Şimdi Ara

monsterları Ankarada görme imkanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monster modellerini Ankarada görüp inceleyebileceğim bir bayi v.s varmı yoksa mecburen görmeden internettenm i sipariş vermek zorundayız ? eğer Ankarada böyle bir imkan yoksaçokta kısıtlı ve küçük bir ithalat var sanırım??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Müthiş büyük global bir marka değil zaten, üretip satan orta halli sevimli ve içten bir şirket, zaten tercih sebebi de çoğu insanın bu.
    İlgi alaka yüksek ve direk üreten kişiyle muhatapsın.

Velhasıl satın al evde dene, beğenmezsen paketle geri gönder diye zaten sloganları var adamların. Mağazada değil evinde dene oyna dur diye.
    Daha ne istersin bilmiyorum dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Müthiş büyük global bir marka değil zaten, üretip satan orta halli sevimli ve içten bir şirket, zaten tercih sebebi de çoğu insanın bu.
    İlgi alaka yüksek ve direk üreten kişiyle muhatapsın.

Velhasıl satın al evde dene, beğenmezsen paketle geri gönder diye zaten sloganları var adamların. Mağazada değil evinde dene oyna dur diye.
    Daha ne istersin bilmiyorum dostum.

ben sadece ürünü görmek istiyorum oynayıp açıp kurcalayıp beğenmedim bunu alın gibi bir durumla uğraşma niyetinde deilim zaten oğlum için alınacak umarım karneye doğru bir kampanya gelir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcıların çektiği inceleme videolarını vs inceleyerek genel bi fikir oluşturabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.