Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    kurtlar vadisi deme ne dersen de:)

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

Arkadaşlar skin hazırlamaktayım...
    bordo veya koyu pembe üzerinde çalışıyorum şimdilik işi kapana kadar:)
    en stabil olan n73 üzerinden çalışıcam... benzerlik olmuycak sadece kodlar ordan alınacak o kadar...

ilk aşamada aşağıdaki iconları kullancam...
    bir çoğunu kendime göre uyarladım photoshopta...

Hocam kalp malp bizi bozmasın

• sr e2 setting burdan alabılırsın

tarih gitmiiyo aslında onuda ana ekrandan secenekler deyıp giriş ekranını ozelleştir den tarihi göster dediğimizde geliyo... yani benimkinde oyle su anda tarihde var avea yazısıda..
    quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

evet ama o zamanda bildiğim kadarıyla tarih siliniyor:S

quote:

Orjinalden alıntı: uçan

aslında onu teke ındırmenın bı yolu var e2 setting diye bı program var bazen fw lerın ıcınde gelıyo office tools ta orda oparator name var onu hıde yaparsan teke ınıyo benımkı tek suanda avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan -- 14 Haziran 2008; 14:14:22 >

• teşekkürler uçan

"Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
  • arkadaşlar tele yeni flashı attım...
    hiç atılmamış gibi eski flaşın açılış ekranında donup kalıyor... eskiside çalışmıyor...
    sizce ne denemeliyim
  • Black Storm mu attın?

Orjinalden alıntı: kadirt

Telefonu tekrar almayı düşünüyorum. Mp3 dinlerken kesilmeler oluyordu. Yeni yazılımlarla sorun çözüldü mü?

valla su ana kadar oyle bı sorun olmadı bende.... ama rockbox zaten hiç bişey dinlemiyor...suan en son olarak black storm çıktı gayet güzel hız olarak takılma yok mp3 dınlerken

Ama saat işine bi çözüm bulsak bi saat ileri atıyo kendı kafasına gore hiç de farkında olamıyom... fw den mı desem oncekıde aynı yapıodu..eğer bilginiz varsa...

• ben hiç memnun olmadım black stormdan 2 gb kart kullanıyorum bi görüyo bi görmüyo hafıza kartındaki skin klasörünü kendi başına boşaltıyor... menuler arası geçiş çok berbat...
    tüm OC ları denedim değişen bişiy yok...
    hemen Tit II ye dönüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: uçan

quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Telefonu tekrar almayı düşünüyorum. Mp3 dinlerken kesilmeler oluyordu. Yeni yazılımlarla sorun çözüldü mü?

valla su ana kadar oyle bı sorun olmadı bende.... ama rockbox zaten hiç bişey dinlemiyor...suan en son olarak black storm çıktı gayet güzel hız olarak takılma yok mp3 dınlerken

Ama saat işine bi çözüm bulsak bi saat ileri atıyo kendı kafasına gore hiç de farkında olamıyom... fw den mı desem oncekıde aynı yapıodu..eğer bilginiz varsa...

• Orjinalden alıntı: ferdy

ben hiç memnun olmadım black stormdan 2 gb kart kullanıyorum bi görüyo bi görmüyo hafıza kartındaki skin klasörünü kendi başına boşaltıyor... menuler arası geçiş çok berbat...
    tüm OC ları denedim değişen bişiy yok...
    hemen Tit II ye dönüyorum...

skin klasorunu sureklı bos tutuyo evet ....Benımkı 1 lık kart ama menuler gayet ıyı bende 2.sanıye ye kalmadan girriyo her yere ....bide hızlandırmayı denesen ...tam bı n73 oldu yanii ...
  • arkadaşlar ben telefona fw atmaya çalışıyorum olmuyor... önceden laptopla atmıştım titanium ilk çıktığı zaman şimdi normal masaüstü bilgisayarlarla deniyorum olmuyor ... bilgisayar telefonu moda aldıktan sonra görmüyor . bilgisayarın ekranında yeni donanım bulundu diyor ama donanımı okumuyor ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.....
  • arkadaşlar dün bi font yükleyim dedim..telefon çöktü..
    bende black storm kalei attım..telefon iki kat hızlandı kendine geldi yaww..şu an temasız ama hesap makinesinde felan kayma yok dediğiniz gibi..çok memnunum şuan ama son bir sorunum kaldı..o da avea yazısı
    şimdi uçan arkadaşımız..tüm dediklerini yaptım o konuda..temayla ilgili bişey olabilir sanırım sorun..hem tarih hem avea yazısı gözüküyo diyosun..bende ikitane yazı var..1. si normal avea operatör yazısı..diğeri tarihin üstünü örtmüş avea yazısı..gizlediğimde 1. yazı gidiyo..2. yazı gene avea yazıyo..hangi temayı kullanıyorsun acaba..
    ha birde yazacam kaç seferdir unutuyorum.. en kaliteli ses ekolayzır ı vocal reducer e alınca çıkıyor..bass boost felan hikaye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .hoobastank. -- 16 Haziran 2008; 17:22:01 >

• black storm yükledim beğenmedim Tit II ye döndüm makina öyle bi sıyırdıki berbat oldu....
    usbyi takınca tel kilitliyor...
    bu sorunla karşılaşan ve çözen varmı acaba
  • sanırım herkes titanium 2 kullanıyo ben Katze3 46p AztekEngineering kullanıyorum gayet iyi ses kalitesi fln da fena deil. Yalnız menüde intel xclade var ancak içine girmiyo bi de girsem hızını yükseltsem tam süper olacak katzede intal xclade e girebilen oldu mu? ve katzeden titaniuma geçen?
    kartı cıkarıyorum telden kayboluyor...
    silmeye çalışıyorum teldekini silmiyor...
    skine h.kartından kullanınca usb kilitliyor menuler yavaşlıyor....
    köküne erişiyorum yine silmiyor...
    bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar ben telefona fw atmaya çalışıyorum olmuyor... önceden laptopla atmıştım titanium ilk çıktığı zaman şimdi normal masaüstü bilgisayarlarla deniyorum olmuyor ... bilgisayar telefonu moda aldıktan sonra görmüyor . bilgisayarın ekranında yeni donanım bulundu diyor ama donanımı okumuyor ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.....
    erkeğin iyisi para sahibi olunca, kadının iyisi para bitince ortaya çıkar.
  • Bimekste var en uygun. Mail order ile alabilirsiniz. Havale ile oluyorsa o şekildede alabilirsiniz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.