Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
19
Favori
115.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeonHeart_06

O tokatçılardan biride benim 78 streakım var mkx de iyi küfür yemiştim ama
    78'i göremeden ölecez valla. Küfretmeye gerek kalmadı. Günaha davet gibi. :P 78 nedir aman sabahlar olmasın. Mesaj kutusunun kulakları çınlamıştır.
  • OYUN EFSANE OLMUŞ GELSİN ÇU 23 NİSAN
  • Eleştirenlere bakmayın oyun güzel nede olsa mk ölüsü yeter ben aşırı kombo sevmiyorum special harketler ile birleşen kombolar da güzel oluyor online oynuyorsun adam yerden kaldırmıyor bu mudur yani oyun oyunun başında adam bulmuş taktiği seni oynatmıyor. Bence mk11 bu konuda daha iyi olmuş

• Beta dan küçük bir kuple Bundan daha footsie geçen maçlar vardı :)
  • Rakip havada sektirmeye başladığında tavsiyem gidin mutfağa sıcak bir çay, kahve ve yanına fındık fıstık vb. çerezleri alın ve rakip sektirmeyi bitirene kadar oyunun başına geçmeyin. Yeterki çay/kahve artık her ne içiyorsanız güzelim keyif zehir olmasın. KOTH modunda sektiriyorlar, lobby'de dayak yeme kuyruğu var.
  • Videodaki ilk Kabal hem boşa giden ipten sonra vurup combo yapamadı hemde daha sonraları combo yapacağına sadece tekme ile vurdu. Sonra psikoloji gitti rakibin hiç vuramadı. Autoplay'e almış gibi takılmaya başladı. Ragequit yapmadığına şükretmek lazım.

O değilde ragequit yapanlar direk yenilmiş sayılıyor buna eyv peki bizim profile xp veya artık yeni oyunda adı herneyse puan dahil olacak mı ?

Bu konu hakkında net bir bilgi var mı ?

SFV'de adam yenildiği an etherneti çekiyor. Ne puan geliyor ne birşey. MK11'de bu durum olmaz umarım.
  • @Cute Hentai

Kabal oynayıp da iyi oynayana denk gelmedim. SonicFox da Kabal oynuyormuş ondan özendiler galiba.

Bi scarlet oyuncusu geldi efsane oynuyordu. Tokat manyağı oldum.

Ragequit 2-3 kere denk geldim, puan aldım onlardan, yenmiş saydı beni.
  • Kabal ile umk3'de nefes aldırmıyorlardı. Scarlet nefessiz bırakmazsa iyi.

Şaka bir yana scarlet ile birkaç video izledim. Oynayan oynuyor cidden. Scarlet beklerken kabal çıkmazsa iyi.

Main char olarak oyunu alanlar şimdiden kendilerine bir karakteri benimsemişler. Benim char şu, bu, biz, onlar olacak gibisinden yazıyorlardı canlı yayında.

Quitality iptal olması bi derece iyi oldu ama ekranda text yazmasıda demode gibi birşey fakat güzel bir yenilikti. Oyundan kaçanların evlerine ateşler düşsün. Yuvaları yıkılsın.

Meyve/sebze ile aram yok yaz mevsimini geçtim. Şuan canım karpuz çekti.

• Buda benim dünden kapışma ben oyunu beğendim baya hertürlü oynanır yavaş olsada kombo fazla yapılamasada

Cute Hentai sorma kardeşim yemediğim küfür kalmadıydı türkçe ve ingilizce
  • Kombo yok gibi harbi ama zamanla kesfedilir illaki, ben agirligi sevdim oyundaki, mk10dan cok farkli, 9 ve injustice karisimi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izleyeceğim 78e giderken 60a kadar gelmiyor değil mi 😁 Canlı cenazeyim şuan eve geçeyim bakıcam. 👍 bana xbox'da geow4de denk gelmişti ağır küfür hack yapıyorsun diyor. Ne alaka hack varda bizim mi haberimiz yok haha ps4 bile kırılmamıştı o zamanlar. Fo ......... yazdım kimseyle uğraşacak ne vaktim ne halim var. Mk11 çıkınca zaman ayıramazsam üzülmeyeceğim yok aynı tadı alamıyorum. Yaş ilerliyor ondan birazda, oyunlarda tekdüze yenilik yok. Film sektörüde aynı terane. Arada arcade insert coin sallıyorum oda fazla değil. Takip ettiğim forumlar ve konuşmam gereken kişiler olmasa sadece hat desteği olan tel kullanacağım. Sms desteği bile yok. Mecbur kullanıyoruz teknoloji hem iyi hem kötü. Adama 78 winsde aldırıyor, bıktırıyorda. :p

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu da benden gelsin, karsi taraf biraz noob ama olsun.

• junis kullanıcısına yanıt
    Konsol kullanmıyorum hayatımda hiç gamepad ile oynamadım, oyunu PC ile klavyeden oynamayı düşünüyorum, klavyeden oynamanın bir dezavatajı olur mu?

Birde oyun PC'de +60 FPS destekliyor mu?

Ayrıca oyunun multisi cross platform mu?

Teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yavaş olması çok hoşuma gitti. Daha oturaklı ve gerçekçi olmuş.
  • Kapali betaya nasil katildiniz

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlışlıkla mı alıntıladın beni bilmiyorum ama ben daha oyunun beta sürümüne erişemedim, steamdan aldım oyunu.

Soruna gelecek olursak, dövüş oyunları oynamak için illa bir gamepad şart, ha klavye ile oynanmaz diye bir şey yok ama bu tarz bir oyun oynuyorsan gamepad'in olması lazım, klavye ile istediğin komboları, özel haraketleri hızlı ve düzgün yapamazsın, en çok zorlayan kısım tabiki yön tuşları, çapraza zıplamak için yukarı ve sağ yön tuşuna aynı anda basman lazım ki buda hiç pratik değil, işkence olur, özel hareketleri yapmak vs ayrı eziyet.

Tavsiyem ikinci el bir PS3 kolu veya Logitech'in F710 kablosuz gameped'ini alman, PS3 kolu küçük bir driver yüklemesi ile Xbox 350 kolu gibi PC'de çalışıyor. Tabi PS3 kolu alacaksan mutlaka yüzde yüz orjinal al, piyasada Sony adı altında bir sürü çakma PS3 kolu satılıyor bunlardan alıp parana yazık etme, hiç biri orjinalin yerini tutmuyor.

Oyun +60 Fps desteklemesi lazım, en azından önceki mk oyunları öyleydi 60Fps'den düşük olacağını sanmıyorum.

Son sorunu bilmiyorum.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Gamepad ile oyanyanlarda yön tuşları ile oynamıyor mu, ondada çapraz zıplama için 2 tuşa basması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Mart 2019; 23:22:30 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Aradaki fark klavyede onu iki parmağınla yapıyorsun gamepad'de sadece baş parmağını kullanarak, alışkanlık meselesi tabi ama klavye ile kimse gamepad verimi alamaz.
  • CP değil oyun. Konsol konsol, PC PC kapışacak.

Al bir XOS veya XOX gamepad'i tadını çıkart.

Klavye ile dövüş oyunu oynayan oynuyorda gamepad imkanı varken zorlamaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.