Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
115.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Single player bitti çok kötüydü çoook. Nerde o x'in sonunda yaşadığımız hype hepsi boşaymış.
  • Ynsyesilyurt kullanıcısına yanıt
    Ben atarım tabi ))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Yanlış yapmışsın kardeşim oyun her seri de olduğu gibi bu oyununda farklı alışkan olduğun x den dolayı sana öyle geldi bu oyun x e göre daha kolay ve kısa combo sistemi kurulmuş geneli kolay olsada aşırı zor comboları da var tabi patch dan sonra daha iyi durumda bende x ve 9 daki uzun comboları özlüyorum ama yapacak bir şey yok odaların az olması da combat lig varken orası pek sarmıyor ligde kendi dişine göre oyuncu çıkıyor karşına en iyisi de bu olmuş odaya bir giriyorum hepsi %90 larda hepsi kimse oynamaz tabi o yüzden lig on numara

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    İkisini de oynamasam sana hak verirdim ama iki oyunuda ilk serilerden itibaren oynadım oyunlarda nasıl bir mantık arıyorsun bilmem ama ben mk oynarken daha çok zevk aldım tekken de 1,2,3,4,5,6,7 bu bütün seride neden hep aynı tuşlar la aynı combolar dvm ediyor? Tekken 2 yi oynayan veya 3 herneyse 7 yi de zorlanmadan oynar ama mk de hiç bir seride aynı tuşlar la aynı combolar mümkün değildir ve her seri farklı bir oyunmuş gibi kontrol motoru ve ability değiştirilir bu bence mk yi üstün kılmıştır

• Lig bence on numara değil leş gibi. Herkes kazanmak için cheap trick peşinde kaliteli oyun göremezsiniz sürekli zone spam peşinde millet. Nerde çocukluğumdan bildiğim MK nerde bu. Ne taktik var ne kombo bilgisi var hiçbişe yok uğraşan bile yok bloklaması zor special moveleri spamlayıp zoning yapıyor herkes en ucuz şekilde kazanabilmek için. Önceden bilen adam oynayabiliyordu kombo çeşitleri vs. oyunda farklı hava vardı ama tek kaşlının kombo sistemini bitirilmesi ile kolsuz spamcılara gün doğmuş oldu tam olarak. Hiçbir şey öğrenip kendinizi geliştiremezsiniz şu oyunun geldiği hali ile. UMK3 bile çıktığı tarih ile şu oyunun fersah ötesindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Ağustos 2019; 0:54:6 >
  • Oyun leş pek anlatilacak bir yani yok para verseler ustune oynamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat Filminde Sonya'yı ve Kano''yu Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

2021 yılının Mart ayında vizyona girmesi beklenen yeni Mortal Kombat filminin oyuncuları açıklanmaya devam ediyor. Şu ana kadar belli olan oyuncular ise şu şekilde: Liu Kang rolünü daha önce Power Rangers ve Aquaman'den tanıdığımız Ludi Lin, Sub-Zero rolünü daha önce Baskın ve Hızlı ve Öfkeli 6 filminden tanıdığımız Joe Taslim, Jax rolünü daha önce Supergirl dizisinden tanıdığımız Mehcad Brooks, Raiden karakterini Thor filmlerinden tanıdığımız Tadanobu Asano ve Mileena karakterini ise Sisi Stringer can verecek.

Dün açıklanan bilgilere göre ise; Sonya Blade rolünü The Meg filminden tanıdığımız Jessica McNamee canlandırıyor, Kano rolünü ise House of Lies dizisinden tanıdığımız Josh Lawson oynayacak. Ayrıca Deadpool 2 filminden tanıdığımız Lewis Tan ise filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu, ancak oynayacağı rol henüz belli değil.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat Filminde Sonya'yı ve Kano''yu Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Filminde_Sonyayi_ve_Kanoyu_Canlandiracak_Oyuncular_Belli_Oldu-95846.htm
  • Kombat Pack 2'de en çok hangisini görmek isterdiniz?

