Bildirim
Morhipo'da D by Divarese'nin Hakiki Deri Erkek Botları 63,99 TL (Bitti)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
79,90 bot 1 adet faydalandik, tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fırsat burda sadece böyle konular açılmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
45 yok ki :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalıpları az dar olur bilginiz oldun bşraz minyon tipliydi benim aldıklarım geniş paçada sırıtır
teşekkürler
biradere 41 nhumara 64 litraya aldık bi bot. yalnız şimdi %20 düşmüyor fiyatlar sepette bitti mi acaba -
Fırsat diye buna derler!
ayakkabılarının iç kısmına hakiki deri yerine suni deri veya vinleks kullanan marka... bunu da açıkça belirtiyorlar sağolsunlar! divarese'in mağazalarında ve kendi web sitesinde böyle bir marka yok, sanırım sadece morhipo'da satışa sunuluyor.sanki iç kısma koyacağı küçük bir hakiki deri parçası çok pahalı da suni kullanıyorlar. ben yandım siz yanmayın.
EKŞİDEN aldım bence dikkat -
Çok kalitesiz duruyorlar çinden konteynerla kilo başı alınmış gibiler
45 olmaması da bunu destekliyor ? -
İlk çıktığında ben de divarese sanarak almistim 4 sene civarı önce, takır tukur bir deri çok kalitesizdi. 3-4 giyimde çarık gibi yamuldu. Yani divaresenin ekmeğini yemek icin üretilmiş pazar ayakkabısı dense yeridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mituys -- 3 Temmuz 2020; 23:20:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X