Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

Sayın arkadaşlarım benim tel Cumartesiden beri bi tuhaf oldu...
    Cumartesi Bi telefoncu arkadaşta benim E398 in silinen imeisini çakmaya uğraşıyorduk...
    akşam oldu benim hiç susmayan rokr hiç çalmadı teli elime aldım bi baktım. 58 cevapsız 13 msj çalmış ama çalmamış:):) zil seslerim h.kartındaydı karta girdim sıfır:S çıkar tak vs vs olmadı akşam eve geldim...
    teli resetle falan derken girdi ama bu seferde E2setting, Setting, birde ismini hatırlayamadığım ışıkları ayarlayan program silindi:S
    yeniden yükledim bunları fakat telefondaki silinmemiş ama kısayolları yok giremiyorum... yeniden atıncada çakışıyorlar... yeniden v4 flash attım her şey düzeldi ama tüm hazır sistemleri denedim birol ve musteris'inkileri onlarıda atınca bu programlar yeniden silindi:S
    şimdi ilk müsteris hazır sistemi kurdum işe yaramayanları sildim... bazen çakışıyor özellikle E2setting
    hazır sistemlerdeki bu sorun nedir anlayamadım....

• Önerilerin saol birol ama bu teli sadece yazılımla halledemezmiyiz? yani teli aldıktan sonra servisine götürüp 'müzikte takldı' diyerek problemini halleden bi kişi warmı? çünkü bu telefonun işlemcisi gerçekten çok iyi ama yazılımlar bunları gölgeliyo Su anda piyasaya baktığımda en trend telefon bu e2. bi de problemlerini aşsak tam süper olucak

• Arkadaşlar orjinal fw mi not aldığım kağıdı kaybettim şimdi bir sürü orjinalden hangisi benimkisi bilemiyorum. telefon kasım ayında bimeks ten alınmıştı. garantili olması için hangi fw yi yüklemeliyim.

bu ışıkları ayarlayan programın kurulumu varsa verirmisiniz onu sonradan h.kartına ben kurayım

quote:

Orjinalden alıntı: nowanda

kartı formatla.
    quote:

Sayın arkadaşlarım benim tel Cumartesiden beri bi tuhaf oldu...
    Cumartesi Bi telefoncu arkadaşta benim E398 in silinen imeisini çakmaya uğraşıyorduk...
    akşam oldu benim hiç susmayan rokr hiç çalmadı teli elime aldım bi baktım. 58 cevapsız 13 msj çalmış ama çalmamış:):) zil seslerim h.kartındaydı karta girdim sıfır:S çıkar tak vs vs olmadı akşam eve geldim...
    teli resetle falan derken girdi ama bu seferde E2setting, Setting, birde ismini hatırlayamadığım ışıkları ayarlayan program silindi:S
    yeniden yükledim bunları fakat telefondaki silinmemiş ama kısayolları yok giremiyorum... yeniden atıncada çakışıyorlar... yeniden v4 flash attım her şey düzeldi ama tüm hazır sistemleri denedim birol ve musteris'inkileri onlarıda atınca bu programlar yeniden silindi:S
    şimdi ilk müsteris hazır sistemi kurdum işe yaramayanları sildim... bazen çakışıyor özellikle E2setting

• quote:

yeniden atıncada çakışıyorlar... yeniden v4 flash attım her şey düzeldi ama tüm hazır sistemleri denedim birol ve musteris'inkileri onlarıda atınca bu programlar yeniden silindi:S

Her program her sistem ile uyumlu olmuyor, E2 setting programını "Kaleidoscope " eklentisi kurulu olan sistemde denersen zarar veriyor, Kaleidoscope ile uyumlu değil.. Artı dediğim gibi Kaleidoscope yüklü olmasa bile bazı programlar uyumsuz olabiliryor, örneğin volume modder ilove3D ile uyumlu olarak yapılmıştı, ama rokr ultimate ve de diğer sonra yapılan ilove 3Dler ile uyumlu değil..

