Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_4

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

V' de isteriz
    İşte bu adam gider Mortal Kombat' a

Yanlış hatırlamıyorsam V for Vendetta, DC comics karakteri.Yani oyuna girme şansı var.Eğer V for Vendetta filmini izlemeyen varsa hemen izlesin.Yoksa çok şey kaybedersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

GOGOMEZ sen yorumlara bakma Tekkenci bunlar oyunun videosu çok güzel bence armageddon ile arasında grafik olarak çağ var

Yaa Konsollarda ne oynuyoruz Fps Tps action adventure Baba dövüş oyunu yok Bu çıkıcak eleştiri bırakın Çıksın vallaha ben her serisini oynadım yedim halende bende mevcut bunuda deli gibi oynıcam Hele bi gelsin sanki bizler mi yapıyoz oyunu ....yemin ederim Çıksın baba herkes alıp oynıcak yorumlarA Takmıyorum ben ağa ama okuyuncada moralim bozuluyo gelde çık işin içinden

• MICHAEL MYERS HALLOWEEN FİLMİNDEKİ BAŞ KARAKTERİ İSTERİM BEN BU OYUNDA

• quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

quote:

V' de isteriz
    İşte bu adam gider Mortal Kombat' a

benim kahramanımdır "V for Vendetta"
    aslında şöyle adam gibi bir oyununu yapsalar on numara olurdu,
    bu arada filmini izlemeyenler muhakkak izlesinler ...

uyduda 2 haftada bi yayınlıyolar ezberledm artık
    fena film değil

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

MICHAEL MYERS HALLOWEEN FİLMİNDEKİ BAŞ KARAKTERİ İSTERİM BEN BU OYUNDA

oyun ne hallere geldi komedi konusu ettiler koca mortal neydi ne oldu
  • valla neler olmuş burda
  • Mortal Kombat ben hayatımı adayahn birisiyim beni yenende olmadı beğenmeyen eski serilere vursun gitsin çıkmasa dahamı iyi adamlar ne güzel yapıyor değişik şeyler oynıyalım hem superman Batmade çizgi karakter hoşşş Mk karakterleri gerçek değil etmeyelim arkadaşlar
  • GameTrailers de bir video daha yayınlandı işte haber

Midway Amusement Games firması tarafından yapım aşamasında olan Dövüş oyunu "Mortal Kombat VS. DC Universe'den" yeni video yayımlandı. Video gerçekten güzel, oyuna ön yargı ile yaklaşanlar belki bu video'dan sonra biraz daha rahatlayabilirler. Ayrıca video'nun sonlarına doğru Scorpion'un "Finish him" (fatality) haraketini görüyoruz, bu demektir ki, kanlı canlı bir Mortal Kombat bizleri bekliyor. Oyun, sadece PS3 ve XBOX 360'a geliyor. Çıkış tarihi ise 2008'in Kasım ayı olarak ön görülmüş. Ayrıca yapım, Unreal Engine 3 motoru ile grafik yönünden de kaliteli geliyor (videolardan da anlaşıldığı gibi).

Kaynak : IGN

NOT: Kaynakla Video sitesi karışıklığı oldu

VIDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 13 Temmuz 2008; 10:37:49 >

• IGN değil Gametrailers dostum o

Daha önceden yazmıştım buraya herkesin kendine has finish-him tarzları olacak diye scorpion çıra gibi yaktı flashı
  • hakikaden V nin oyunu yapilamli ya süper olur.. keske bu oyunun içindede olsa dicem de koymazlar..

evt V dc comic karekteri.. bidaha izleyesim geldi : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 13 Temmuz 2008; 2:03:24 >
  • Son video biraz daha derli toplu gözüküyor, bekleyip göreceğiz nasıl birşey olacak
  • videolardan anladığım kadarı ile benim açımdan tam istediğim oyunlardan biri geliyor MK serisi zaten SF ile favori oynunlarımdır buda raflarda yerini alıcak
  • arkadaşlar, oyun gerçekten güzel olacak.. yani bende ilk duyduğumda çok beğenmemiş hatta şok olmuş idim ama işin aslı öyle değil.. yeni bilgiler ve videolar yayınlandıkça iyice hoşuma gitmeye başladı...

hatta kendi sitemde oyunun önincelemesini yazdım.. yazdığım sırada yayınlanan tüm bilgileri barındıran güzel bir yazı oldu.. meraklıları için link vereyim bir okuyun;

http://www.oyunlideri.com/mortal-kombat-vs-dc-universe-önincelemesi-r292.htm

bu arada resimler için teşekkürler...
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_8

Burada DC comics karakterlerinin arasında Captain Marvel'de geçiyor.
  • son vıdeoyu ızledım bence super olacak.forumda okumustum bır arkadas ucboyutlu olmasından yana degıldı galıba,cok hantal hareket edıyorlar zevksız oluyor demıstı.zıp zıp pınpon topu gıbı zıplamaktansa deceptıondakı gıbı olması cok daha ıyı.armagedodondakı gıbı sacma sapan bırbırının aynı(ozellıklede fatalıtyler)zıp zıp zıplayan bır suru karakter olacagına deceptıondakı gıbı az ve daha detaylı ve daha yaratıcı karakterler olması cok daha ıyı.bu sadece benım dusuncem degıl bır cok oyun sıtesıde deceptıon oyununa daha yuksek puan vermısti.mk karakterlerıyle marvel karakterlerının bırlesmesı ılk olan bır sey degıl bır cok oyunda baska oyunlardan tıpler var.ornek soul calıbur4 de star warsdan yoda ve darth vader ( 4http://www.videogamesblogger.com/2008/05/18/official-soul-calibur-4-character-list.htm ),dead or alıve da halo oyunundan spartan karakterı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: os_izmir

http://www.videogamesblogger.com/2008/05/18/official-soul-calibur-4-character-list.htm

Dostum MK vs DC ile Soul Calibur 4 karakter listesi arasında ne gibi bi bağlantı var.Yanlış topiğe yazdın galiba.
  • hayır dostum yazmak ıstedıgım su bence sen yanlıs anladın ama herneyse...dovus oyunlarında farklı 2 oyundan karakterler aslında cok yenı degıl,soul calıbur oyununda starwars'tan yoda ve darthvader,dead or alıve oyununda ıse bonus dovuscu olarak halo oynundan spartan var yani mortal kombatta,supermen batman yada catwomen cokda sasırılacak durum degıl.
  • artık E3 kapıda resimler videolar havada uçuşacak işte yeni resimler

• quote:

adamım scorpion, flashın döte şaplağı çalarken

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.