Şimdi Ara

Moral bozmak için yazanlara sözüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu sadcee moral bozmak maksadıyla bu foruma giren arkadaşlara ithafen yazıyorum..
    Abi siz nasıl manyaklarsınız?? Şuan moral bozmak neden? Sınav bitmiş gitmiş, birbirinize destek olacağınız yerde art niyetle yaklaşmak size ne kazandırıyor??? Herkes sakin olsun arkadaslar bence çok güzel şeyler olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bazıları ciddi bazıları trol bazılarında geçen yıl yerleşmiş bu yıl intikam almaya calışıyorlar herhalde

• Bazıları da boş hayallere kapılıp 31 Temmuz gelince hüsrana uğramak istemiyor. Gazi mühendislik hedefleyen adamdım ben forum yüzünden aklıma YTÜ, Hacettepe falan girdi.
  • uruk-hai bunu fiilen açıkladı aslında. Kendisi geçenlerde bir trolluk yaptigini itiraf etti(kel ile beraber) sonra altına çok zevkliydi dedi. Zevkli old. için yapıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 5 Nisan 2021; 0:6:26 >
  • itiraf ediyorum trollük yaptımla başlıyordu diye hatırlıyorum

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 5 Nisan 2021; 0:6:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendilerini etiketleyelim de savunma hakları olsun.

O konu cok eski bir konu evet orada trolluk yapmistim.Itiraf da ettim zaten.Ama simdi oyle bir durum yok.

Ben kendimi en kotuye hazirliyorum gectigimiz 2 yilda iyimser olup rezil siralamalarla karsilasinca kahrolmustum.

Beni bilen bilir moral bozmak gibi bir niyetim yok.Amacim ;millet cok iyi beklentiye girmesin bos cikabiliyor,bunu belirtmek.

Gecen yil sinavla ve puango gibi sitelere göre 25k gelmesi gerekiyordu bana.Ben de o beklentiye girdim sonuc bi aciklandi 33k.Benzer durumu 2016da da yasadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 12 Temmuz 2018; 14:00:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece buraya cidden moral bozmak niyetiyle giren insanlardan bahsediyorum. Bu nasıl vicdan? Yapmayın lütfen.. çünkü bir çok kişi burada yazılanları ciddiye alıyor ve hayatı kendine zindan ediyor. Moral bozmak kişiye ne gibi bir haz verir buda ayrı bir karmaşa..

Neyse arkadaslar ben Yazılım Mühendisiyim ve daha önce sınav tecrübesi olan bir insan olarak diyorum ki şimdiden enseyi karartmayın lütfen, moral bozmayın... Sıralamaların kötü geleceğini asla düşünmüyorum ve diyorum ki art niyetle yapılan her hareket kişinin kendisine döner, tabiki gerçek düşüncelerinizi söyleyin, ama buraya sadece moral bozmak maksadıyla yazan kişiler, yaptığınız kötülük mutlaka sizi bulur dikkat edin.

• sizin smimiyetiniz hakkında benim şüphem yok zaten. sadece trollerin neden trolluk yaptigini aciklama konusunda sizin örnek verilebiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.