Şimdi Ara

Mortal Kombat (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene sonra çıkacak filmin konusunu şimdi açmanın amacı ne?
  • http://www.youtube.com/watch?v=poo3Rux1zg0

3d olsun, kan olsun, vahşet olsun tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

street figter vakası gibi olmasında çamurdan olsun

Aynen S.F. faciası gibi olmasın da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

3 sene sonra çıkacak filmin konusunu şimdi açmanın amacı ne?

Haberi görmüş ve paylaşmış ne yapsın 3 sene sonra çıkacak diye haberi 3 sene sonra mı paylaşsın. Hey Allah'ım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Haberi görmüş ve paylaşmış ne yapsın 3 sene sonra çıkacak diye haberi 3 sene sonra mı paylaşsın. Hey Allah'ım ya

Böyle filmlerin konularını önceden açacaklar ki film hakkında bilgimiz olsun,oyuncular hakkında bilgimiz olsun,film ne şartlar altında çekiliyor vs.O zaman film vizyona girdiği gün açılsın konular öylede hiç iyi olmaz

• Fragman süper olmuş filmi de okullu bitirince izleriz
  • bu yayınlanan tanıtım videosunu hiç beğenmedim. Bu şekilde çekilirse direk video piyasasından girer.
  • quote:

quote:

Neyse 3 sene sonra film hakkında yorum yazarız.
  • Bakarken bile iitahlandım bu arada adamım kabal dır hodri meydan herkese,
  • Fragman arkadaki müziğin de verdiği gazla mükemmel sürükleyici olmuş.
  • Arkadaşlar kaç film var bugüne kadar? Küçükken izledim birini fakat hatırlamıyorum. Hikayeyi tam olarak öğrenmek istiyorum. Wikipedia'dan okudum, kim iyi kim kötü kafam allak bullak
  • Fatality

Güzele benziyor'da bu 2013'te çekilecek filmin adı Mortal Kombat: Devastation
    bu ise Mortal Kombat:Rebirth Kısa Film yazyıor.

İyi kurgulamışlar gibi duruyor.
    Ben beğendim videoyu.
    Bakalım Kısa Film kaç dk. olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Fatality

Güzele benziyor'da bu 2013'te çekilecek filmin adı Mortal Kombat: Devastation
    bu ise Mortal Kombat:Rebirth Kısa Film yazyıor.

İyi kurgulamışlar gibi duruyor.
    Ben beğendim videoyu.
    Bakalım Kısa Film kaç dk. olacak.

Hocam bende anlamadım. Bu trailer çıktıysa çoktan çekimlere başlanmıştır herhalde. 3 senede film mi çekilir

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Arkadaşlar kaç film var bugüne kadar? Küçükken izledim birini fakat hatırlamıyorum. Hikayeyi tam olarak öğrenmek istiyorum. Wikipedia'dan okudum, kim iyi kim kötü kafam allak bullak

2 film var ilki 1995 ikincis 1997 ilk filmde MK turnuvası düzenleniyor bir tarafta Shang Tsung'un dövüşçüleri diğer tarafta Rayden'ın dövüşçüleri sonunda Liu Kang Shang Tsung'u yenip dünyayayı kötülüklerden kurtarıyorlardı ikinci filmde Bu olaya öfkelenen Shao Kahn dünya'ya dövüşçülerini gönderip Liu Kang ve arkadaşlarını yok etmek için elinden geleni ardına koymaz.

• quote:

quote:

quote:

3 sonra yorum yazmazsın merak etme. Şimdi video hakkında yorum yazıyoruz sonra yeni ekran görüntüleri ve videolar gelecek onlar hakkında yorum yazacağız ayrıca film ile ilgili başka gelişmeleri paylaşacağız. Film çıktığındada filmle ilgili yorumları yazacağız. Film konuları film vizyona çıktığı gün açılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 sonra yorum yazmazsın merak etme. Şimdi video hakkında yorum yazıyoruz sonra yeni ekran görüntüleri ve videolar gelecek onlar hakkında yorum yazacağız ayrıca film ile ilgili başka gelişmeleri paylaşacağız. Film çıktığındada filmle ilgili yorumları yazacağız. Film konuları film vizyona çıktığı gün açılmaz

Aslında ben bu konuyu 1 hafta önce açacaktım ama konuyla ilgili birşey bulamamıştım sen video bulmuşsun 3 sene sonra çıkacak bir film için yeterli zaten zamanla haberler gelmeye başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Darci

scorpion ... don " the dragon " wilson ' mıydı, yoksa bana mı öyle geldi ?

Ta kendisi. Çok beğendim teaser'ı. Film çok kaliteli olacak gibi görünüyor.
  • ilk film iyiydi 2.si para için yapılmış berbat bişidi bu nasıl olacak bilmiyorum ama keşke 1. bölümün ütopik dünyasına bağlansa güzel olurdu, çokta gerçekçil iyi olmaz bence

kişisel diğer fikrim video kısa film olarak hazırlanmış sadece planlanmış bir film hakkında heyecan uyandırmak için gibi geldi bana yani asıl film bana göre çekilmeye başlamadı çünkü bu video hem bir filmden alıntıya benzemiyor hemde 3 yıllık bir çalışmadan kısılmış bir videoya benzemio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 10 Haziran 2010; 22:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Darci

scorpion ... don " the dragon " wilson ' mıydı, yoksa bana mı öyle geldi ?

Ta kendisi. Çok beğendim teaser'ı. Film çok kaliteli olacak gibi görünüyor.

Don the Dragon Wilson'mı diye tekrar baktım ama benzetemedim yada kendisi çok değişmiş. İyi olmuş ama Don the Dragon Wilson'nın oynaması.
  • dövüş sahnelerinde tahta sesi çıkıyo sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.