1 haftadır Only you V4 kullanıyorum, aynen pragramları hiç kullanamıyorum, uyumlu değil, örneğin hafızaya alma sorunuda var bende sizde oluyormu? programları otomatik "ezx" yapıyor, bende "root" yapıyorum, tekrar açılınca yeniden "ezx" olmuş. Şu örneği vereyim "openezx" programı ile *.divx(avi) dosyalarına Zmplayer i atıyorum, tıklayınca zmplayer ile açılsın diye, sonra yeniden başlatınca bakıyorum, yine eski haline dönmüş *.divx leri tıklayınca açmıyor...
    -Aynen zil sesleri 1haftadır ara sıra duyuyorum..
    Ve zamanım olmadığı için telefona başka sistem atamadım, yarın değiştircem ama..

Only you V4 benim E2 ile kesinlikle uyumlu değil, sizde bunlar oluyor mu, V4 yüklü iken?

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalgul
    Arkadaşlar orjinal fw mi not aldığım kağıdı kaybettim şimdi bir sürü orjinalden hangisi benimkisi bilemiyorum. telefon kasım ayında bimeks ten alınmıştı. garantili olması için hangi fw yi yüklemeliyim.

stock yazan herhangi birini kur, dili ingilizceye al, sakın TR dili yükleme...

güzel tema ve fontlar buldum.
    fontlar
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

temalar

İNDİR

Teşekkürler.

• Birol kardeşim sakın tr dil yükleme demişsin. Maalesef ben telimi satmayı düşünüyorum ve türkçe yüklü olması lazım. Bu sorunu hangi versiyon ile halledebilirim.
    yıldım bu v4 ten artık

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

yeniden atıncada çakışıyorlar... yeniden v4 flash attım her şey düzeldi ama tüm hazır sistemleri denedim birol ve musteris'inkileri onlarıda atınca bu programlar yeniden silindi:S

Her program her sistem ile uyumlu olmuyor, E2 setting programını "Kaleidoscope " eklentisi kurulu olan sistemde denersen zarar veriyor, Kaleidoscope ile uyumlu değil.. Artı dediğim gibi Kaleidoscope yüklü olmasa bile bazı programlar uyumsuz olabiliryor, örneğin volume modder ilove3D ile uyumlu olarak yapılmıştı, ama rokr ultimate ve de diğer sonra yapılan ilove 3Dler ile uyumlu değil..

1 haftadır Only you V4 kullanıyorum, aynen pragramları hiç kullanamıyorum, uyumlu değil, örneğin hafızaya alma sorunuda var bende sizde oluyormu? programları otomatik "ezx" yapıyor, bende "root" yapıyorum, tekrar açılınca yeniden "ezx" olmuş. Şu örneği vereyim "openezx" programı ile *.divx(avi) dosyalarına Zmplayer i atıyorum, tıklayınca zmplayer ile açılsın diye, sonra yeniden başlatınca bakıyorum, yine eski haline dönmüş *.divx leri tıklayınca açmıyor...
    -Aynen zil sesleri 1haftadır ara sıra duyuyorum..
    Ve zamanım olmadığı için telefona başka sistem atamadım, yarın değiştircem ama..

Only you V4 benim E2 ile kesinlikle uyumlu değil, sizde bunlar oluyor mu, V4 yüklü iken?

• dostum o diilde adamlar bu niye ing demiycekmi garantide...
    bildiğin başka bişiymi var?

quote:

quote:

Arkadaşlar orjinal fw mi not aldığım kağıdı kaybettim şimdi bir sürü orjinalden hangisi benimkisi bilemiyorum. telefon kasım ayında bimeks ten alınmıştı. garantili olması için hangi fw yi yüklemeliyim.

Birol kardeşim sakın tr dil yükleme demişsin. Maalesef ben telimi satmayı düşünüyorum ve türkçe yüklü olması lazım. Bu sorunu hangi versiyon ile halledebilirim.

Kardeşim ben sana TR dili yükleme dedim ama GARANTİYE vereceksin diye dedim. Yani garantiye verirken sadece stock yükleyin verin demek istedim..

