Şimdi Ara

Mors alfabesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenmek istiyorum ama internette sadece kullanıldığı yerler vs. şeyler var. Ben öğrenmek ve kullanmak istiyorum. Kaynak olarak verilebilecek siteler var mı ?

Mors alfabesi

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Vardabandra (İşaretçi) onbaşı MarksmanTr. Takıldığın yer varsa sor

Mors alfabesi

Ah be... askerde olmak vardı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarksmanTr -- 2 Ocak 2011; 1:13:49 >

"Never trust a government that doesn't trust its own citizens with guns. "
  • Alfabeyi nasıl kullanacağız ? çizgi ve noktaları 0 ve 1 gibi düşünebilir miyiz ?

Orijinalden alıntı: tryceraton

Alfabeyi nasıl kullanacağız ? çizgi ve noktaları 0 ve 1 gibi düşünebilir miyiz ?

Düşünebilirsin ama bu sana ne kazandıracak onu çözemedim. Nokta kısa ses veya ışık, çizgi ise uzun ses veya ışıkla gösterilir. Harfler arasında da boşluk bırakacaksın.

• Peki boşluğun süresi ne kadar olmalı? -.-- .- .-. -.. .. --
  • İşin piyasası bir tarafa hiç mors yazmadım. Telsiz vardı çünkü Lakin morsu öğrenmenin zor bir tarafı yok. Harflerin kodlarını bilirseniz geriye pratik yapmak kalıyor. Yanlış hatırlamıyorsam düz çizgi noktanın 3 katı uzun sürmeli ve aralardaki boşlukta çizgi kadar olmalı. Zaten mors yazan bir şahsiyeti izlersen ne yazdığını anlamasan bile boşluk bıraktığını anlayabiliyorsun.

• bunu ısıkla degılde tıkırtı ıle yapmaya calıssak?

u-2 botları ıle ılgılı bır fılm de alman denızaltısı kendısını batırması gerektıgını mors alfabesı ıle soylemekteydı.oradan sey ettım.heyecanlandım bak ya

hatta fılm de bon jovı de vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Ocak 2011; 13:12:30 >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • http://www.birimler.com/morse_alfabesi_converter.htm

bak burası güzeldir. tavsiyedir :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.