Şimdi Ara

Mor Talon Rehberi (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkese merhaba.beni bilen bilir stream yapıyorum, eskilerdenim, genelde pek sevilmem falan filan...bugün size bu forumdaki 2. talon rehberimle karşınızdayım[ilki s2 de yaptigim jungle talon rehberidir ancak o rehberin s3 hali yapim asamasindadir.]peki hadi rehberimize donelim.mor talon nedir?mor talon, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren blue build ile birkaç kırmızı itemin birleşimidir..[hani kirmiziyla maviyi karistirinca mor olurya ].kötü geçen bir ranked maçta trolliyim derken ortaya çıkan mükkemmel üründür.telefondan yapiyorum rehberi resimler en gec yarin sabah eklenir.

Talon un skilleri
    P
    - cc li rakiplere normal saldırılar %10 extra vurur
    mavi buildin dayandigi temel noktalardan biride bu pasif.
    Q
    - aa timer ı sifirlar ve bir sonraki aa ya ekstra hasar ve kucuk bi kanatma etkisi verir.
    rakibin ne oldugunu anlamadan caninin inmesine sebep olacak yetenek.
    W
    - bicaklarini atip cekerek slow verir.
    earlyde harras ve pasif aktif etmek icin birebir.
    E-
    rakibin ARKASINA atlar ve 1 sn susturur.
    neden arkasinayi buyuk yazdim?evet bu her zaman aklinizda bulunsun, talon ve kata arkaya ziplar.bunu hesaplarsaniz e den sonra w yi yanlis yone atma gibi bir sorununuz olmaz
    R-
    bicaklar firlar gorunmez olur hiz artar.
    talon u talon yapan skill.can dostunuz.

early game:

ayakkabı + 4 kirmizi pot veya 3 kirmizi 1 mavi pot
    ile baslayoruz(veya o mana ve can veren şişeyle baslayin ben karismam ona).karsinizda klasik counter ladiginiz apc ler varsa bol harrasli agresif bir baslangic yapiyoruz.rakipten once 6 olmaya calisip 6 oldugumuzda full kombo giriyoruz.
    eger fizz, kha gibi uyuz champler varsa biraz daha dikkatli farm odakli oynuyoruz.rakibin ziplamasinin cooldowna girmesini bekleyip oyle harrasliyoruz.
    sizi counterlayacak lee malphite gibi champler varsa iyice defansif takiliyoruz.
    6da kombo çakip base atiyoruz ve duruma bakarak oncelik vereceginiz su itemleri yapmaya baslayoruz:
    AP rakip sizi harrasliyorsa(pek mumkun degil ama insanlik hali)

Mercury Threads (Merkürün Adımları)
    Rakibi çatır çutur kesiyorsanız veya çok armoru oldugundan ucundan kaçırıyorsaniz

Vampiric Scepter(vampirik asa) , brutalizer (hırpalayan)
    mananiz yetmiyorsa

Tear of Goddess (tanricanin Gozyasi)
    ilk baseden donup mavi aliyoruz ve rakibe agir harras yapiyoruz.rakibi kesersek veya baseye yollarsak diger koridorlara gank atmaya calisiyoruz.
    Mid Game
    teamfightlar baslayacaktir.duruma gore
    iyi feedlenmişseniz
    ,

BT(kana susamış) veya BF(amk kilici) sheen(Pırıltı)
    oyun ortadaysa

black cleaver(kara balta) sheen(Pırıltı)
    [videodaki gibi] hafif(!) feedlediyseniz

iceborn gautlet (buzdoğan eldiveni)
    mid gamedeki teamfightlarda her zaman apc odaklı videodaki gibi yoksa adc odaklı bir focus yapıyoruz.talon olmanın en önemli noktalarından biriside rakibin cclerinin bitmesini bekleyip teamfighta sonradan girmektir.ramboluk yaparsanız oturturlar sizi.eğer çok eziliyorsanız defansif kalıp farma odaklanın.ayrıca homeguard(beyaz güncelleme) upgrade sini yaparsanız size bol yarar sağlayacaktır.
    Late Game - Son Durum
    mercury thread(büyü direnci botu)-ionian boots of ludicity(bekleme süresi botu)-boots of mobility(hızlı koşma botu)
    Black Cleaver(Kara Balta)
    Muramana
    Bloodthirstier(Kana Susamış)
    Iceborn Gauntlet (buzdoğan eldiven)
    Last Whisper(son fısıltı)-guardian angel (koruyucu melek)

