Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?

5+1 sistem kullanan arkadaşlardan soruma bir cevap rica ediyorum. oyunun surround desteği var mı yok mu? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. ama oyun bende 2+1 geliyor.

Razerin su an icin ucretsiz olan surround ses yazilimi var onun uzerinden 7+1 sese kadar alabilirsiniz ben su an oyle kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-ray hareketi yapmak için sol shift + space tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor tabi bar full dolu olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk kurdum oyun açıldı daha sonra oyundan çıkıp girmek istediğimde bu hatayı verdi acaba neden yardımcı olabilecek varmı?

http://imageshack.us/photo/my-images/542/ibee.jpg/
  • %85 te. Bi bakalım nasılmış. :)
  • raiden'i kontrol ettiğim bölümdeyim baya bir zor,can yenileme de yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?

5+1 sistem kullanan arkadaşlardan soruma bir cevap rica ediyorum. oyunun surround desteği var mı yok mu? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. ama oyun bende 2+1 geliyor.

Razerin su an icin ucretsiz olan surround ses yazilimi var onun uzerinden 7+1 sese kadar alabilirsiniz ben su an oyle kullaniyorum

benim ses kartım 5+1 zaten yazılım ile yapmak yapay hale getirir. 5+1 desteğinin olup olmadığını biliyor musun peki? ayrıca bahsettiğin program için bir link verir misin?

• PS3 kolunu MotionInJoy adlı programla kullanıyorum ben, böylece xbox kolu olarak tanıtabiliyorum, tuşlarda sorun yaşamıyorum. Siz neyle bağladınız ?
  • Oyunu logoda kalıp açılmayanlar şunu bir denesin, ben yaptım açıldı fakat çözünürlğü de options txt ten değiştirmem gerekti.

http://steamcommunity.com/app/237110/discussions/0/864972399811324134/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uTqx -- 5 Temmuz 2013; 22:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

PS3 kolunu MotionInJoy adlı programla kullanıyorum ben, böylece xbox kolu olarak tanıtabiliyorum, tuşlarda sorun yaşamıyorum. Siz neyle bağladınız ?

direk taktım motionjoy kurayım eskiden kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

PS3 kolunu MotionInJoy adlı programla kullanıyorum ben, böylece xbox kolu olarak tanıtabiliyorum, tuşlarda sorun yaşamıyorum. Siz neyle bağladınız ?

Direk takınca düzgün çalışmıyordu Motioninjoy iyi ama.
  • arkadaşlar açılırken çok takılıyor bende, benzer sorun sizde de oluyor mu ? yani bu warner bros logosudur danger yazan zımbırtıdır falan takılıyo baya...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Direk takınca düzgün çalışmıyordu Motioninjoy iyi ama.

25 liralık bir kol denedim bakalım oyuna bağlanırsam logitechin güzel kolları var onlardan alacağım.

• 15 dakika.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim ses kartım 5+1 zaten yazılım ile yapmak yapay hale getirir. 5+1 desteğinin olup olmadığını biliyor musun peki? ayrıca bahsettiğin program için bir link verir misin?

Oyunun basinda Dolby Digital amblemi cikiyor.Haliyle 5.1 destegi olmali diye dusunuyorum.Ama gerekte yok cunku bu bir dovus oyunu.iki adam var biri sagda biri solda haliyle 5.1 destegi varsa bile hangi sesler arkadan gelecek mesela?Bu arada Razer in 7.1 yazilinin linki;

http://www.razerzone.com/surround

• Xboxdan sonra F510 ile oynamak sarmadı bu oyunu. Hevesim kursağımda kaldı hareketleri çıkaramıyorum bir türlü takoz gibi joystick yaa. X360 ile devam...
  • oyunu ilk kurduğumda titreşim sorunsuzdu, fakat bir defa relog yaptıktan sonra, titreşim on olmasına rağmen çalışmıyor, speedlink fx strike wireless gamepad kullanıyorum.
    bu konuda sorun yaşayan var mı başka acaba?
  • Elimin üzerindeki kemikle ağrıdı yalnız bayağı bayağı yapıyorum fatalityleri. Ancak favorim babalityler. Oyun güzel olmuş, ataride ki tadı verdi neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun basinda Dolby Digital amblemi cikiyor.Haliyle 5.1 destegi olmali diye dusunuyorum.Ama gerekte yok cunku bu bir dovus oyunu.iki adam var biri sagda biri solda haliyle 5.1 destegi varsa bile hangi sesler arkadan gelecek mesela?Bu arada Razer in 7.1 yazilinin linki;

razer
    7.1 Surround Sound
    http://www.razerzone.com/surround

Oyunda 5.1 surround ses desteği var yalnız ben Razerın yazılımıyla beraber kullanıyorum gerçekten çok daha gerçekçi bir ses deneyimi alıyorum denemeden gerçekçi olmaz demeyin bu arada Razerın yazılımı bazı ses kartlarıyla çalışmayabiliyor

• bende sırf bu oyun için xbox alanlardanım şimdi pc de oynuyorum ama xbox ta bi başka
  • Breaker yaparken tutorialda tap( bas çek) ileri ok + block seklinde gösteriyor fakat öyle zor. Adam kombo yaparken breaker yapmak istiyorsanız ileri oka basılı tutun block tuşu( RT ) yi basıp çekin. Tabi zamanlaması önemli. Bilmeyen arkadaşlara faydalı olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.