|
Sadece online kuramıyomuyuz 100 gb dövüş oyunumu olur 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Sadece online kuramıyomuyuz 100 gb dövüş oyunumu olur 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Arkadaşlar malum Steam dolara geçtikten sonra mortal kombatın fiyatı nerdeyse 2 katına çıktı. Şuanda Epic Games'te eski fiyattan satılmakta. Gerçekten bilen tecrübe etmiş kişilere önemli bir sorum var. Epic games ve steam hesaplar online olarak oynayabiliyor mu? Rank maçlarında random eşleşmelerden bahsetmiyorum. Bir arkadaşımızla vs atmak istesek oynayabiliyor muyuz. Ona göre epic games üzerinden oyun alımı yapacağım. |
|
|
|
RIP Mortal Kombat 1 söylentisi var. Khaos Reigns DLC az sattığından ve Steam incelemleri negatif olunca 3. Combat pack DLC paketi iptal edilmiş.. From the MortalKombat community on Reddit: RIP MORTAL KOMBAT https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/1h13pnu/rip_mortal_kombat/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button |
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen 40-50 dolara dlc satarsan olacağı bu. Bir kaç garip kimsenin umursamadığı konuk karakter ve mk1 in ana paketinde olması gereken karakterler ve 1 saatlik hikaye koyacaksın ve indirimde de 1000 TL ye almamı bekleyeceksin öyle mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Oyun geçtiğimiz haftalarda Epic’te indirimle 430 TL civarına düşmüştü. Kuponla beraber 360 TL’ye denk gelince 9.oyundan beri hikayesini takip eden biri olarak hemen aldım ve 6 saatte bitirdim. Öncelikle söylemeliyim ki ben öyle dövüş oyunları ustası biri değilim. Zaten son 15 yılda falan bu firmanın MK ve Injustice yapımları hariç herhangi bir dövüş oyunuyla vakit geçirmedim. Yorumlarım o yüzden daha düz ve detaysız olacak Öncelikle senaryosundan başlayayım. Yeni evrenin tanıtılışını ve orada yaşanan olayların başlangıcını sevdim aslında. Mileena, Reptile, Baraka gibi dümdüz evil karakterleri farklı arkaplan hikayeleriyle görüp onları başka bir perspektiften izlemek hoşuma gitti. Liu Kang’in yarattığı bu evrendeki yeni dinamikleri takip etmek de bir yere kadar yine ilgimi çekti ama sonlara doğru olayları yine alternatif evrenlere bağlamaları artık öehh dedirtti. Kaç oyundur hikayenin sonunu aynı temaya bağlamaları biraz baydı artık. Tamam sunum ve oynanış olarak bu kısımlar oldukça heyecanlı aslında ama artık senaristlerin bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor kesinlikle. Genel gameplay mekanikleri yine her zamanki gibi keyifliydi. Bu konuda bence X hala modern serideki en iyisi ama 1 de beni başında tutmaya fazlasıyla yetti. Karakter hareketleri ve komboları birbirine bağlamak 11’den biraz daha akıcı geldi bana. Bu konuda tek büyük derdim final boss oldu. Serinin geri kalanının aksine ne tasarım ne de oynanış olarak akılda kalıcı bir final boss olmamış. Önceki oyunlarda final boss her zaman zorlayıcıdır, özeldir, üstesinden gelmesi zor komboları ve ufak trick’leri vardır. Bundaysa zaten 50 kere tokatladığımız birinin farklı skin’li ama aynı moveset’li halini 2 dakikada yenip geçiyoruz, büyük hayal kırıklığı oldu. Son olarak görselliğe değinip yazıyı bitireyim. Grafikler bana 11’den aman aman iyi gelmedi. Yan yana koyarak baksam illa farklar vardır ama 9’dan X’e veya X’ten 11’e geçişteki o gelişimi göremedim bu sefer. Veee işte bu kadar. Benim gibi seriyi sadece hikayesi için takip edenlere büyük indirimlerde tavsiye ederim. Umarım bundan sonra artık yeni bir Injustice oyunu görürüz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|