Şimdi Ara

Moralim bozuk . 300 tl'm resmen çöp oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramazandan önce markette çalıştım haftalık 100 tl veriyodu adam . O paranın hiçbir hayrını görmedim hep bi yerlere gitti hiç harcayamadan . Sonra ağvada 6 gün fındık topladım . Kolaymıydı be o sıcagın altında terden sıcaktan bayılacak gibi oluyosun . 300 tl kazandım . O para da gitti bi yerlere . Kuzenimin arabasına benzin doldurduk . Lastiği patladı onu yaptırdık . Alışveriş yaptım . Cart curt bi bakmışım kumbaramda 30 tl var onlarda hep bozuk para

Son olarak dün akşam süt içeyim dedim . Koca bardak Nesquikli sütü laptobun sol tarafına komple döktüm . Telefona da geldi . Laptobun ekranı kapanmadan önce beyaz oldu azıcık . Tekrar açınca yine beyaz oldu . Dedim galiba .. yedik . Ama allahtan düzeldi sonra . Ama telefona da gelmiş .Dandik samsung dan ne beklersin azıcık geldi hemde . Nasıl oldu anlamıyorum ama telefonum açılmıyor şuan .

Param olsa belki 2.el telefon alacaktım . Okullar açılacak . Bi tane nike ayakkabım var beyaz rengi soldu gitti önü yırtık . Kıyafetlerim eskidi . Off herşey üst üste geldi .
    Babam da diyor bilerek mi döktün yeni telefon alalım diye bana bakma yaptırmam gibisinden konuşuyo

yok ya paranın hayrı yok ya da biri bana beddua etti

• Bence gusül abdesti almalısın. Şaka bir yana bütün işlerin ters gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 31 Ağustos 2013; 1:02:19 >
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Bence gusül abdesti almalısın.

Yok temiz dolaşıyorum :(

Birileri hep beni kullanmaya çalışıyo herkes çagırıyo mert gel yanımızda dur gibisinden
  • İşte birden geliyor herşey üst üste. Yeni eve çıktım. Evde tam takır birşey yok. Daha harç yatıracağız. Üstelik dişim çürümüş herhalde çok ağrıyor babam dedi al rakı iç zaten sarhoşum bir de içmeyeyim diyorum. Dişçi 150 lira para isteyecek. Kardeşimde üniversiteye başlıyor onun harcıdır. Ev masraflarıdır falandıur diye düşününce dişimden vazgeçtim. Okula gidince öğrenci belgesi alıp sigortaya giderim. Birşeylerden kısmak lazım artık hocam. Nereden ne kadar nasıl sıkarsan sık bir taraftan mutlaka patlıyor.

İyi geceler.
  • Geçmis olsun dostum. Bi cozum bulunur

• İç organlar bile cunuptur bunun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Liraya Ne Oldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun unutma her işte bir hayır vatdır mesala ben telefonumu değiştirmek istiyordum sonra içine sıvı döküldü panik oldum içini açtım falan yani senin anlayacağın telefonum değeri anladım. Bana göre içinde hayır olmayan iş yok.

• Bize ne

• Zaten ortada para yokmuş.Haftalık 100 liraya çalışılır mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Geçmiş olsun unutma her işte bir hayır vatdır mesala ben telefonumu değiştirmek istiyordum sonra içine sıvı döküldü panik oldum içini açtım falan yani senin anlayacağın telefonum değeri anladım. Bana göre içinde hayır olmayan iş yok.

sağolun :( yani zaten değerini biliyodum . hiç öyle hor kullanmadım zaten 400 tl lik galaxy gio . 2 sene önce babama zar zor aldırmıştım . babam cimri biri değil aslında durumumuz da kötü değil ama neden bana karşı böyle davranıyolar anlamıyorum . olabilir inşallah güzel bi sonla biter bu olaylar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Zaten ortada para yokmuş.Haftalık 100 liraya çalışılır mı.

evet ona da yanıyorum . adama söylüyodum az para veriyosun diye . bana gülüyolardı ne kadar verelim felan . şimdi beni çagırıyo yanına işi düştü tabi .
    ben yaz tatilimi yapmadım 1 ay oraya verdim
  • Telefonunu pirince koy 2-3 gun beklet.su dokuldugunde işe yarar sütte yararmi bilmem ama denemekten zarar gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Telefonunu pirince koy 2-3 gun beklet.su dokuldugunde işe yarar sütte yararmi bilmem ama denemekten zarar gelmez.

açmayı denedim ama telefonu geç olmuş mudur ? kulagıma yaklaştırdıgımda batarya tarafından ses geliyo tizzz gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

Telefonunu pirince koy 2-3 gun beklet.su dokuldugunde işe yarar sütte yararmi bilmem ama denemekten zarar gelmez.

açmayı denedim ama telefonu geç olmuş mudur ? kulagıma yaklaştırdıgımda batarya tarafından ses geliyo tizzz gibi bişey

Bataryayi cikar ikisinide at pirincin icine beklet iki gun.gec olmus mudue bilemem ama denemekten zarar gelmez

• Hocam geçmiş olsun.Öğrenci olmasam borç verebilirdim
  • Şanslısın kardeşim, baban yaptıramam demiş
    Benim Nokia C5-03 e meçhul biri su döktüde bana demediğini bırakmadı.

• quote:

quote:

quote:

Bataryayi cikar ikisinide at pirincin icine beklet iki gun.gec olmus mudue bilemem ama denemekten zarar gelmez

yaptım bakalım tekrar koydum . inşallah düzelir . düzelmezse tamir şansı olur mu acaba

@Cinéma Düşünceniz yeter sağolun
    @DeidaraSanji Çaktırmıyo ama öyle düşünüyodur . Tabi kendisi E250 yi sinirlenip duvara atıyo kendine Note 2 alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Nereden ne kadar nasıl sıkarsan sık bir taraftan mutlaka patlıyor.

İyi geceler.

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaptım bakalım tekrar koydum . inşallah düzelir . düzelmezse tamir şansı olur mu acaba

@Cinéma Düşünceniz yeter sağolun
    @DeidaraSanji Çaktırmıyo ama öyle düşünüyodur . Tabi kendisi E250 yi sinirlenip duvara atıyo kendine Note 2 alıyor

Pirinc duzeltmezse hicbirseyin duzelticegini sanmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.