Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: MoTW

Dostum karışıklık olmasın, dediğin gibidir. Bu yüzden ferdy ve bendeki aynı sorunlar kesinlikle kaleidoscope eklentisinden dolayı olması gerekiyor.

SORUN ANLAŞILMIŞTIR.Ve bunu belirtmen çok iyi oldu.
    kaleidoscope nin pisliği bunlar.

V4 titanium dan daha hızlı ise, stabil olarak da aynı ise ona geçerim deneyince..
  • ben ilk başta titanium kurdum. fakat şu saatin ileri geri gitme bug'ı beni çok sıktı. kaldı ki ben her sabah işe giderken telefonu kurarak uyanıyorum. korkuyordum her sabah saat bozulcak yine 1 saat geç uyanıcam diye. saat olayını aşmak için ony you v4 + kalei kurdum. kalei kurmamın sebebi de rockbox'ta müzik dinlerken menüde gezmek, mesajlaşmak istememdi. şu an için bir sorun yaşamıyorum tıkır tıkır işliyor sistem. ama kişisel görüşüm titanium'un tool'ları only you v4'ünkinden daha güzel ve kullanışlı. mesela skin'in opacity'sini saat büyüklüğünü vs ayarladığımız ve APDM changer falan. bir de titanium'da pil daha uzun gidiyor diyorlar. tamam öyle de aradaki fark bende çok fazla olmadı. titanium 2-2,5 gün gidiyodu only you 1,5-2 gün gidiyor.

Orjinalden alıntı: melankolia05

S.a Nowanda... Oncelikle bişey sorcam;
    1. bn titanium fw kullanıyorum fakat bu tele senin önceki yazdığın kurulumlarla bişey atamıyorum( ctunes, zmplayer )
    2. rocbox programımıdr nedir onu kullanıcam ama nerden indrcem nsıl yapıcam bilmiyorum???? nasıl kurcaz hani foruma baktım bulamadım::S
    3. telefonu hangi islemci hızında kullanayım? neyi önerirsin??
    4. bi de elemanın biri tele doom oyununu atmış?? ya ben o oyunu 5 yaşındayken oynuyodm görünce çok şaşırdım atmasını becerebilen warmı?
    çok acil yardım istirorm nowanda..! ilgin için teşekkürler... Acill!!!

ya arkadaşlar 2 gündür soru soruyorum bi yardımsever arkadaş bi yardım edebilirmi artık?????!!

• quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

bnde bu telefondan almayı düşünüyorum..
    ama bu kadar sorun çıktığını duyunca biraz şoka uğradım..
    telefon gerçekten çok sorunlu bişeymi yoksa bu ultimate fln yüklendiği içinmi böyle oluyor?
    bide sakın tr yükleme demişsiniz telefonun kendisinde tr dil yok mu?
    yanıtlarsanız çok sevinirim!

Hocam telefon sorunlu filan değil. Bu telefon tam kurcalanmalık olduğu için biz de kurcalayıp bağırsaklarını söküyoruz makinenin. Mod yapınca telefon renkleniyor ama en hızlı ve en sorunsuz olanı kendi orjinal yazılımı. Orjinal haliyle takılma kilitlenme sapıtma vs. hiç bir sorunu yok. E2 ye popülerlik katan programların çalışması için telefona mod yapmaya da gerek yok, orjinal yazılımla da çalışıyorlar. Yalnız bu programların kurulumu orjinal yazılımda yapılamadığı için bazı arkadaşlarımızın(çok sağolsunlar) hazırlayıp paylaşıma açtıkları hazır sistem dosyaları var. Bu hazır sistem dosyalarını olduğu gibi hafıza kartına kopyaladığın zaman programlar kurulmuş vaziyette hazır önüne geliyor.

Telefonda tr yok derken, orjinal hali elbette Türkçe Ama modlu fw ler türkçe değil.. Türkçe dil paketini ayrı yüklüyorsun. Modlu fw yle şişen telefon, türkçe dil paketiyle az daha şişiyor Arkadaşlar o yüzden türkçe paket yüklemeyin diyorlar..Modlu fw nin tr paketi yüklenmemiş hali biraz daha hızlı çünkü..

Halbuki orjinal fw yi menüden 'tüm datayı sil' seçeneğiyle 1 kereliğine formatladığımızda telefonun acayip serileştiğini göreceğiz Ama buradaki arkadaşlar orjinal fw yi fazla kullanmadan direkt moda geçtikleri için hiç bir arkadaşın orjinal fw ye sıfırlama yaptığını zannetmiyorum.Forumda orjinal fw li E2 kaldıysa bir denensin derim..Benim E2 nin menü hızı 3310 gibi Mesajı da rahat yazıyorum. (kelime tahmin modunu da kapatın)

Bir tane de modlu E2'im var,ona da orjinal fw yükleteceğim..Herkese iyi forumlar.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 22 Şubat 2008; 0:33:52 >

• tahsin053 sıfırlama yapınca kişisel ayarlarında gidiyormu? benimki hala orjinal fw
    Foxconn X58 Blood Rage, İntel Core i7 920 2,66@3,6 Günlük HT açık, Thermalright IFX-14, A-Data 3x2 1333@1600 8-8-8-24, Powercolor R9 280x, 240gb Crucial M500 SSD, Samsung HD502HJ F3, Asus 1814blt DVD-RW, Xigmatek Utgard Kasa, LC-POWER 700, Logitech X540, 27'' HKC Full HD===>LG G3 32 Gb Titan, XBOX360 Slim 250gb Kinect
  • ben kaleidoscop kullanıyorum bir sorunum yok options programı çalışmıyorsa siz de e2settings ikullanın

virtual memory programını kullandığım için teli usb ile bağladığımda 2,3 dk sonra kartı görüyor. ama bu diğer fwlerde de oluyordur bazen de donuyor

zaten telefona yüklenecek programlar belli
    eockbox, zmplayer,overclock,virtual memory, e2 settings
    bunlar only you v4+kale de sorunsuz olarak çalışıyor başka programa da ihtiyaç yok
    mesajda da bir yavaşla yok düz bir telefon kadar hızlı değil ama normal hızda
    v4 ü kales siz yüklüycem bakalım...
    bende tuş kilidi için kullanıyordum... hart hurt Hard kilit olmuyor...:S

quote:

Orjinalden alıntı: yirmisekizli

ben kaleidoscop kullanıyorum bir sorunum yok options programı çalışmıyorsa siz de e2settings ikullanın

virtual memory programını kullandığım için teli usb ile bağladığımda 2,3 dk sonra kartı görüyor. ama bu diğer fwlerde de oluyordur bazen de donuyor

zaten telefona yüklenecek programlar belli
    eockbox, zmplayer,overclock,virtual memory, e2 settings
    bunlar only you v4+kale de sorunsuz olarak çalışıyor başka programa da ihtiyaç yok
    mesajda da bir yavaşla yok düz bir telefon kadar hızlı değil ama normal hızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 22 Şubat 2008; 10:01:35 >

• arkadaşlar rsd lite 3.3 ve sürücülerini biri upload edebilirmi.... kendi pc im yanımda diil... fw atacağım...
    birolun linkler yine sorun vermiş...

quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Orjinalden alıntı: ferdy

arkadaşlar rsd lite 3.3 ve sürücülerini biri upload edebilirmi.... kendi pc im yanımda diil... fw atacağım...
    birolun linkler yine sorun vermiş...

Daha önce rapid olarak vermiştim..
    Zaten en yakın zamanda hepsine alternatif adresler ekleyeceğim, düzenleyeceğim. Versiyon atma sayfasına da ekledim..

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd
    quote:

Orjinalden alıntı: MyErdinc
    rsd programının linkini bulamadım arkadaşlar... forum çok karışmış... birileri bana sayfa linkini yada yeni upload verebilir mi? fw atma sayfasındaki link ölü... teşekkürler...

Hesabımdaki bilgi;
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Linkler ölü değil. Ay sonunda düzelmesi gerek..
    Hesabımda aylık çok fazla download mı ne varmış, sanırım ondan dolayı. Ayın başında düzelmesi gerek.