Video:Talon maçı 1.00.00 da başlıyor.(videoda aracıkta bikaç küfür olabilir ona göre kulaklıkla izleyin )
    http://www.twitch.tv/br00klyn28/b/419983998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 22 Haziran 2013; 10:24:30 >

• Mor Talon demişsinde nerde mor item ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

Mor Talon demişsinde nerde mor item ?

+1
  • Talon mor ya ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

Mor Talon demişsinde nerde mor item ?

Mavi+Kırmızı
  • Bir de Q'nun asıl hasarı o "küçük" kanama etkisinden geliyor ama.Mor fikri iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasifi ''normal saldırılar %10 extra vurur olarak değiştir bence''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık
    Denenebilir

• Yav,lolbuilder dan bakıyorum, damage ı çok az geliyor .oynamaya korkuyorum

• muramana yerine elder lizard bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: batsace

Bir de Q'nun asıl hasarı o "küçük" kanama etkisinden geliyor ama.Mor fikri iyiymiş.

hocam kucuk dememin sebebi oyun basinda bi darius un 5 stacki, teemo nun zehiri kadar hasar vermiyor.yani gıdım canla kaçan kanayan adamı bırakamıyosunuz illa ignite gerekiyor.su kadar zamandir talon oynuyorum 5 ten fazla adam kesmemisimdir kanama ile.yoksa latedeki onemini bende biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Yav,lolbuilder dan bakıyorum, damage ı çok az geliyor .oynamaya korkuyorum

videodaki oyunda 380 kusur ad + black cleaver arpor peni + iceborn ve muramana nin ivir zivirlari yeterli damage veriyor bana güvenebilirsin

• güzel bir rehber olmuş uygun kabiliyet puanları ve rünleride ekleseydin çok iyi olacaktı bide gameplay video çek
    alasım çok var talon ama boşa gitmesinden korktuğum için almıyorum bundan dolayı böyle isteklerde bulundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Yav,lolbuilder dan bakıyorum, damage ı çok az geliyor .oynamaya korkuyorum

videodaki oyunda 380 kusur ad + black cleaver arpor peni + iceborn ve muramana nin ivir zivirlari yeterli damage veriyor bana güvenebilirsin

Hadi bakalım..talon mid yapcam öbür oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: zydan

güzel bir rehber olmuş uygun kabiliyet puanları ve rünleride ekleseydin çok iyi olacaktı bide gameplay video çek
    alasım çok var talon ama boşa gitmesinden korktuğum için almıyorum bundan dolayı böyle isteklerde bulundum

yarin daha duzgun bir sekilde duzenleyecegim runleride, ayrica video mevcut şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

pasifi ''normal saldırılar %10 extra vurur olarak değiştir bence''

tesekkurler duzelttim

• Ya renk uyuşmasını bozmuyumda bence muramana yerine infinity edge daha iyi olur hatta 2 tanede olur
  • cc li rakiplere normal saldırılar %10 extra vurur olarak değiştir bence'

fail olmuşsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Orijinalden alıntı: batsace

Bir de Q'nun asıl hasarı o "küçük" kanama etkisinden geliyor ama.Mor fikri iyiymiş.

hocam kucuk dememin sebebi oyun basinda bi darius un 5 stacki, teemo nun zehiri kadar hasar vermiyor.yani gıdım canla kaçan kanayan adamı bırakamıyosunuz illa ignite gerekiyor.su kadar zamandir talon oynuyorum 5 ten fazla adam kesmemisimdir kanama ile.yoksa latedeki onemini bende biliyorum.

eskiden öyle değildi sağlam ad kastığında qnun orjinal dmgini geçiyordu ad dmg % baya güzeldi ama talona gelen 3 ulti nerfi yetmediği gibi qyuda nerfleyelim demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

cc li rakiplere normal saldırılar %10 extra vurur olarak değiştir bence'

fail olmuşsun :D

düzelttim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.