Şimdi Ara

Moral '0' x1950Pro Boğuldu Çözüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlar... büyük hevesle aldığım powercolor x1950pro .
    cpu engeline takıldı. fpsler 7600gs deki ile aynı.... sistemi mi değiştirmeden yapabileceğim bişi varmı.

MW ve carbon 30-40FBS
    Coh ve CC3 TW 25
    Fear arada keskin bi şekilde takılıyor. Gothic 3 de ole takılmadan oynatmıyor....
    Lost Planet 15-25 fps....
    3D mark 06 yı hiç sölemiyorum........ (edit)

OffOffff en son driver yüklü....

Amd 2800Athlon s754
    512*2 ddr 400mhz
    Asus K8N4-E
    Asus TA211 300W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 10 Eylül 2007; 10:45:11 >

• hocam keşke daha önce açtığın konuda sisteminden bahsetseydin.Amd 2800 ile darboğaz oluşması normal ki işlemci zaten
    oyunlar için artık yeterli değil.işlemciyi değiştirip ram takviyesi yapmalısın.ayrıca 300wattlık psu ile sistemi çalıştırabilirsin ama
    ne kadar sağlıklı olur.orası meçhul.
  • walla hocam tek yapabileceğin işlemciyi değiştirmek ki s754 olduğundan anakartı da değiştireceksin. Ya da işlemciye o/c yapacaksın ama amd2800'ün o/c başarımı nedir hiç bilmiyorum
  • sistemi değiştirmezsen tek yapabileceğin oc.ama sitemini değiştirmen yolda dostum
  • o sistemi o/c da etsen o cpu kesinlikle yetmez bende amd 3200 vardı 2,0@2,7 calısıyordu yinede e6400 ün default puanına yetismiyordu 3d mark testlerinde ve fps lerdede öyle 3d mark 05 puanim su an 8600gt ile 11350 küsür x1950pro garantide 30 iş günü oldu hala gelmedi sanırım onun iadesini yapacaklar test etme fırsatı bulamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

o sistemi o/c da etsen o cpu kesinlikle yetmez bende amd 3200 vardı 2,0@2,7 calısıyordu yinede e6400 ün default puanına yetismiyordu 3d mark testlerinde ve fps lerdede öyle 3d mark 05 puanim su an 8600gt ile 11350 küsür x1950pro garantide 30 iş günü oldu hala gelmedi sanırım onun iadesini yapacaklar test etme fırsatı bulamayacağım

Hocam O 8600gt yi onun yerine idareten mi verdiler?
  • Puanıda sölim ama çok gülmeyin zaten başım ağrıyor 3000 bile değil.
    o/c gelince 3200-3000 olur. sistem değişikliği yapıcaktım zaten. ama ne gerek var sene sonu yapıcam.
    bu piyasa böle iken... moralim bozuk valla akadaşlar...

Nasip değilmiş palit 7600GS ye devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

o sistemi o/c da etsen o cpu kesinlikle yetmez bende amd 3200 vardı 2,0@2,7 calısıyordu yinede e6400 ün default puanına yetismiyordu 3d mark testlerinde ve fps lerdede öyle 3d mark 05 puanim su an 8600gt ile 11350 küsür x1950pro garantide 30 iş günü oldu hala gelmedi sanırım onun iadesini yapacaklar test etme fırsatı bulamayacağım

Hocam O 8600gt yi onun yerine idareten mi verdiler?

Maalesef değil ben kendim aldım idareten oyle bi uygulamayı yapacak kadar Türkiye'de mükemmel hizmet veren 4/4 lük bi firma yok bildigim kadarıyla bırakın onların kart vermesini 1 ay dediler teknik servis süresine aradım 1 ay oldu dedim 30 iş günü dediler eyv. dedim bugün 30 iş günü dolu ama hala ses yok ki bu sekilde hizmet politikası izleyen bi firmadan gecici olarak kart vermesi beklenemez

Edit: 3d mark puanına bakılırsa bi yerlerde bir sorun var cünkü o sonuc cok anormal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 10 Eylül 2007; 11:44:39 >

• ibraxi bence sorun psu nun 300w olmasi. tamam işlemci ve diğer birleşenlerde çook onemli ama bu kadar düşük fps amanin nedeni psu nun 1950pro yu doyuramamasidir.
  • 7600GS yi çırakıp X1950Pro yu takmadan önce sisteme format atsaydın keşke
  • aynı kasana kullanan kişiler var.
    daha ağır bileşenler ile bi sorun olmadı dediler...

kart bozuk desek ki değil....
    öle işte şansızlık. fazla düşünmesen araştırma yapmadık.....

formatlık bişi yok boğuluyoo işte....
    quote:

Orjinalden alıntı: leon_re

ibraxi bence sorun psu nun 300w olmasi. tamam işlemci ve diğer birleşenlerde çook onemli ama bu kadar düşük fps amanin nedeni psu nun 1950pro yu doyuramamasidir.
  • Bencede PSUdan olablir....
    O kadarda işlemci freni yapmaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriMe

Bencede PSUdan olablir....

Athlon64 2800+ malesef yapar X1950Pro'ya.

Bu arada kesinlikle format atıp tekrar denemeni öneriyorum şiddetle
  • Format güzel olur ama.
    pcde dışarıya iş yapıyorum grafik ve web tasarım.
    bi daha yuklemek çok sürer arşivle yedek al felan.

Sanal pc kurup üzerinden denesem....

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: PriMe

Bencede PSUdan olablir....

Athlon64 2800+ malesef yapar X1950Pro'ya.

Bu arada kesinlikle format atıp tekrar denemeni öneriyorum şiddetle

• format atmadan nvidia ati geçişi bence sıkıntında en büyük etken
  • sanal makine donanıma direk erişim vermez.. dolayısıyla sanal makine olmaz
  • sonradan aklıma geldi..
    başım ağrıyor.
    göçük 10 pc var onlarla uğraşıyorum....

quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

sanal makine donanıma direk erişim vermez.. dolayısıyla sanal makine olmaz
  • temiz bi sistem kur psu nu değiştir, seni uzun süre idare eder, tabiki e6600 performansı beklemiceksin
  • Oyunlarda e6xxx serisi olduktan onra çok büyük performans farkları olmuyor..

Ancak renderingle uğraşıyorsan o zaman fark hissedilir derecede artıyor..

Sadece oyun oynarım diyorsan e6300-6500 arası bir cpu işini fazlasıyla görecektir..
  • ucuz amd 4400 + 5000 yapsak bide msi anakart F serisi
    + 2gb ram sağlam psu asus yapsak olmaz mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Oyunlarda e6xxx serisi olduktan onra çok büyük performans farkları olmuyor..

Ancak renderingle uğraşıyorsan o zaman fark hissedilir derecede artıyor..

Sadece oyun oynarım diyorsan e6300-6500 arası bir cpu işini fazlasıyla görecektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.