Bildirim
Motivasyon: 6 yıllık değişim!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çok iyi tebrikler. -
Tebrikler, güzel gelisim. Genetiğin de güzel. Abs estetik, göğüs dolu. Biceps gap belirgin olmayacak derecede az.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Tebrikler, güzel gelisim. Genetiğin de güzel. Abs estetik, göğüs dolu. Biceps gap belirgin olmayacak derecede az. -
Çok başarılı .
Definasyon beslenme programınızı merak ettim -
Sürekli bulk-definasyon yaparak kütle kaybetmemen anormal geldi bana dostum. Clen vs türevi kullandın mı definasyonda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdiedangels -- 2 Haziran 2018; 9:48:13 >
4.50'ye kadar tamamen naturaldim, çok yoğun supplement kullandığım zamanlar oldu ve doğru kombinasyonlar yapıldığında bence clenden çok daha iyi sonuçlar alınabilir supplementler ile fakat ülkemizde mümkün değil tabi ne supplement çeşitliliği var ne de fiyatlar buna müsade ediyor. Bu süreden sonra 500 testo kürüne girdim iki sefer 12 şer haftalık zaten o çok fazla ileriye attı.quote:
Orijinalden alıntı: mrdiedangels
Sürekli bulk-definasyon yaparak kütle kaybetmemen anormal geldi bana dostum. Clen vs türevi kullandın mı definasyonda?
Ekstra bi ilaç kullanımım olmadı ama beslenme ve antrenmanlarım mükemmele yakındır onu da bi ara tekrar burada paylaşırım fikir vermesi açısından.
Teşekkürler yorumlar için -
Ve gelen roid bilgisinden sonra herkesin hayalleri yıkılır...
3.57 deki vücuda roidsiz ulaşmakta bi başarı bence. Bu işi hakkıyla yaptığınızda buralara ulaşıyorsunuz zaten, emek olmadığında istediğiniz ilacı vurun yarısı kadar gelişemezsiniz, salonlar aylarca tren kullanan 70 kilo adamlarla doluquote:
Orijinalden alıntı: JazHoyt
Ve gelen roid bilgisinden sonra herkesin hayalleri yıkılır... -
Tabiki katılıyorum ben gelecek tepkilere karşı hazırlıklı olman için yazdım
natural olmadığınızı belirttiğiniz için tebrik ederimquote:
Orijinalden alıntı: caloguz
4.50'ye kadar tamamen naturaldim, çok yoğun supplement kullandığım zamanlar oldu ve doğru kombinasyonlar yapıldığında bence clenden çok daha iyi sonuçlar alınabilir supplementler ile fakat ülkemizde mümkün değil tabi ne supplement çeşitliliği var ne de fiyatlar buna müsade ediyor. Bu süreden sonra 500 testo kürüne girdim iki sefer 12 şer haftalık zaten o çok fazla ileriye attı.
Ekstra bi ilaç kullanımım olmadı ama beslenme ve antrenmanlarım mükemmele yakındır onu da bi ara tekrar burada paylaşırım fikir vermesi açısından.
Teşekkürler yorumlar için
Alıntıları Göster
başarılı vucut
-
Genetiğin iyi, küre girmen normal bana göre. Güzel vücut yakalamışsın. Başarıların devamını dilerim.quote:
4.50'ye kadar tamamen naturaldim, çok yoğun supplement kullandığım zamanlar oldu ve doğru kombinasyonlar yapıldığında bence clenden çok daha iyi sonuçlar alınabilir supplementler ile fakat ülkemizde mümkün değil tabi ne supplement çeşitliliği var ne de fiyatlar buna müsade ediyor. Bu süreden sonra 500 testo kürüne girdim iki sefer 12 şer haftalık zaten o çok fazla ileriye attı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım, teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: JazHoyt
Tabiki katılıyorum ben gelecek tepkilere karşı hazırlıklı olman için yazdım
Normalde şu aşamadan itibaren tekrar küre girmek istemiyordum çünkü bu sonu olmayan bi iş ve eninde sonunda hayat standardımızı bi şekilde düşürecek bi iş. Fakat yakın zamanlarda bir kaç sponsorluk teklifi aldım ve şu anda işler yolunda gidiyor bu sebeple bir kaç ay içinde tekrar küre girmem gerekecek. Şu an için sadece artıyı eksiyi toplayarak durum analizi yapmaya çalışıyorum umarım mutlu olacağım bir karar vermiş olurum. -
Teklifler hakkında detay vermen mümkün mü
Çin'den ve Avusturya'dan iki underground(Steroid üretimi yapanların %99'u underground) steroid üreticisi bundan sonraki ürünki steroid kullanımlarımın tamamına sponsorluk teklif ettiler, Avusturya firmasıyla anlaştık gibi gözüküyor, çinli firmayla tekrar bir görüşme yapacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Teklifler hakkında detay vermen mümkün mü
Benim bu sporda en önemli giderim ilk supplement ikincisi de yemek masrafı ilaç kullanımı üçüncü sırada geliyor.
Bu yüzden yukarıda bahsettiğim markalarla steroid tedariği dışında supplement masrafları için de kaynak vermeleri konusunda konuşuyorum. Eğer kaynak sağlamazlarsa ilk etapta Türkiyedeki supplement firmalarıyla görüşeceğim, genel olarak firmalar steroid kullanımını ifşa eden sporculara sponsor olmak istemiyorlar ama bazı takviyelerin steroidlerin bize verdiği yan etkilerin azaltılmasında önemli rol oynadığını ve steroidlerden daha iyi yararlanmamız konusunda bize yardımcı olduğuna dair bilgi paylaşımları yapılarak supplement firmalarının tanımına katkıda bulanacağı gibi fikirlerimi açıklayacağım, umarım bi anlaşmaya varırız.
-
Kaç yıl doğal beslendin ? Tr de gıda masrafın ne kadar oluyordu?quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 21 Haziran 2018; 15:37:16 >
-
4 yıl doğal yaptım totalde. Gıda masrafım aylık 1000-1300 tl arası supplementler dahil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X