< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Anlatsam motivasyonunuz bozulur
![]() Ama şunu söyleyim, ben Hacettepedeyim. Ne yapın edin mutlaka ortalama üstü okullara gidin, Gazi gibi sacma sapan öğrenci kitlesi olan okullardan uzak durun. Yanınızdaki insanları kaliteli olması çok önemli. |
Koç'un burssuz sıralamaları çok düşük değil ki ? Ayrıca zengin ailelerin düşük puanlı çocuklarıyla arkadaş olmayı gazideki sözde milliyetçi aptallarla arkadaş olmaya tercih ederim. (Gazideki düzgün arkadaşlar alınmasın ama gazinin ortamını çok iyi biliyorum)
Benim bahsettiğim şey sıralama değil, insan kalitesi farklı bir olay. |
zaten universite hayatiyla ilgili endiselerim vardi , bunlari okuduktan sonra da tam oldu . Motivasyon nerde a*k
|
Dostum motivasyon konusu demişsin ama bunları okuduktan sonra var olan motivasyonum da yok oldu bu nasıl motivasyon konusu
![]() |
Uniye geldim hâlâ yks calisiyorum ya da boş boş takiliyorum,hayalindeki bolumu ya da uniyi kazanmadiktan sonra boş yani.
|
Adam gaziyi bu yüzden mi eleştirmiş sence?
|
Burasi bir ütopya dünyadan bi haber insanlarin ortak noktasi ogrenciden çok araba var bugattiye kadar her turlu gormen mumkun cogu hoca dahil kimsenin okul ile alakasi yok ne kadar boş etkinlik var oradalar. Kizlar okula değil bara gidiyor sanki kimsenin giydigini sorguladigim icin degil beni ilgilendirmez ama şaşırırsınız tahmin edemeyeceginiz cesitte kiyafeti burada gorebilirsiniz ya da göremezsiniz cunku kiyafet yok :D bez parçası. Onu da geçtim cok onemli bir mevzu degil zaten alisiyorsunuz. Asil problem kafa yapilari erkeklerin bildigi 2 mevzu var pardon 3 araba, kiz, futbol ( daha 6 yasinda cocuk gibi lego oynayanlari da var ama onlar ultra zenginler akvaryum baliklari sayilari az) kizlar mi onlarda kuafor, makyaj, alisveris. Araban varsa default olarak kız da gelir ama en az 50-60klik olacak yoksa işin zor. Ortam yok çünkü muhabbet etmeyi bilmiyor kimse hayatinda bir zorluk gormemis her ay kopek gibi para harcayip nasil kazanildigini sorgulamayan tipler bunlarla ne konusabilirsin ki zaten hayatla alakalari yok dedigim gibi. Ha ben ilk 10klik bolume girecem orasi duzgun olur demeyin burslu giren 3-5 kisi disinda sinavda iyi yapmis bile olsalar bir garipler. Geldigimden beri kafa dengi bir kişi bulabildim o da ben gibi tekrar hazirlaniyor :D
Pozitif yanlari ise Kutuphanesi mukemmel zaten cok az kisi gidiyor asiri buyuk yatip uyumak istediginde filan gidilir. Ders calismak icin zaten hep oradayim. Yemekleri pahali ama lezzetli her öğlen farkli sey yedim 1 sene boyunca Servisler ucretsiz Çardakları var mangal köfte ekmek filan satiyorlar orada oturunca okulda değilde sanki antalya izmir de filan gibi oluyor insan agaclar cok olunca bir de orman havasi gibi Binalar asiri temiz Ama diyorum ya icindeki insanlar insan olmadigi icin kampusu ne kadar guzel olursa olsun kalmak istemiyorsun. |
Hazırlığı yarı dönemde atlattık da geçen sene tokatladığımız mat fizik kimya resmen beni aralarında dönüyolar
|
En önemlisi ögrencilerin %95i okumak için gelmiyor ders kimsenin umrunda değil e bu durum hocalara da yansiyor. 1 donemdir algoritma dersi aliniyor haftada 4 saat. Final sinavi icin youtube den 3 saatlik video izleyip 1-2 saat kendim uygulayarak en yüksek notu aldim finalden. Derslerin coguna girmedim. Yani hocalar da sallamıyor dersleri.
2.olarak ortam diye bir şey yok para ve gösteriş. Ha buldun 8-10 kisi oturdun bir yerlere konusulan 3 konu var araba kadınlar ve futbol. Tarihmiş kitapmış genel kültürmüş asla bilmezler. 2-3 saat ders araniz var diyelim sıkılır ölürsünüz. Dağın tepesinde okul asla kar tatili verilmiyor tüm okullar tatil olmustu biz gitmek zorunda kaldik servisten indigim yerden fakulteye 30 dakika da filan anca gittim herhalde kaya kaya. Yeni ehliyet almiş babasinin aldigi arabayla okula gelen dogru duzgun araba kullanmayi bilmeyen insanlar 2018 model full özellikli otomatik arabayla geri geri giderken 100 inc ekran ve ses uyarisi olmasina ragmen arabaniza gecirip bir de sanki fakirmiş de ödeyemezmiş gibi kaçarlar. Arabanla gitmesen servisler disinda gitmesi çok uzun arabanla gidersen de zaten (annen baban yillarca para biriktirmis 20-30kya araba almis onlar icin cok kiymetli) bunun gibi yaratiklar arabanin 4 kosesine kesinlikle sürterler çarparlar. Aklınız varsa yazmayin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 20 Mayıs 2019; 15:6:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 21 Mayıs 2019; 4:7:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |