Şimdi Ara

Moore : PS3'te hiçbir şey bulmuyormuş !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IGN'nin yaptığı mülakatta Microsof'tan Pter Moore'ye rakiplerinde neye hayran olduğunu ve örnek olarak xbox 360'ın gelişimi için ne öngördüğü soruldu.Nintendo Wii övülürken Sony Playstation 3,xbox 360'un başkan yardımcısından alabanda yedi.

Moore ''Wii'nin temsil ettiği yeniliğin kesinlikle hayranıyım'' dedi ve çöyle devam etti : '' Bu Nintendo'nun yapması gerekene tam uyuyor.PS3 baktığımdaysa,ne eksik olduğunu bilmiyorum.
    Oyunlara bakıyor ve kendimi ürünlerimizde gayet iyi hissediyorum.Sony hala çevrim içi hizmeti inşa etmeye çalışıyor ve benim bizim için dileyeceğim hiçbir şey yok.PS3'ün fiyat siyaseti kesinlikle benim de örnek almak istediğim bir şey.PS3'te,bizde olmayan birşey bulmak benim için oldukça güç.''

kaynak:merlininkazani.com

daha detaylı bilgi için :
    http://www.4players.de/4players.php/dispnews/360/Aktuelle_News/61762.html

• e dogru demiş adam..Orjinalinde sorulan soru şu
    "Sizce PS3 te olup 360 da olmayan bir eksiklik görüyormusunuz" demişler oda görmüyorum ne eksik var, bizim online olayımız teknoloji olarak çok ileride, oyun portföyümüzde çok kaliteli vs demiş.E donanımsal olarakta bi eksik yok.
    HD player var, hatta HD player olmadanda şu anda bir sürü film ve dizi indirilip izlenebiliyor, 1080p var.Eksik olan nedir ? PS3 ün 360 a bakıp servislerini ve özelliklerini iyileştirmesi lazım
  • Moore tabi ki PS3 ten eksiğimiz yok dicek.Bugün de Harrison'a böyle bir soru sorsalar cevabını kestirmek hiçte zor değil.
  • ps3 bir eksiği daha var.....

MİMARİ HATA.....

360 da olupta ps3 olmayan gizemli bir güç
  • ps3 te hiç bir mok yok
  • bu vatandaş ms in yetkilisi ve şunu gördüm:çok mütevazi bir kişilik kensinlikle kimseye sataşmadan bulaşmadan çok düzgün şekilde cvplar vermiş keşke bu forumdaki 360 fanı arkadaşlarda bu adam kadar mütevazi olabilse ben şahsen hayran kaldım adamın söylemlerine hatta fiyat politikasi ile ilgilide kesinlikle benim de örnek almak istediğim birşey demiş.tebrikler moore,ama buraya haber yapan kişi malesef o mütevaziliği gösterememiş
  • Herkes kendi firmasını savunur; e nede olsa ordan ekmek yiyor...Fakat asıl sorun bu tür haberlerin reklam olması carmackten moora hepsi reklam maalesef...Bu tür haberlere bakarak asla stabil bir fikre ulaşılmaz. Örneğin bu adam sonyden rüşvet yese(diyelim:D) ve mstaki işinden atılmama garantisi olsa"Ps3 bir gelecek vaad ediyor; 360ın teknolojisi 1-2 yıl içinde geri kalacak,fakat ps3 360 döver, kafa göz dağıtır...zart zurt" der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

Herkes kendi firmasını savunur; e nede olsa ordan ekmek yiyor...Fakat asıl sorun bu tür haberlerin reklam olması carmackten moora hepsi reklam maalesef...Bu tür haberlere bakarak asla stabil bir fikre ulaşılmaz. Örneğin bu adam sonyden rüşvet yese(diyelim:D) ve mstaki işinden atılmama garantisi olsa"Ps3 bir gelecek vaad ediyor; 360ın teknolojisi 1-2 yıl içinde geri kalacak,fakat ps3 360 döver, kafa göz dağıtır...zart zurt" der.

öle öle hepsi reklam peşinde, hele Carmack la Gabe Newell ın reklama çok ihtiyacı var, kimse tanımıyor adamları, anca böyle gündemde kalıyorlar.Hey Allahım

• Zannedersem tek eksiğiniz...
  • PS3 için beklemede olan bir X360 sahibi olarak diyebilirim ki;

PS3'ün (premium paket) Avantajları:
    1) HDMI portu ve dijital görüntü iletimi
    2) Wireless networking (built-in)
    3) BluRay disk sürücü (standart)
    4) Türkiye'de resmi olarak satılacak olması
    5) Adaptörün cihaz ile tümleşik olması
    6) Alternatif OS yüklenebilmesi

PS3'ün Dezavantajları:
    1) Yetersiz oyun portföyü
    2) Yüksek fiyatı
    3) Orijinal oyunların daha pahalı oluşu
    4) Backup oyun yokluğu
    5) Online altyapısının XB Live kadar oturmuş olmaması
    6) X360'dan daha ağır olması
    7) Pakette HDMI veya komponent kablonun yer almaması
  • ehehhehehehsoğuk buz gibi..... bi bardak su diyelim hadi...
  • ben ömrü hayatımda playstation 3 kadar salak bir konsol görmedim. alanlar enayiklerine doymasınlar. ama diğer yanda xbox360 var... üfff wonderbah bir cihaz. mesela 720p yeterli bir görüntü olmasına rağmen Peter Moore birgün evde otururken '' ulen ilerde ign.com bana bir soru sorar, şebelek gibi ortada kalırım '' diye frimware ile 1080p yüklediler konsola. ondan sonra bedava olan bir hizmet ile paralı olan hizmeti karşılaştıran firma yöneticilerinin ürettiği bir konsol xbox360.. ondan sonra hd-dvd zımbırtısını ayrıca alabiliyorsun, wifi adaptörü ayrıca alabiliyorsun, pil şarj kitini ayrıca alabiliyorsun... hem tüm bu ek parçaları ayrıca alınca gene ps3 ün fiyatından daha ucuza geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

