Şimdi Ara

<< 'ROKR E6' MÜZİK TELEFONU Hakkında Herşey >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.615
Cevap
2
Favori
121.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...39...81
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola ROKR müzik telefonu serisinin yeni üyesi E6 SATIŞTAA

• 900/1800/1900 şebeke frekansı
    • Linux işletim sistemi
    • 240 x 320 piksel ekran çözünürlüğü
    • 262K TFT, Dokunmatik ekran
    • MP3 dinlemek ve tam ekran video izlemek için Real Player oynatıcı
    • Müzik çaları (Real Player) yönetmek için özel tuşlar
    • Kablosuz müzik dinlemek için Stereo Bluetooth desteği
    • 30 kanallı, 3.5mm kulaklık girişli FM radyo
    • Pil kapağını çıkarmadan takılabilen 2GB�a kadar SD Hafıza kartı desteği
    • Gerçek internet sayfalarını görüntülemek için Opera HTML tarayıcısı
    • Önceden yüklü Google uygulamasıyla internette kolay arama
    • Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve Webcam 'iniz hizmetinizde
    • Yüksek kaliteli resimler için, makro modu ve 8x zoom özelliğiyle, 2 MP Kamera
    • Fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz foto editör
    • 5 saate kadar video kaydı
    • E-postalarınız için POP3, IMAP4, SMTP desteği
    • Powerpoint, Excel ve Word dökümanlarını görüntülemek için döküman görüntüleyici
    • Sudoku ve Asphalt2 oyunu artık cebinizde
    • Linux ve Java tabanlı oyun ve uygulamaları kolayca indirebilirsiniz
    • Dosyalarınıza kolayca erişebileceğiniz dosya yöneticisi
    • Kartvizit okuyucu ile bilgiler kolayca telefonunuzda
    • 111 x 51.5 x 14.5 mm
    • 121 gram

KUTU İÇERİGİ

• Stereo kulaklik 3.5mm
    • 256mb microsd hafiza karti
    • Data kablosu
    • Mobile phone tools

Satın Alabileceğiniz Linkler:

NAKİT FİYATI: 656 YTL
      taksitLİ FİYATI: 729 YTL
      (axes ve bonus kartlarına isterseniz vade farksız 12, isterseniz çok az bi vade farkıyla 16 taksit imkanı)

teknosa.com dan aldığınız takdirde, 50 ytl indirim çeki kazanıyorsunuz, böylelikle 656-50=606 YTL ye rokr e6 sahibi oluyorsunuz...

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010730&CS_Category=_MOTOROLA219&CS_Catalog=_TELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Ekim 2008; 5:53:54 >

• Paylaşım için teşekkürler face1tr. Telefon teknik ve dizayn olarak gerçekten çok güzel. Fiyatı da gayet uygunmuş. Ben 1200 YTL falan bekliyordum, 729 YTL deyince şaşırdım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 1 Haziran 2007; 18:59:53 >

MaSKeLi BALo
  • @ face1tr Paylaşım İçin Teşekkürler Güzel Telefon.
  • Tasarımı hoş siyah, karizma, 2mp kamera, linux işletim sistemi fiyatıda uygun video çekimi nasıl acaba 2gb'ta kadar hafıza desteği var herhalde pc yardımı ile 4gb olur @face1tr paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 1 Haziran 2007; 19:07:59 >
  • ROKR E6, bugüne kadar üretilegelmiş en gelişmiş mobil linux sürümünü kullanıyor. Motorola bu telefonu "Entartaintment PDA" olarak lanse etti. yani bir pocket pc yada smartphone kadar değil belki ama genede o derece kapsamlı özelliklere sahip bi model. PDA ile telefon arasındaki ince çizgide diyebiliriz.

Her Açıdan Bolca Resim:
    http://detail.zol.com.cn/93/92153/pic.shtml

ROKR E6 Resmi Türkiye Sayfası:
    http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=798d61a114b62110VgnVCM1000008206b00aRCRD&show=productHome

motorola a1200 'e ait olan aşağıdaki vidyoyu izlerseniz linux işletim sisteminin ne denli yol katettiğini ne kadar gelişmiş bi sistem olduğunu göreceksiniz... ( e6 'nın arayüzü bundan çok daha gelişmiş bi arayüze sahip)

http://www.gsmarena.com/motorola_a1200-video-1429.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 1 Haziran 2007; 19:42:01 >

• Linux işletim sistemini bende çok seviyorum. Daha önce genelde Symbian ve Java telefon kullanırdım ama E2 alınca Linux'un güzelliğini anladım. Symbian yada Windows Mobille'daki gibi çok rahat program bulunamıyor ama zaten E2 ve E6'nın programa ihtiyacı yok be abi

MaSKeLi BALo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Güvenlik elemanı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım için sağol hocam, tel çok hoş ve güzel, fiyatıda fena değil gibi...

Orjinalden alıntı: Rockcı

Tasarımı hoş siyah, karizma, 2mp kamera, linux işletim sistemi fiyatıda uygun video çekimi nasıl acaba 2gb'ta kadar hafıza desteği var herhalde pc yardımı ile 4gb olur @face1tr paylaşım için teşekkürler

yanılıyorsam düzeltin..

*
    Çözünürlük olarak CIF ve QVGA arasında seçim yapma hakkınız var, bu esneklik görüntü formatı konusunda da devam ediyor; saniyede 13 /15 kare çekim hızıyla MPEG-4 veya H.263 formatlarından birini seçerek kayıt yapabiliyorsunuz.

*
    webcam özelliğini de destekliyor. USB üzerinden PC veya dizüstü bilgisayarınıza telefonu tanıtarak webcam olarak kulanmak mümkün.