1. Evil Ryu
    2. İori
    3. Garuda
    4. Pennywise
    5. Robocop
    6. Rorschach
    7. The Mask
    8. Blade
    9. The Punisher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 30 Ağustos 2019; 10:23:6 >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Ben Vegeta'yi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_abner

Gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyununa (Tekken 7) şahit oluyoruz arkadaşlar. Şu an en büyük rakibi Mortal Kombat 11, ama her halükarda Tekken 7 MK 11'den çok daha iyi bir oyun. İki oyunu kıyaslayacak olursak eğer:

1.Mortal Kombat iki boyutlu mekan tasarımına sahipken Tekken üç boyutlu mekan tasarımına sahiptir.
    2.Tekkende karakter sayısı ve çeşitliliği daha fazladır (birbirinden farklı tarzda 49 karakter)
    3.Tekkende her karakterin yüzlerce hareketi vardır, bu yönüyle Mortal Kombattan move listin kabarıklığıyla açık ara öndedir.
    4.Mortal Kombat daha sinematiktir, bir ya da birkaç tuşla fatal b., Fatality, x ray yapabilirsiniz, bu aşamadan sonra size sadece izlemek kalır. Tekken ise dövüşün her saniyesini size yaşatır, kontrol tamamen sizdedir ve size oyun içinde bolca özgür alan bırakır
    5.Mortal Kombat gerek karakter tasarımı gerek fizik yapısı ile tekkenin gerisindedir. Robotik kombo sistemi ve adeta baston yutmuş gibi duran karakterleri ile estetikten uzak bir görüntüye sahiptir. Mortal Kombat, alışana kadar kukla dövüşünü andırır.
    6.Tekken dünyadaki dövüş sanatlarının hemen hepsini karakterleri aracılığıyla yansıtır, Mortal Kombat ise bu konuda daha kısırdır
    7.Mortal Kombat mantık hataları ile doludur. Gözleri kör olan Kenshin'in karşısında reptile ın görünmez olması veya boynu, beli kırılan gözleri oyulan, kalbine bıçak batırılan (x-ray veya fatal b.) bir karakterin hiçbir şey yokmuş gibi dövüşe devam etmesi gibi...
    8.Tekken 7 unreal engine 4 motorunun tüm nimetlerinden faydalanırken, Mortal Kombat kaplamalarda bile çeşitli eksiklikler yaşamaktadır
    9.Tekken 7'de stageler daha interaktiftir (kırılan zeminler, yan arenaya geçişler, çevresel etkileşim), Mortal Kombatta ise stagelere özel alet kullanımı imkanı doğmaktadır
    10.Tekken karekterleri ve bu karakterlerin hareketleri belli bir ölçüde abartıya kaçar sadece, asla sınırı aşmaz, gerçekçilikten daha az ödün verir. Mortal Kombat ise bu konuda sınır tanımaz, mesela MK XL' de bo rai cho osurarak, kusarak adam öldürüyordu hatırlarsanız
    11.Mortal Kombatta spam olayları ve buglar çokken Tekken daha iyi bir güç dengesine sahiptir. Tekkende her bir karakterin kendine has yapısı ustalaşmayı gerektireceği için oyunu da daha uzun ömürlü hale getirir
    12. Mortal Kombatın piyasada bu kadar güçlü olmasının nedeni reklam faaliyetlerinin cok iyi yürütülmesidir
    13.Tekkende karakter derinlikleri ve oyunun akıcılığı sayesinde evo, twt gibi müsabakaların finallerinde birer sanat eseri ortaya çıkarken Mortal Kombatta ise iki boyutlu alana sıkışmış, hep aynı hareketleri yapan, side stepten bile yoksun bir tekrarlar dizini ortaya çıkar
    14.Tekken 7 de stagelerde anlık hava olayları yaşanırken (yağmur yağması, havanın kararması vb) ve round geçince şarkı değişirken Mortal Kombatta bu tür ince detaylar bulunmaz
    15.Mortal Kombatta karakterler arası güç dengesizliği vardır ve aynı zamanda dövüş stillerine Uygun duruş sergilemezler, hepsi kütük gibidir. (Bircok karakterde bulunan kafa öne eğik duruş stili mesela) bu da oyunun oynanabilirliğini zayıflatır
    16.Tekkende zamanlama, yetenek, anlık tepkiler daha önemlidir. Bu da oyunun gerçekçiliğini arttırır. Bunun yanına rage art, rage drive, power crush vb özellikler eklenince oyun daha zevkli bir hale gelir.

Tekken hala diğer oyunlara örnek olmaya devam ediyor. Dikkatli bakarsanız rage arts sistemi MK 11'de fatal blow sistemine ilham oldu (enerji barının değil de can barının baz alınması), MK 11'de frost karakterinin move listini izleyin bir de Tekken'deki Alisa karakterinin move listini izleyin, iki karakterin de birbirini anımsatan hareketlerini rahatlıkla görebilirsiniz.
    Kardeşim tespitlerinin hepsi yerinde ve çok doğru yalnız şu var ki ben dövüş oyunu oynarken şiddet ve eğlence içeriğine bakıyorum , bu yüzden bu maddeleri gözardfı ediyor , ne kadar üstün olsa da tekken i yada street fighter ı değil mortal kombat ı seçiyorum. Ciddi yada gerçekçi arıyorsam da ufc gibi oyunları.

