Şimdi Ara

Mortal Kombat (2013) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulcubee

ilk film iyiydi 2.si para için yapılmış berbat bişidi bu nasıl olacak bilmiyorum ama keşke 1. bölümün ütopik dünyasına bağlansa güzel olurdu, çokta gerçekçil iyi olmaz bence

kişisel diğer fikrim video kısa film olarak hazırlanmış sadece planlanmış bir film hakkında heyecan uyandırmak için gibi geldi bana yani asıl film bana göre çekilmeye başlamadı çünkü bu video hem bir filmden alıntıya benzemiyor hemde 3 yıllık bir çalışmadan kısılmış bir videoya benzemio

2.filmi sinemada izlemiştim çocukken çok süper gelmişti şimdi banada dandik geliyor ama yinede Smoke,Cyrax,Jax,Motaro gibi karakterler olması filmi güzel hale getirmişti
  • İğrenç bir fragman
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Darci

scorpion ... don " the dragon " wilson ' mıydı, yoksa bana mı öyle geldi ?

Ta kendisi. Çok beğendim teaser'ı. Film çok kaliteli olacak gibi görünüyor.

Don the Dragon Wilson'mı diye tekrar baktım ama benzetemedim yada kendisi çok değişmiş. İyi olmuş ama Don the Dragon Wilson'nın oynaması.

Karanlıkta otururken Jim Caviezel ve Don Wilson arasında kaldım önce sonra aydınlığa gelince Don Wilson'dan emin oldum.

• Johnny Cage neden ölüyor renkli bir karekterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Johnny Cage neden ölüyor renkli bir karekterdi

Hakikaten Cage'in ölümü banada garip geldi. Ölürkende son birkez tüttürdü
  • Fazla film izleyen-seven biri olmamak ile birlikte MK'yı sevdim ben ama 2013...
  • ben Don Wilson'a benzetemedim
  • http://www.imdb.com/title/tt1672087/

2013 değil 2010 gözümüz aydın. Rebirth bu.

http://www.youtube.com/watch?v=is33FDaqID0

Buda dün E3'te yayınlandı sanırım. Son oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 15 Haziran 2010; 19:07:39 >
  • Ne yani 2010' da mı çıkıyor
    Offf öyleyse benden gelsin bu parça
  • 2010 da çıkıyorsa süper birşey
  • MK'da çok sayıda karakter var. Bence ilk önce güzel bir sinema filmi çekseler şöyle Star Wars serisi gibi. Ardından dizi olarak devam etse çok sürükleyici olur. PS3'deki gibi tüm karakterleri ince ayrıntısına kadar görmüş oluruz.
  • bu sene cıkıcaksa çekimlerinin bitmiş olması lazım yoksa hala çekiliyosa bu sene zor çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
    MK'da çok sayıda karakter var. Bence ilk önce güzel bir sinema filmi çekseler şöyle Star Wars serisi gibi. Ardından dizi olarak devam etse çok sürükleyici olur. PS3'deki gibi tüm karakterleri ince ayrıntısına kadar görmüş oluruz.

1998-1999 yapımı Mortal Kombat: Conquest dizisi buyurun imdb linki, dizi yapıldı ama tutulmadı

http://www.imdb.com/title/tt0170982/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

bu sene cıkıcaksa çekimlerinin bitmiş olması lazım yoksa hala çekiliyosa bu sene zor çıkar.

Yazında çekilir, sene sonuna çıkar en kötü. Fakat bu seviyede bir trailer için zaten bitmiş olması gerekir. İnternette tam bilgi bulamıdım ne yazıkki.
  • quote:

quote:

MK'da çok sayıda karakter var. Bence ilk önce güzel bir sinema filmi çekseler şöyle Star Wars serisi gibi. Ardından dizi olarak devam etse çok sürükleyici olur. PS3'deki gibi tüm karakterleri ince ayrıntısına kadar görmüş oluruz.

1998-1999 yapımı Mortal Kombat: Conquest dizisi buyurun imdb linki, dizi yapıldı ama tutulmadı

Biliyorum o diziyi. Kanal D'de oynuyordu bi ara. Ama kurgu çok zayıftı ve sadece 5-6 karakter üzerine yoğunlamışlardı. Bilim kurgudan çok dramaydı resmen o dizi. Daha güçlü bir yapıp gelmeli şimdilerde.

• yaramaz geçiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 16 Haziran 2010; 8:20:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Biliyorum o diziyi. Kanal D'de oynuyordu bi ara. Ama kurgu çok zayıftı ve sadece 5-6 karakter üzerine yoğunlamışlardı. Bilim kurgudan çok dramaydı resmen o dizi. Daha güçlü bir yapıp gelmeli şimdilerde.

MK bilim kurgu değil ki ayrıca dizisi rezaletti. Bir filmin sonradan diziye çevrilmesine de karşıyım çünkü filminde bulduğumuzu tadı dizide bulma imkanımız olmuyor.

• sacma sapan bir oyunun sacma sapan bir filmi ne diye boyle seylerin filimlerini yaparlar onu da anlamis degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

sacma sapan bir oyunun sacma sapan bir filmi ne diye boyle seylerin filimlerini yaparlar onu da anlamis degilim

hadi filmini anlarımda oyunu gayet iyiydi özellikle ilk 2 bölümü, atari salonlarında az oynamamıştık..
  • "Get over here!"

Adamım Reptile da var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.