Alternatif LİNK
    http://rapid share.com/files/86845837/RDSlite_MotorolaROKRE2biroldh.rar.html
    veya
    http://rapid share.com/files/86851746/RDSlite_MotorolaROKRE2biroldh.rar

ALTERNATİF LİNK
    http://rapid share.com/files/68123142/E2_HAZIR_sistem_birolayd_deneme2.rar

Arkadaşlar elinde olan dosyaları alternatif başka sitelere yükleme(upload) yaparsanız onları ilgili sayfaya ileride ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 22 Şubat 2008; 10:28:19 >

• teşekkürler dostum görmemiştim...

Orjinalden alıntı: birolayd

Orjinalden alıntı: ferdy

quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

Kaleidoscope eklentisini sadece tuşkilidi için yükleyen arkadaşlarhttp://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=59478 adresinden softlock_OT.rar adındaki dosyayı indirip kullanabilirler.

• Arkadaşlar. Ben only tou v4 kullanıyordum. İlk başlarda telsim hattım vardı. Şarjım 2-3 gün bazende 4ü zorluyordu. Sonra aveaya geçtim olan oldu. Daha önce söylemiştim. Önce kartım bozuldu (kendi içinden çıkan kart değil, başka), sonra şarjım 10-12 saat bazende daha az gitmeye başladı. Neyse 3 gün önce servise yollasammı diye düşünürken son bir kez daha firmware atayım dedim ve titanium edition attım. Ne oldu dersiniz. Bugün öğlen 3. gün doldu ve hala telefonun şarjı 3 diş görünüyor. Telefon coştu. Kendini aştı maşallah
    Ama titanium editionda sorunlar var. Mesela alt menülerdeyken en alttaki seçeneklerin isimleri çıkmıyor. Birde ufak tefek grafik sorunları var. Mesela hesap makinesi her tarafı kayık

ama olsun. Eskisine oranla telefon kendinden geçti. En kısa zamanda titanium ve only younun iyileştirilmiş bir hali çıksada yüklesek. Bayadır yeni bir firmware çıkmadı yaw. Çıkana kadar titaniuma devam

• Müjde :)))
    http://motohell.com/index.php?topic=2186.0

Titanium Extreme, Titanium'un güncellenmiş ve saat vs hataları giderilmiş versiyonu. Yani indirdim daha denemedim.

Robert Frost
  • bununda kalei inmio
    quote:

Orjinalden alıntı: rahjman

Müjde :)))
    http://motohell.com/index.php?topic=2186.0

Titanium Extreme, Titanium'un güncellenmiş ve saat vs hataları giderilmiş versiyonu. Yani indirdim daha denemedim.
  • şuan benim kullandığım titanıum dan ne gibileri artıları war..bende menü kayması falan yok hesap makineside düzgün...güzel bir tema koydun mu çözülüyor..saat de önemli değil benim için saat ile işim yok !

sizce yüklemeliyim...daha hızlı stabil çalışıyorsa hemen yükleyelim yoksa uğraşmayalım

birde şu tuş seslerini sordum ama kimse değiştirmeyi bilmior galiba

herkese selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

şuan benim kullandığım titanıum dan ne gibileri artıları war..bende menü kayması falan yok hesap makineside düzgün...güzel bir tema koydun mu çözülüyor..saat de önemli değil benim için saat ile işim yok !

sizce yüklemeliyim...daha hızlı stabil çalışıyorsa hemen yükleyelim yoksa uğraşmayalım

birde şu tuş seslerini sordum ama kimse değiştirmeyi bilmior galiba

herkese selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

tahsin053 sıfırlama yapınca kişisel ayarlarında gidiyormu? benimki hala orjinal fw

Ne var ne yok gider..
  • OUV4 kullanmamın bir sebebi de türkçe dilin hafıza kartına atılan dosyayla yüklenemsi bu nedenle fontlat ve okunaklılık güzel oluyor diğer fw lerde flashlamayla türkçe yapılıyor o zaman yazılar bir gıcık oluyor
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.