Şimdi Ara

Mossoro'yu atamayan Cüneyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Atiba - Mossoro pozisyonu..https://t.co/noI4xwajb6

2) Yardımcı hakemin Çakır'a uyarısı..https://t.co/m2Ph1aixK8

Yardımcının söylediği "Mossoro, kırmızı, at at"

Kusura bakma Cüneyt amacına bugün ulaşamadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son dakikalarda Kerim'e yaptığı faulden sonra da "F*ck that" diye küfür etti, aşırı el kol hareketleri yaptı. Buna rağmen sarı kart bile görmeden bitirdi maçı.

Beşiktaş 11 faul yapıp 5 sarı, 2 kırmızı kart görmüş. Başakşehir 22 faul yapıp 4 sarı kart görmüş.

Söylemekten artık dilimizde tüy bitti. Hakem kararlarında çifte standart var. Beşiktaş aleyhine verilen kararlar, gösterilen kartlar diğer takımlara uygulanmıyor.
  • Kimin kuklası olduğu belli

• Bir hakem operasyonu olsa da anlasak dertlerini.
  • Kontroya çıkarken oğuzhana yapılan harekete kart yok aynı pozisyonun bitişi ismail ilk sarı kart.
  • hiç bir programda bu pozisyon tartışılmadı . Sanki bişe olmadı orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Kimin kuklası olduğu belli

yav he he

cüneyt bizim bir çok maçımızı mahvetti azizin kuklası diyor ya insan hayret ediyor gerçekten göz var nizam var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakemler BJK aleyhine çalışıyor doğrudur, çünkü en iyi performans şu an BJK'de ve Aziz ile yardakçıları "yılanın başını küçükken ezme" gayretinde.
  • Sadece Mossoro mu? Bize saniyesinde çıkan ve onlara çıkmayan kartlara bakın... Daha sonra bu pozisyonların aynıları şampiyonluktaki rakiplerinize sarı kartı bırakın faul olarak bile çalınır mı onu düşünün! Başkan geçen hafta esti, gürledi, kazandık diye susmasın, bu pozisyonları irdelesin, yardımcının uyarısı varken neden atmadığının hesabını sorsun...

• aynı uyarıyı ilk yarda yardımcı docanın elle kestiği topa yaptı. sarı kart demesine rağmen kartı göstermedi. hiç şüphe yok artık adamın niyeti belli. şansımıza adamın iş olsun diye bizim yarısahadan verdiği yanlış elden gol attık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Kimin kuklası olduğu belli

Azizin kuklasi oldugu icin bizi defalarca katletti dimi ? Insan yorun yaparken az dusunur oyle yapar.

Gecmise bak bakayim neler yapmis bize.Isiniz gucunuz sirf trolluk baska birsey degil.

Cuney cakir bu ligin en eyyamci 2 3 aktif hakemindne biridir.Yenmenize sevindim cunku bu tip canlilarin kul hakki yeme cabasi bosa cikti.Ligde bu kadar eyyamcilik yapan adami koskoca Fifa nasil gormez hayret ediyorum.

Sadece Gs Fb tk macinda ki iki takima yaptigi hatalari seyrettirseler kokarti sokup cebine sokarlar ama iste..

• Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyorlar

(ÇARPILDI)

• cezaalanında kambura yatılan pozisyon var.maşallah her yerde ibbnin penaltısı verilmemiş yazıyor.maçı 90 dakka seyreden zaten biliyor kartların faullerin nasıl es geçildiğini.
  • maçı seyretmeyip lig tvnin özetlerinden yorum yapanlar beşiktaşın penaltısı nerde o neden yok görüntülerde.istedikleri görünütüyü veriyorlar.
  • Kartların çoğu doğru.
    Burada sorun aynı kartların Kadıköy'de ve Seyrantepe'de çalınmaması. Dün gece küfürler yine havada uçuştu ama kimseye kart çıkmadı. O zaman Gökhan Töre'ye yapılan kumpası kim açıklayacak?

• Diğer hakem faciaları varken dünkü maçın hakemine bişey diyemem. O pozisyonu ise maç içi dalaşma olarak görüyorum. Maç çok temiz. Bence Gs nin neredeyse her maçta bariz yada gizli az yada çok itenlenerek yukarıda tutulması daha çok göze batan durum. Şu bitik takım ve camia rezil skor ve futbola ragmen en yukarıda olması sadece Türkiyede olur herhalde. Tamam fenereede bi kaç kıyak geçildi ama Gs ninki çok abartılı.
    Son olarak söyleyeceğim bu sene Beşiktaştan çok çekiniyorlar ve çok bariz hakkı yeniliyor, önemli olan Beşiktaş camia ve takım olarak buna nasıl reaksiyon göstereceğidir.
    Geçen sene yıkılıp gitmişti yapılan tüm operasyonlarda. Bu sene ilk operasyonu iyi atlattık ve milli maç arasına girdik. Gs maçı öncesi gs maçı ve sonrası 2. Bir operasyon beklentim daha var.
    İnşallah bu sene bunların üstesinden gelirizde şampiyon oluruz

• Fikret Orman konuştu, Sivok'un penaltısı verilmedi.
    Fikret Orman'ın "artık konuşacağız" stratejisine tam destek veriyorum. Bir Beşiktaşlı olarak Sivok'un yaptığı penaltı verilseydi keşke derdim fakat rakiplere kıyaklar yapılırken Beşiktaş'ın eziliyorsa, bu oyun da eşit oynanmalı,

Yani kıyaklar "konuşana" geçilsin ki bu oyun eşit oynanasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Fikret Orman konuştu, Sivok'un penaltısı verilmedi.
    Fikret Orman'ın "artık konuşacağız" stratejisine tam destek veriyorum. Bir Beşiktaşlı olarak Sivok'un yaptığı penaltı verilseydi keşke derdim fakat rakiplere kıyaklar yapılırken Beşiktaş'ın eziliyorsa, bu oyun da eşit oynanmalı,

Ne alakası var Sivok topa dokunuyor, ayrıca Beşiktaş'ın penaltısı (Demba) verilmedi ve diğer takımlara çıkartılmayacak kartlarla 2 oyuncumuz atıldı. Başkan konuşacaksa kazandıktan sonra da yapılan haksızlıklara konuşsun...
  • "Şeref"in varsa çıkar konuşursun,
    "Şeref"in varsa hakkını ararsın.

"Şeref", sana yapılan haksızlıkları siğneye çekmek,
    seni hakemlerle mağdur edenlere,
    emeklerini çalan hırsızlara karşı susmak, ezilmek değildir.

Şeref, hakkını aramaktır.

"Şeref'inle oyna, Hak'kınla kazan" diyorsak çıkıp konuşacağız, hakkımızı arayacağız. Baskı veya rica ile maçın hakemini değiştirtenlere karşı aynısı yapacağız ki şerefimize ve hakkımıza leke düşürülmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Fikret Orman konuştu, Sivok'un penaltısı verilmedi.

Etki altında kalarak ağır saçmalamışsın. Net bi şekilde faul yok topa temas var rakip oyuncunun abartılı kendini atışı var ve bunu gören başakşehirli oyuncuları bile ikna edememiş itiraz eden hatta tepki veren bile yok. Birilerinin etkisinde kalıp gelip yazmayın şuraya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.