Satacaksan elbetteki stabil bir sistem ile TR dilini kur öyle satarsın, rokr ultimate olabilir..

dostum o diilde adamlar bu niye ing demiycekmi garantide...
    bildiğin başka bişiymi var?
    quote:

quote:

DEMİYORLAR, KAÇ KEZ DENENMİŞTİR.. HİÇ BİŞİ SORMUYORLAR BU YÖNDEN...

Neden TR olmaz dersen, bizim yüklediğimiz TR dilinin numarası onların yüklediği ile aynı değil, o yüzden TR dilini garantiye verirken yüklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Şubat 2008; 10:10:31 >

• eline sağlık @nowanda
    xelibri dediğin gibi gerçekten kaliteli bir kulaklık.sx1imden kalma bir tane de bende var

quote:

E2 kulaklık modifikasyonum :)

E2'nin orjinal kulaklığı sağ tarafdaki.sol tarafta eski telefonum SX1 in kulaklığı.
    E2'nin kulaklığının çapının daha küçük olduğu açıkca görülüyor.

kulaklıkların ortasında görülen metal çıkıntı magnet (mıknatıs) ses şiddetini
    ve bas gücünü etkileyen önemli bir parçadır.E2 kulaklığı bu konuda zayıf.mıknatısın küçük olduğu görülüyor.

• selamlar

4GB Transcend'in SD kartlarından almayı düşünüyorum. Yalnız kafam karıştı. Şu sitede 2 tane farklı ürün buldum 4GB'lık. Benim hangisini almam gerekiyor? Aralarında ne fark var? Hangisi işimi görür? Baya bir fiyat farkı var çünkü anlayamadım.

1. Ürün:http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=55493
    2. Ürün:http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=55492

• arkadaşlar şu telekomun yasal muzıklerınden ındırıp de telefonda dınlemeyı başarabileniniz var mı?
    sürekli hata veriyor. ne yapmam lazım? teşekkürler şimdiden.
    bide sakın tr yükleme demişsiniz telefonun kendisinde tr dil yok mu?
    yanıtlarsanız çok sevinirim!

quote:

Orjinalden alıntı: germinall

arkadaşlar şu telekomun yasal muzıklerınden ındırıp de telefonda dınlemeyı başarabileniniz var mı?
    sürekli hata veriyor. ne yapmam lazım? teşekkürler şimdiden.
    ama nokialar ne verirse ona razıyım diyenlerdensen alma:)

quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

bnde bu telefondan almayı düşünüyorum..
    ama bu kadar sorun çıktığını duyunca biraz şoka uğradım..
    telefon gerçekten çok sorunlu bişeymi yoksa bu ultimate fln yüklendiği içinmi böyle oluyor?
    bide sakın tr yükleme demişsiniz telefonun kendisinde tr dil yok mu?
    yanıtlarsanız çok sevinirim!

aynen....
    bu ayarlardan birinde açılış sesleri xp mi vistamı olsun diyor ne seçersen seç aynı oluyor bende programlarda sorun var diye düşünmüştüm...
    sen hangi flashı atacaksın bende onu deneyim bi ara...
    yıldım bu v4 ten artık

Only you V 4 ün kısayol simgeleri dışında, bir tane bile artı yönünü göremedim, ana menünün açılması bile yıllar sürüyor.. V4 çok başarısız, telefon sapıtıyor ve beta hatta hatalı bir sitem, çünkü programların ayarları her açılışta sıfırlanıyor, ve dahası bir sürü hatası var.

Bu aralar telefonumun sorunsuz olmasını istiyorum, bu yüzden yeniden titanium yükledim sen zaten daha önce denemişsindir, bence titanium yükle, programlar ile uyumlu.. Telefon canavar oluyor.." rokr ultimate" yerine artık tamamen standart olarak "titanium (R564_G_12.01.48P Titanium)"kullanabilirim. Herhangi eksi yada hatalı tarafını görmedim.
    Titanium bir çok yönden diğer sistemlerden üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Şubat 2008; 16:52:09 >

• arkadaşlar benim soruya bir cevap yok mu? ona göre 1-2 gün içinde alabilirim sd kartı. kredi kartında şu an uygun limit var.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.