Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
19
Favori
115.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kesin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi aksilik olmazsa bende bugün alırım.kutulu almak istiyordum fakat nedense halen kutulu satışı gelmedi.dijitale alacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abak1905

Bu kesin mi ?
    Kesin

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım 20 gün sonra hep birlikte görürürüz

• quote:

Hadi bakalım 20 gün sonra hep birlikte görürürüz
    Al Cetrion yazmistim listeye, az önce geldi

• Dostum yazdığın karakterlerin hiçbirine itiraz etmedim ki ben.
    Sadece kronika için oynanabilir karakter olacağını söyledim
    Bu arada cetrion tremorun kız kardeşimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Al Cetrion yazmistim listeye, az önce geldi

https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/04/02/exclusive-mortal-kombat-11-cetrion-reveal-trailer?amp#click=https://t.co/hjBKMPSKjb

Alıntıları Göster
    yazdığınız listede 24 isim + dlc de eklencek olan shang tsung var. 25. isim kim olacak peki?

bu arada cetrion ne ya. injustice gibi olmuş.hiç beğenmedim.
  • cidden cetrion nedir ya? kaptan amerikayla thor u dlc de getirirler artık.rezalet cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

yazdığınız listede 24 isim + dlc de eklencek olan shang tsung var. 25. isim kim olacak peki?

bu arada cetrion ne ya. injustice gibi olmuş.hiç beğenmedim.

Alıntıları Göster
    Kitana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Nisan 2019; 21:30:26 >
  • quote:

Dostum yazdığın karakterlerin hiçbirine itiraz etmedim ki ben.
    Sadece kronika için oynanabilir karakter olacağını söyledim
    Bu arada cetrion tremorun kız kardeşimi :)
    Cetrion Elder God yani Raiden Shinnok gibi Tanrı
    Kronika oynanabilir degil bu soylendi zaten.

• Mk x deki pazar bölümünde yaşlı bir teyze var ya hani, dövüş esnasında rakibe firlattigimiz. O yaşlı teyze bile mk atmosferinde cetrion kadar sırıtmadı. Bir karakter mortal kombat a bu kadar mi uymaz arkadaş.
    Yani o cetrion yerine millena olsa ne olur du sanki.

• Arkadaşlar dün reddit sitesinde MK11'in Trophy başarı listesi resmen açıklandı, daha önceki sızıntılarda Kitana'nın ana karakter listesinde yer alacağını duymuştuk yeni başarı listesi bunu bir kez daha onayladı.

Ayrıca başarı listesinde Mercy görünüyor, Mercy daha önce umk3 oyununda Animality için yapılıyordu ancak Ed Boon açıklamalarında Animality için çok zor demişti bu Mercy ne için yapılacak belli değil ama sürpriz bir şekilde oyuna Animality gelebilir, çünkü başarı açıklamasında henüz ölü değil yazıyor tamda umk3'te Mercy yapıp rakibi canlandırmak gibi bir özellik olacak, sonrasında Animality.

Bronze - Princess Power - Perform 2 different FATALITIES with Kitana

çevirisi
    Prenses Gücü trophy
    Kitana ile 2 farklı FATALİT gerçekleştir

Not Dead Yet trophy
    Show MERCY 10 times

çevirisi
    Henüz ölü değil trophy
    MERCY 10 kere göster
  • Cetrion AVATAR'dan almışlar sanırım. Toprak Hava Su Ateş hepsi var. Trophy listesi içinde

TIKLAYINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 2 Nisan 2019; 23:48:9 >
  • Ben gecen gun ofiste bu oyunu gomecek tam 9 madde yazdim bu basliga sonra tartisma olmasin alana ayip olmasin diye sildim.
    Su cetrion mudur nedir onu da gordum simdi bu adamlar kesinlikle mortal kombat in ne oldugunu anlamamislar dunya kadar buyup gozunden isin cikarip fatality yapmak.nedir lan

oyunun betasini oynadim 8 saat su oyun birakin 300 tl yi 30 tl bile etmez. Mk X bu oyunu 5 kez cebinden cikarir telde anca bu kadar yazabiliyorum

Rezil rusva ettiler oyunu ki haftalardir soyluyodum

• Mobilden koyamıyorum video. Tagkodu aklımda değil. Gönlümün efendisini deneyip eve bile uğrayamadım işten güçten.

Bildiğiniz PC. MK gibi hızlı oyunları arcade stick ile oynayamıyorum. Alışmak zaman alacak.

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsJE

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni karakter Killer Instinct'deki yarma tipli taş adam tarzı. Çiçekli böcekli bir yapısı vardı. Ajdar'ın Alihan'a elinde gül uzatmasını getirdi aklıma. Saçmasapan bir karakter. Jax gibi ayak basıyor fatality'e gel haha...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • injustice ekibine kafam girs**, bu karakterlerde ps2 serilerindeki karakterler gibi kayıplara karışacak, ne adını anan olur ne hatırlayan. Yirmi gün kaldı, uber bir senaryo olmazsa ekibe tokat gibi yerleşir umarım. Açıkcası şu oyundan zarar etmelerini isterim, warner bross'ta belki elinden çıkartırda, belkim midway firması tekrar kurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Cetrion AVATAR'dan almışlar sanırım. Toprak Hava Su Ateş hepsi var. Trophy listesi içinde

TIKLAYINIZ...
    Mkx,injustice2,sf5 ve tekken 7den sonra bu da platin kesin gibi

• Cetrion bildiğin İnjustice karakteri olmuş, fragmanı izlerken acaba İnjustice 3 oyunu mu tanıtılıyor diye düşünüyor insan, oyun içi dinamikler, hareketler hep İnjustice oyununu anımsatıyor, kostümler zırha dönüşmüş, karakterlerin yarısı elder god, Shinok yetiyordu bize ne gerek var bu kadar tanrıya.

Oyunun çıkmasına 20 gün kalmış hala D'vorah, Kollector, Kitana, Shao Kahn gibi karakterlerin videosu yayınlanmadı, illa son ana kadar milleti bekletecekler, insanlar para verip oyun alacak bunlar oyun tanıtmaktan aciz taksitle karakter özellik vs açıklıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 3 Nisan 2019; 12:46:54 >
  • Bomboş bir karakter daha Cetrion . Roster'da yer işgali resmen. Dışarıda kalanları düşündükçe dahada sinirleniyorum. Benim için şu oyunun tek kurtarır yanı Noob Saibot oldu...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.