*
    MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB ve AMR-WB müzik formatlarını destekleyen müzik çaları ve bu müzik çaları etkin bi şekilde kullanabilmek için özel müzik tuşları ve tel ekranında çeşitli kısayollar bulunuyor.

*
    A2DP stereo bluetooth standardına da yer verilen E6 ile yakında gelmesi beklenen "Motorola S9" gibi stereo bluetooth kulaklıklar ile kablosuz ama stereo müzik keyfini yaşayabileceksiniz.

*
    8x yakınlaştırmalı 2 megapiksel kamerasında, motorola telefonlarda pek sık görmediğimiz makro modu da bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 21:40:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

paylaşım için sağol hocam, tel çok hoş ve güzel, fiyatıda fena değil gibi...

ereyon.com fiyatını görmek lazım..

MOTOROKR E6'nın 2.4 inç geniş ekranında Touch Window denilen ve telefon foksiyonlarına hızlı erişim sağlayan bir uygulamaya yer verilmiş.

bu özellik tam olarak nedir, ne değildir ingilizcesi sağlam bi arkadaşın ellerinden öper..

• dokunmatik ekran
    linux
    müzik telefonu
    çok güzel ya

Orjinalden alıntı: face1tr

MOTOROKR E6'nın 2.4 inç geniş ekranında Touch Window denilen ve telefon foksiyonlarına hızlı erişim sağlayan bir uygulamaya yer verilmiş.

bu özellik tam olarak nedir, ne değildir ingilizcesi sağlam bi arkadaşın ellerinden öper..

dokunmatik pencere gibi bi anlamı çıkyıor touch window'un
    ama nasıl bir özelliktir bilemiyorum onu
    tahminleri size kalmış

tam türkçesi dokun pencereye
    ya da dokunmatik pencere

• Tel güzelde tuş takımının olmaması kötü olmuş bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 1 Haziran 2007; 20:11:36 >

yaw aslında google da aratsam elbet bi şekilde bi sonuca ulaşabilirim.

ama dikkat ettiysen ben açtığım her konunun içeriğini tam vermem, her zaman bi açık kapı bırakarak kalan boşlukları konuyu ziyaret eden ikinci ve üçüncü kişilerin doldurmasını ve bu sayede gerçek forum kavramının hayata geçmesini sağlamaya çalışırım.

nette bu telefonun çektiği foto ve vidyolardan, telefon ekran görüntülerine kadar sayısız kaynak var. belki tüm bu bilgilerin tek msj altında toplanması bi çok kişi için daha cazip gelebilir. ama şahsen ben bu tarz bi paylaşıma kısmen de olsa karşıyım; heyecan ilk msjda başlayıp ilk msjda bitmemeli...,

ilk msjı açan kişi sonradan gelenlerinde katkıda bulunabilmesi adına açık kapı bırakmalı ve boşlukları diğer mobil teknoloji takipçileri doldurmalı. bence gerçek forum kavramı bunu gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 1 Haziran 2007; 20:19:44 >

• quote:

@PHI yerden yere vurdun beni hocam çok sağol, o kadar ingilizce bende de vardı

yaw aslında google da aratsam elbet bi şekilde bi sonuca ulaşabilirim.

ama dikkat ettiysen ben açtığım her konunun içeriğini tam vermem, her zaman bi açık kapı bırakarak kalan boşlukları konuyu ziyaret eden ikinci ve üçüncü kişilerin doldurmasını ve bu sayede gerçek forum kavramının hayata geçmesini sağlamaya çalışırım.

nette bu telefonun çektiği foto ve vidyolardan, telefon ekran görüntülerine kadar sayısız kaynak var. belki tüm bu bilgilerin tek msj altında toplanması bi çok kişi için daha cazip gelebilir. ama şahsen ben bu tarz bi paylaşıma kısmen de olsa karşıyım; heyecan ilk msjda başlayıp ilk msjda bitmemeli...,

ilk msjı açan kişi sonradan gelenlerinde katkıda bulunabilmesi adına açık kapı bırakmalı ve boşlukları diğer mobil teknoloji takipçileri doldurmalı. bence gerçek forum kavramı bunu gerektiriyor.

yaparım
    çok güzel yerden yere vururum

yav başka çevirecek ingilizce metin göremedim ki bu sayfada
    ben de direk onu yazdım ne bileyim

motorolalarla pek ilgilenmediğim için bu konuya pek katkım olmayacak malesef

• bu gün ben de baktım da bu telefona ben şahsen motorolaya güvenmiyorum......

Orjinalden alıntı: humatus

bu gün ben de baktım da bu telefona ben şahsen motorolaya güvenmiyorum......

Ben güvenirim Motorola iyi markadır. Dünya pazarında Nokia'dan sonra ikinci sıradadırYeni ürettiği Linux işletim sistemli telefonlarıyla da geliştiğinin göstergesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 1 Haziran 2007; 21:06:11 >

turuncu yan yüzlü versiyonu telefona bambaşka bi hava katmış..

Orjinalden alıntı: Nokia-fun
    Ben güvenirim Motorola iyi markadır. Dünya pazarında Nokia'dan sonra ikinci sıradadırYeni ürettiği Linux işletim sistemli telefonlarıyla da geliştiğinin göstergesidir.

Benimki önyargı bir ara c261 kullandım bir işe yaramıyordu

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

dokunmatik pencere gibi bi anlamı çıkyıor touch window'un
    ama nasıl bir özelliktir bilemiyorum onu
    tahminleri size kalmış

tam türkçesi dokun pencereye
    ya da dokunmatik pencere

yada belki pencere dokunmatiği veya
    pencereye dokun
    dokunma penceresi
    pencere dokunması

• 
Sayfa: 1234...39...81
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.