş dogru söylemiş olabilir yani bende w700i kullandım ilk aldıgım veryonu cok kotuydu resmen 6630 umu özlemiştim ama daha sonra rca021 li veryona evde düşüş yaptım arkadasların yardımı ile

o zaman 6630 um beni özler olmuştu baslar süperdi ses daha netti son fw sesi baya bi kısmışlar inceleme yaparken bunuda göz önunde bulunduralım

bakın verdiginiz test sitesinde w810 49 e2 51 almış yani öyele daglar kadar fark olmadıgı açık ses kalitesinde.....

ama donanıma gelirsek orada iş degişir.......

bi kere işletim sistemi (linux ve mac osx ses ttutkunlarına hitap ediyor sanki windowstan daha iyi codec lderi oldugu kesin)

işmeci hızı

ekranı

3,5 inç girişi

malzeme kalitesi

vsvsvsvsvs...

benim bu cihaz hakkında edindigim yorum ise şu...

güzell alet ama fw yüklemezsen bi işe yaramayacak

sx1 bile deafult halinde o zamanda deli gibi mp3 çalıyoodu

bi teme için tel ne hale gelmişti

• akşam sarj ettim 100 de 100 doluydu Pil 2 defa FW MOD yükledim.. o gece sabaha kadar açık kaldı saat 17 de şarj tamamen Bitti.. acaba 2 defa FW yaptım ondanmı bu adar çabuk bitti pil..

• quote:

quote:

akşam sarj ettim 100 de 100 doluydu Pil 2 defa FW MOD yükledim.. o gece sabaha kadar açık kaldı saat 17 de şarj tamamen Bitti.. acaba 2 defa FW yaptım ondanmı bu adar çabuk bitti pil..

Lityum pil olduğu için kullandıkça tam performansına ulaşır. Vede bu tür telefonlarda zaten 2-3 gün anca gidiyor şarjı.. Sürekli müzik dinle 1 gündede bitebilir..

E2 gibi multimedia teli olupta şarjı çok giden tel varmı bildiğiniz...

Wallah bu telefon bana fazla dayanamaz.. Yine FW yaptım katze2 yi yükledim DIŞ SES baya Yükseliyor..
    ama bozuk çıkıyor biraz fazla yüksek olduğu için galiba düzelte şansımız varmı acaba...

• quote:

quote:

Wallah bu telefon bana fazla dayanamaz.. Yine FW yaptım katze2 yi yükledim DIŞ SES baya Yükseliyor..
    ama bozuk çıkıyor biraz fazla yüksek olduğu için galiba düzelte şansımız varmı acaba...

Yine foruma bakmadın dimi, katzenin yanında dikkat edersen bir kaç dosya birlikte geliyor örneğin ses dosyasını tele yerine kopyalamazsan ses bozuk çıkacaktır...

ezx_volumetable.cfg doyasını telin hafıza kartına at, sonra telin içine myfavor adlı klasörün içine kopyala sonra ses düzgün çıkacaktır...

ok. saol dediğini yaptım birde ''Xronos Scottish7.hs'' bir dosya var o ne olacak bari onuda söylede tam olsun..

Bu arada forumu okuyorum yoksa nasıl yapacam o kadar şeyi.. tabii daha eksiklerim olduğu için bazı şeyleri anlamak kolay değil.. ezx_volumetable.cfg dediğin gibi yaptım ses biraz daha iyi şimdi ama ultimate gibi net değil..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.