selam arkadaşlar mousuma driver arıyorum ama markasını bilmiyorum. altındaki etiket sökülmüs. söyle tarif edeyim üstünde GENEXT yazıyor.4 tusu var ortasında 1 tekerligi var vede bu tekerlek bastırılabiliyor. internette bu isimle bir sey bulamadım.baska bulabildigim driverlerde maousun imleci monitorun ekranındayken birden bire alta gidiyor.yani olmuyor.(A4Tech-iWheelWorks-Mouse 3D++(1 Wheel+5 Buttons) benim istedigim tekerligini tıkladıgımda kücük bir menü cıkıyorya onu bulmak. su an bende olmuyor A4Tech-iWheelWorks-Mouse 3D++(1 Wheel+5 Buttons) bunu yukledigim de o munu cıkıyor ama imlece söz gecirebiyorum sürekli kacıyor. ne yapabilirim bu mouse siz ce ne ?
www.driverzone.com a da bir bak istersen. Ya da en iyisi windrivers.com a ayrıntılı bir şekilde yaz umarım bulursun dilediğin driverı.
evet umarız bulursun driverinı :))))
arkadaşlar ben mousun modeli,markası ne bunu bilmiyorum bunu nasıl bulacam . tamam bir sürü mous driveri var ama markası modelini bilmiyom hic bir yazı yok üstünde sadece GENEXT yazıyor baska bir sey de yok.