Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
194.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda çok fazla hareket ve kombo var..hepsini nasıl akılda tutacağız yahu oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapley48

Çözünürlüğü düşürdüğümüz zaman altta ve üstte çıkan siyah boşlukları gidermenin bir yolu var mı? Çözünürlüğü değiştirmeden alta ve üste sündürmek istiyorum.

Başlığa benim steam'i de ekleyebilirsiniz; rapley48

klavyenin function tuşuna basılsı tutup (Fn) space tuşuna bas.. bu zoom özelliğidir, 3 kademeli, yani space'e bastıkça değişir..
  • Kutulu ne zaman çıkar ? şuan dolar uçuk boş yere kesilmek istemiyorum.
  • komboları öğrenin beyler. mortal kombat kombolarıyla güzel
  • Oyun 1920x1080 çözünürlüğe geçmiyor nedense.İki çözünürlük var.Biri 1280x720 diğeri de bir altı.Sizde de böyle mi ? Bu sorunu nasıl aşarız ?
  • Yok çatlıcam bu mp deki delay beni benden alıcak.. Hayır oynayan cok guzel oynuyor belli lag yok bu lagla oyle kombolar yapmak mumkun değil zaten lakin ben neden bariz 1sn gecikme yasıyorum acaba..Cidden canımı sıktı bu olay.
    Düşünüyorum da yok
  • Arkadaşlar oyunu single olarak ve vs mode olarak denedim.

Öncelikle grafiklerin bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Hani bazı oyunlar PC ye port ederken yapımcılar HD texture ekledik derler ama bir cacık olmaz ya. İşte bu oyunda adamlar GERÇEKTEN kaplamaları HD yapmışlar. Konsol sürümlerini de saatlerce oynamış biri olarak şunu söylim : Grafiklerin tamamını (Karakter + arka planlar + Stage ler) hepsi elden geçmiş ve gerçekten HD olmuş.

Oyunun full ayarlarda ATI 6850 ve 2X AA ile sorunsuz 60 FPS ile sorunsuz oynuyorum. Bende hiç bir kilitlenme olmadı. Gayet sorunsuz.

Oyuna bayıldım

Grafikler için High Voltage Software ı kutlarım. Adamlar konsoldan kopyala/yapıştır yapmamışlar. Herşey tertemiz çook net ve yüksek çözünürlüklü kaplamalar.

2D dövüş oyunu olmasına rağmen adamlar AA, texture, AF, Gölge vb. bir sürü ayar eklemişler. Hatta nvidia grafik kartları için özel AA modu bile eklemişler... Sanki FPS oyununda ayar yaparmış gibi.

Helal olsun verilen para.

Online için biraz beklemek lazım. Sorun Steam server larında mı yoksa oyunun network kodlarında mı bunun anlaşılması için oyunun zaten çıkması lazımdı. Zaten yapımcılar online şikayetleri dinliyorlardır. Biraz sabretmek gerekli

Zaten online için adamlar Games for Windows sistemini kullanmadılar sağolsun. Geriye tek sistem kaldı. O da oyuncuların çok sevdiği platform olan STEAM. Daha ne yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 4 Temmuz 2013; 15:21:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Kutulu ne zaman çıkar ? şuan dolar uçuk boş yere kesilmek istemiyorum.

Kutulu sürüm 3 Ağustos'ta çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p(x)

Arkadaşlar ben oyunu indirip kurdum fakat bir sorunum var. Oyunu 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum ama 16:9 oranındaymış gibi görünüyor. Ekranın altında ve üstünde siyah boşluklar var. Oyunun grafik ayarlarında Aspect Ratio seçeneği de yok.

Kusura bakmayın pişirip tekrar önünüze koymuş gibi oldum ama herhangi bir şey diyen de çıkmadı. Konuyla ilgili bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan başkaları da var mıdır ?

• Arkadaşlar fotografları S image tagı ile koymaya özen gösterelim.
  • Artık oyunlar 16:9 olduğu için böyledir. Ayrıca oyun konsoldan port edildi galiba, bu yüzden 16:9.
  • mericgenc kullanıcısına yanıt
    Anladım. Düzeltmenin bir yolu yok diyorsunuz yani ? Bir program veya cfg kullanmak gibi yollara da mı başvuramam ?
  • Şöyle bir video çektim. Belki merak edenler vardır. İyi oyunlar.

• Bazı oyunlar 4:3 monitörler için yapılmıyor Assassin's creed,Dirt 3.. gibi 1280 x1024 çözünürlükte altlara siyah band gelmesi normal.
  • Şu alttaki barlar ne işe yarıyor?
  • Cfg dosyası varsa belki bir ihtimal ama oyun böyle hazırlandığı için değiştirmek pek mümkün olmaz.
  • Hayatımda çokk çok az mortal kombat oynadım. Bunda başlamak için hangi karakteri önerirsiniz ? scorpion dierlerine göre daha kolay diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Cfg dosyası varsa belki bir ihtimal ama oyun böyle hazırlandığı için değiştirmek pek mümkün olmaz.

[Video]
    resolution = {1920, 1080}
    antialiasing = 24
    blend_antialiasing = 2
    anisotropy = 16
    max_texture = 4096
    shadow_size = 4096
    brightness = 0.500000
    contrast = 0.500000
    gamma = 0.500000
    configured = true
    [Audio]
    device_hash = 0xFFFFFFFF
    steam_voice = true

oyunun bulabildiğim tek inf dosyası ma işe yarar birsey yok malesef.
    alltaki bar eğer full olursa xray skilinizi kullanmayı saglıyor yada toplamda 3 bar için her normal skilinizi daha guclu yapıyor.
    atıyorum sub zero ile buz atarken bir bar doluyken aynı anda ekstra olarak + block basarsanız dediğim sekilde kullanmıs oluyor.nerdeyse her skill için bunu yapabiliyorsunuz sadece en az "1" barın dolmus olması gerekli.
    xray için ise aynı anda hem blk hemde flip stance basarsanız xray vurusunu kullanıyor(hani ortalık siyah oluyoır vurunca iskelet sistemi ve aldıgı hasarı gosteriyor vs)

bilmeyenler yada gozden kacanlar için birsey daha soyliyim oyunda 2. fatalityler kapalı yani listede gozukmuyor acmak için optıonstan social msj gelirseniz orada goruceksiniz contenct unlocked diye on yapmanız yeterli.

ve kostum skinleri secmek için yada acabildiginiz varsa onu secmek için karakter ustunde select basarsanız acık kostumler arası secim yapabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 4 Temmuz 2013; 17:09:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunLog

Şöyle bir video çektim. Belki merak edenler vardır. İyi oyunlar.

eline sağlık güzel olmuş. insan 1 kaç fatality yapar yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

yalnız çok çılgın ekran görüntüleri geliyor

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=157459814

Resim çok sexsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.