Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
194.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melih714

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

yalnız çok çılgın ekran görüntüleri geliyor

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=157459814

Resim çok sexsi

Yazılan yoruma bak "Finish her. Sexuality!"

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyun 1920x1080 çözünürlüğe geçmiyor nedense.İki çözünürlük var.Biri 1280x720 diğeri de bir altı.Sizde de böyle mi ? Bu sorunu nasıl aşarız ?

Çözünürlükte sorun yaşayan arkadaşlar için bir kez daha yazıyorum masa üstü çözünürlüğü 1920*1080p yapın oyun içinde de 1920*1080 yapabilirsiniz

masa üstünüz 1280*800 ise oyunda da en fazla 1280*800 yapabilirsiniz daha yükseğe çıkaramassınız kısacası masa üstü çözünürlüğünüz neyse oyundaki

çözünürlüğü en fazla o oluyor bilginize ayrıca 1920*1080p çözünürlükte alt ve üstte siyahlıkta kalkıyor tam oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Arkadaşlar oyunu single olarak ve vs mode olarak denedim.

Öncelikle grafiklerin bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Hani bazı oyunlar PC ye port ederken yapımcılar HD texture ekledik derler ama bir cacık olmaz ya. İşte bu oyunda adamlar GERÇEKTEN kaplamaları HD yapmışlar. Konsol sürümlerini de saatlerce oynamış biri olarak şunu söylim : Grafiklerin tamamını (Karakter + arka planlar + Stage ler) hepsi elden geçmiş ve gerçekten HD olmuş.

Oyunun full ayarlarda ATI 6850 ve 2X AA ile sorunsuz 60 FPS ile sorunsuz oynuyorum. Bende hiç bir kilitlenme olmadı. Gayet sorunsuz.

Oyuna bayıldım

Grafikler için High Voltage Software ı kutlarım. Adamlar konsoldan kopyala/yapıştır yapmamışlar. Herşey tertemiz çook net ve yüksek çözünürlüklü kaplamalar.

2D dövüş oyunu olmasına rağmen adamlar AA, texture, AF, Gölge vb. bir sürü ayar eklemişler. Hatta nvidia grafik kartları için özel AA modu bile eklemişler... Sanki FPS oyununda ayar yaparmış gibi.

Helal olsun verilen para.

Online için biraz beklemek lazım. Sorun Steam server larında mı yoksa oyunun network kodlarında mı bunun anlaşılması için oyunun zaten çıkması lazımdı. Zaten yapımcılar online şikayetleri dinliyorlardır. Biraz sabretmek gerekli

Zaten online için adamlar Games for Windows sistemini kullanmadılar sağolsun. Geriye tek sistem kaldı. O da oyuncuların çok sevdiği platform olan STEAM. Daha ne yapsınlar

Oyun aslında 2.5D sayılır. :D

• arkadaslar klavye ıle mı oynuyosunuz ben mı yapamadım ayarları..
  • Arkadaşlar bende ilginç bir sorun oldu. Oyun yüklendi sorunsuz bir şekide oynadım fakat şimdi birdaha girmek istediğimde oyun açılmıyor logo geliyor öyle kalıyor.sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 de zevk alarak oynadığım en güzel dövüş oyunu... PC kullanıcılarına hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uTqx

Arkadaşlar bende ilginç bir sorun oldu. Oyun yüklendi sorunsuz bir şekide oynadım fakat şimdi birdaha girmek istediğimde oyun açılmıyor logo geliyor öyle kalıyor.sorun ne olabilir?

steam sağ altta simge halinde açık olmalı yoksa oyuna girmez arkadaşım.
  • Çift ekran kartlı laptoplarda, NVIDIA yı seçsek bile oyuna girerken ki algoritma otomatik olarak ilk ekran kartını görüyor dolayısı ile bu iki hatayı verip girmiyor. Ben sorunumu çözdüm;

Users/Appdata/Roaming/MKKE klasöründen Dxdiag dosyasını açın, orada "dedicated memory" yazan değeri 1024 olarak değiştirin, save edip kapatın. Birde o dosyayı Salt okunur hale getirin. Böyle yapınca Intel HD ekran kartını 1024 mb zannedip ekran kartı tanıma kısmını geçiyorsunuz otomatikman. Zaten oyuna girince NVIDIA kartı çalışıyor yine, hiç bir sorun olmuyor.

GTX660M ile 1600x900 ayarda, 2x AA ve herşey high da iken sabit 60 FPS alıyorum. Harika bir şekilde port edilmiş gerçekten.
  • Normal tekme yumruk dalıyorum bir yerden sonra kurtarmıyor komboları öğrenmem lazım yoksa hiç zevki çıkacağa benzemiyor böyle.
  • Oyun zor olmus.Yani combo yapmak muthis zor.Isin otusu dogru duzgun bir kaynakta bulamadim.Butun kombolari yuzdeleriyle yazan.Videolardan ermac combolari deniyorumda gercekten cok zor.Trainingde saatlerce calismak lazim.Biz umk3 de kalmisiz o yuzden cok zor geldi combolar.
  • doyamıyorum arkadaş. 2 günde 11 saat oynamışım. yok doyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

doyamıyorum arkadaş. 2 günde 11 saat oynamışım. yok doyamıyorum

Hocam oyun cikali daha 1 gun 1 saat 10 dakika oldu nasil 2 gundur oynuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

arkadaslar klavye ıle mı oynuyosunuz ben mı yapamadım ayarları..

Evet..
    değiştirmek için "x" basarsanız sol altta yazıyor clear diye daha sonra unbound oluyor tekrar enter a basarak istediğiniz tuşu atayabiliyorsunuz
  • i5+7970 full+full yağ gibi akıyor oyun hiç bir sorun yok (online oynamadım) acayip zevkli pc ye can geldi pes+mk9 başka oyuna bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunLog

Şöyle bir video çektim. Belki merak edenler vardır. İyi oyunlar.

Üstad Teşekkürler oyunu az çok görmüş olduk :)
  • Benim makine oynarken kasmıyor ama karakter seçme ekranında aşırı yavaşlıyor hareket edilemeyecek şekilde. Başka bununla karşılaşan oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Benim makine oynarken kasmıyor ama karakter seçme ekranında aşırı yavaşlıyor hareket edilemeyecek şekilde. Başka bununla karşılaşan oldu mu

Bende de buna yakın bir sorun var.
    Oyun oynarken fps degeri en az 40 görünüyor ama oyun yavaş.Oyunda kasma takılma ya da benzeri bir şey yok ama oyun yavaş oynanıyor.
    Çözebilecek olursa minnettar kalıcam.
  • Sonunda aldım oyunu beni de anasayfaya eklerseniz sevinirim. Steam ID : serdarkny
  • Arkadaşlar, hd 4850, 4870, gt 9800 gibi kartlarla oynayan var mı? Kaldırıyor mu oyunu? Hangi ayarda kasılmadan oynayabiliyorsunuz? Benim sistem amd phenom 2.9 , 4 gb ram, 512 mb hd 4850. Aa açmadan kaldırır mı sizce? Texture high olsun yeter bana gerisi düşük olsa da olur.

• Story mode da video geçişlerinde hafif takılma oluyor sizde de varmı böyle bir sorun?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.