• Online baya sıkıntılı en azından PC tarafında. Ben yenerken ya da karşı taraf yenerken bazen Ending Game diyerek oyun bitiyor. Sanırım karşı taraf yüzünden oluyor çünkü bana puan vermese bile ve win olarak yazmasa bile yukarıda streak sayısı artmış olarak görüyorum. Hayır bari karşı tarafın interneti gittiyse bana puan ver. Bazen kaybettiğim zamanda oyun durup dururken sonlandığı için karşı tarafın mı suçu oyunun kendi sorunu mu pek anlayamadım.

Açıkçası Tekken serisini de uzun süre oynamış biri olarak Tekken 7'in online'ı daha zevkli diyebilirim. Sadece uzaktan vuranlar, cheap trick deneyenler her oyunda vardı buna yapımcıların yapacağı bir şey yok ama Tekken 7'de sürekli aynı şeyleri yapan oyuncu çok az gördüm. Son olarak bazı karakterlerin güçlü ve avantajlı olmasını anlarım fakat Scorpion gibi karakterler hiç yetenek gerektirmiyor. Sonya, Skarlet ve Jacqui Briggs ile 300 damage yapıcam diye saatlerce practice yaptım. Çünkü bu karakterler güçlü karakterlerden olsa bile bir zamanlama gerektiriyor. Fakat Scorpion hiç bir zamanlama gerektirmiyor, ezberleyin ve yapın. Single'da oynamak zorunda kaldığım için oynadım ve önceki oyunlardan hatırladığım tuşlara basarak 350 damage yapmayı başardım. Online'da zaten herkes Scorpion oluyor bu yüzden. Açıkçası beni çocuk gibi döven oyuncular ile de karşılaştım hiç birine sinir olmadım "adam iyi oynuyor" dedim fakat Scorpion yendiği zaman sinir oluyorum. Zaten dikkat ederseniz hiç savunma yapmayıp sürekli saldırırsanız Scorpion oyuncuları aptal oluyor ne yapacağını bilemiyor. Scorpion'un biraz daha nerf yemesi ya da comboları için zamanlama getirirmesi lazım. Bu haliyle tam bir yeteneksiz karakteri olmuş.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Online kısmı bence de çok sıkıntılı, çoğu maçta bağlantı yavaşlaması oluyor oyun ara ara donup yavaşlıyor, kombat ligi puan sistemi de berbat, rakip kazanması durumunda +160 puan verirken sen yenince +10 puan veriyor, 10 puan için en az 2 maç yapacaksın ne saçma.

Güncelleme gelmeden önce tam fatality esnasında starta bastığın zaman oyundan çıkmak için seçenek geliyordu, genelde kaybedenler ib..lik olsun diye oyundan çıkıyordu ve oyun kafasına göre bazen sen kaybetmişsin gibi puan düşürüyordu, şimdi nasıl bilmem, bunu yaptıkları zaman ödüller için yapılan gereklilikler de sayılmıyordu, mesela brutality açmak için her gün 10 ranked maç yap diyor, adam starta basıp oyundan çıkarsa senin oynadığın iki maç sayılmıyor, oyun oynarken bile kendini hamallık yapıyormuşsun gibi hissediyorsun.
  • Burda benimle birlikte bir kaç arkadaş bu oyunun mk olmadığını söylemiştik. Linç yemiştik resmen 2 aydır mk oynamıyorum hiç aramıyorum bile bazı oyunlar vardır sürekli oynamak istersiniz ya heh. Işte bu mk öyle bir oyun değil bu belliydi çabuk bırakılacak bir oyun oldu. Kimisi de ara da girip takiliyordur muhtemelen.
    dlc ler den beklentim robotlar ermac reptile di ama onlarda yok.
    Bakalım 2. Kombat pack da iyi karakterlerle birlikte oyun biraz hareketlenir ama kısa sürer. Ilk başta online daki sorunların çözülmesi gerek bence.

