Johnny Cage zaten 2. filmde ölmüştü diriltip niye bi daha öldürmüşler
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
Johnny Cage zaten 2. filmde ölmüştü diriltip niye bi daha öldürmüşler
Belki şuana kadar öldürdükleri tüm adamları teker teker gösteriyorlardı konuyu bağlamak için
Hikaye ile bağlantılıysa acayip entrikalar dönecek. Shang Tsung'u bulmak için Scorpion'u kullanıyorlar, onun içinde Sub Zero'yu. Gerçi Sub Zero iyi tarafta, elbet bir plan dahilindedir
Diğer filmler güzeldi bence. Bu da güzel olacaktır..
yenilmezde oynayan adam mı o zenci filmdeki karakteride jack sanırım
bence2. filmde güzeldi =) özellikle sub zero--scorpion kapışması halen aklımda :D bu film ne olmuş böyle yahu,nerde o fasntastik mk dünyası.İnşallah vizyona girdiğinde hayal kırıklığına uğratmaz
Umarım bu da diğerleri gibi çocuk filmi tadında olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Hikaye ile bağlantılıysa acayip entrikalar dönecek. Shang Tsung'u bulmak için Scorpion'u kullanıyorlar, onun içinde Sub Zero'yu. Gerçi Sub Zero iyi tarafta, elbet bir plan dahilindedir
evet o yeni videoda dediğin gibi oluyor aynen. 2013 çok geç ya o tarihte mi çıkacak cidden
quote:
Orijinalden alıntı: Shinigami_L
Umarım bu da diğerleri gibi çocuk filmi tadında olmaz.
Anladım. Bakalım o zaman bekleyip görelim. Bu kısa filmin havasında olursa güzel olabilir.
Bence hiç beklemeyin rezalet bir film olacak
süper olacağı kesinnnnn
Film sessiz sedasız bir biçimde çıkmış piyasaya zaten IMDb de bile 8 kişi incelemiş.Bunu daha önceden izlemiştim.Baraka dışında bütün elemanlar olmuş.Liu Kang ' in olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı ama bu seferde başka karakter seçmişler başrolü demekki.
Barakayı saçmalamışlar ama o kadar da kötü gözükmüyor.