ben ömrü hayatımda playstation 3 kadar salak bir konsol görmedim. alanlar enayiklerine doymasınlar. ama diğer yanda xbox360 var... üfff wonderbah bir cihaz. mesela 720p yeterli bir görüntü olmasına rağmen Peter Moore birgün evde otururken '' ulen ilerde ign.com bana bir soru sorar, şebelek gibi ortada kalırım '' diye frimware ile 1080p yüklediler konsola. ondan sonra bedava olan bir hizmet ile paralı olan hizmeti karşılaştıran firma yöneticilerinin ürettiği bir konsol xbox360.. ondan sonra hd-dvd zımbırtısını ayrıca alabiliyorsun, wifi adaptörü ayrıca alabiliyorsun, pil şarj kitini ayrıca alabiliyorsun... hem tüm bu ek parçaları ayrıca alınca gene ps3 ün fiyatından daha ucuza geliyor.

buyur burdan yak işte...

• ne oldu lionheart_wta hocam?

yalan mı dediklerim

• Xbox360'ın
    1 eksiği var.
    Üzerinde PLayStation yazıp bazı sazanları hiçbir hareket yapmadan etkileme özelliği yok
  • wunderbah! olcek o değil ueheh abi naptın yaf
    quote:

ben ömrü hayatımda playstation 3 kadar salak bir konsol görmedim. alanlar enayiklerine doymasınlar. ama diğer yanda xbox360 var... üfff wonderbah bir cihaz. mesela 720p yeterli bir görüntü olmasına rağmen Peter Moore birgün evde otururken '' ulen ilerde ign.com bana bir soru sorar, şebelek gibi ortada kalırım '' diye frimware ile 1080p yüklediler konsola. ondan sonra bedava olan bir hizmet ile paralı olan hizmeti karşılaştıran firma yöneticilerinin ürettiği bir konsol xbox360.. ondan sonra hd-dvd zımbırtısını ayrıca alabiliyorsun, wifi adaptörü ayrıca alabiliyorsun, pil şarj kitini ayrıca alabiliyorsun... hem tüm bu ek parçaları ayrıca alınca gene ps3 ün fiyatından daha ucuza geliyor.

• darkd66

yalan degil ama yanlış yorum var.Şimdi sen bir sony yetkili bayii olarak farklı düşünemezsin normal karşılarım..Ama gelgelim bu sattıgın markanın konsolundan daha iyisinin oldugunuda gözardı etmez.elinde 360 da var, cihazı çok iyi biliyorsun.Eleştirilerini haketmiyor
    "Paralı ile parasızı karşılaştıran" demişsin.Live servisinin kalitesi ile PSN in kalitesini ben karşılaştırmam dahi.MS yetkilileri karşılaştırarak bir nevi Sony nin gururunu okşuyorlar.Yoksa aynı kefeye konacak ayarda servis bile degildir gözümde.Bu kaliteye ayda 5 ytl yede kimse laf etmesin.Geçiniz.

Bluray standart , digeri ayrı alınıyor demişsin.Eh ben ikincisini tercih ederim.Mantıklı olanıda odur.Her açıdan.Oyunlar için lazeri yemem, ileride ne olacagı belli olmayan medyaya bel baglamış olmam, kullanmayacagım şey için mecburi cepten para vermem, region free degil, oyunlarda loadlar yavaş.Arıza yaparsa konsolu kucaklar gidersin.Bunların hiçbiri add-on cihazda yok.HD-DVD yi istersem alırım, istersem almam.Ucuzlar alırım.Arıza yaparsa sadece onu gotururum, lazeri oyunlarla yemem, loadlarıma vs ye etkisi olmaz, 9mb yerine 16mb la dvd den yükler geçerim.

WiFi olayı artı degil, herkes WiFi kullanmıyor, ama adamın çok ihtiyacı olursa gider LinkSys AP alır kullanır 360 ında.Online oyunda kablonun yerini WiFi hiçbir zaman tutmaz.Ayrıca bir çok PS3 sahibi zırt pırt kopan WiFi dan, zayıf sinyaldende şikayetçi.Geçelim

Pil-Şarj kite PS3 te oldugu gibi mecburi degilsin, kalem pil al tak.PS3 te takabiliyormusun ? Hayır.Eli mahkum verecek.5-6 ytl ye alırsın rechargeable pil ömür boyu kullanırsın, artı filan degil

720p diye alınan konsolu adamlar bir üst seviyeye ücretsiz çıkardı.Bunuda eleştirmek yerine teşekkür etmek lazım.Ama PS yanlılarının kıskanmasınıda normal karşılıyoruz.Dogaldır.Her oyunu (xbox, xbox360, DVD film) sen gel bedavaya hem 720p hem 1080p de izle.Kıskanılmayacak şey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 31 Ocak 2007; 11:02:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

Parça parça topladığımızda Ps3 ün fiyatını bile geçiyor.Parçaları Türkiye den aldığımızı varsaydım.

• pardon arkadaşlar... playstation tutkumun esiri oldum. kendimden geçmişim onları yazarken.
  • olm ilginc adamsın ha
    Avatara bak, imzaya bak, dediklerine bak.Arada gözün kararıyor karakutudan, kendine hakim ol
    Bravialarda yokmu kampanya indirim, hadi bekliyoz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.