• abak1905 A kullanıcısına yanıt
    Sırf lig ödülünü almak için günde 5 ranked maç atıp saç baş yolup çıkıyorum. Abartmıyorum yıllardır oyun oynarım ama genelde oyundan çıktığımda bir iyi zaman geçirmiş eğlenmiş olarak çıkarım hırs yapmam hiçbir oyunda fakat bu öyle bir oyun ki hayatımda görmedim böylesini insanı sadece deli etmekten başka hiçbir amacı yok zevk almanız olanaksız bu oyunda. Yapılma amacı sadece bir tarafı çıldırtıp sinir dengesini bozmak. Kaç ay olmuş zaten çıkalı hala karakterler dengesiz aralarında uçurum var. Online da çökme sorunu almış başını gitmiş. Zaten Sub zero ve scorpionculara bir lafım yok, o kolsuz yetenek gerektirmeyen karakterler ile oynayıp kendilerini MK oynuyoruz sayıyolar sanırım kendilerini kandırmaya devam etsinler. Bu saatten sonra bu sistemin bu oyunda değişeceğini sanmıyorum bundan sonra ki oyunu da almam zaten çizgisini kırmış bu oyun çoktan. Sırf pre order ettiğim için kombat pack var karakterler geldikçe girer bakarım, onun dışında beş kuruş vermem KP 2 için. Zaten PC de oyuncu sayısı da eridi gitti baya. Tek kaşlı oyunun içine etti şu oyunun başında Tobias olacaktı kesinlikle daha farklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 4 Eylül 2019; 21:3:13 >
  • Mortal Kombat Filminde Scorpion ve Shang Tsung Karakterlerini Canladıracak Oyuncular Belli Oldu

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

Oyuncuları hızla belli olan Mortal Kombat filminin Scorpion ve Shang Tsung karakterlerini canlandıracak oyuncular da belli oldu. Scorpion karakterini Avengers Endgame, Wolverine gibi filmlerden tanıdığımız Hiroyuki Sanada; Shang Tsung karakterini ise Dark Knight filminden tanıdığımız Chin Han canlandıracak.

2021 yılının Mart ayında vizyona girmesi beklenen yeni Mortal Kombat filminin şu ana kadar belli olan oyuncuları ise şu şekilde: Liu Kang rolünü daha önce Power Rangers ve Aquaman'den tanıdığımız Ludi Lin, Sub-Zero rolünü daha önce Baskın ve Hızlı ve Öfkeli 6 filminden tanıdığımız Joe Taslim, Jax rolünü daha önce Supergirl dizisinden tanıdığımız Mehcad Brooks, Raiden karakterini Thor filmlerinden tanıdığımız Tadanobu Asano ve Mileena karakterini ise Sisi Stringer can verecek. Sonya Blade rolünü The Meg filminden tanıdığımız Jessica McNamee canlandırıyor, Kano rolünü ise House of Lies dizisinden tanıdığımız Josh Lawson oynayacak. Ayrıca Deadpool 2 filminden tanıdığımız Lewis Tan ise filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu, ancak oynayacağı rol henüz belli değil.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat Filminde Scorpion ve Shang Tsung Karakterlerini Canladıracak Oyuncular Belli Oldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Filminde_Scorpion_ve_Shang_Tsung_Karakterlerini_Canladiracak_Oyuncular_Belli_Oldu-95914.htm
  • Az önce özlem gidermek için MK9'u açıp oynadım ne kadar zevkliymiş, rahatça kafana göre kombolar yapbiliyorsun fatalityler stage fatalityler falan çok zevkli, MK11 grafikleriyle şu oyunu bir daha çıkarsalar yine alırdım ama MK11 oynanış yönünden gerçekten berbat, fatalityler de çok sıkıcı geliyor bana herhalde yeni getirdikleri animasyon yüzünden.
  • junis kullanıcısına yanıt
    MK 9 bende hala yüklü arada bakıyorum. Hatta şu son zamanlarda çıkmış en iyi MK oyunu bence, mk11 şu haliyle zaten o oyunun fersah fersah gerisinde.
  • Ps4’de 1.09 güncellemesi gelmiş. 236mb büyüklüğünde.

Umarım online’da ki büyük sıkıntıları çözmüşlerdir.

KL’de ilk dövüşün ardından eleman alttaki seçeneğe geldiğinde (Forfeit Set) geri sayım duruyor ve siz mal mal adamın ne yapacağını bekliyorsunuz. Ben geçen gün 1 saat bekledim. Sonra “Ending Game” oldu. Böyle bir olayı nasıl gözden kaçırırlar anlamak mümkün değil gerçekten. Sonra KL’den neden soğuyorsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

MK 9 bende hala yüklü arada bakıyorum. Hatta şu son zamanlarda çıkmış en iyi MK oyunu bence, mk11 şu haliyle zaten o oyunun fersah fersah gerisinde.
    PS4 icin MK9 var mi hocam?
  • XL ile karşılaştırırsanız hangisi daha önde sizce? Almaya değer mi düşmesini beklemek en iyisi mi?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.