Şimdi Ara

Ankara da Hesaplı Beyaz Eşya Nerde???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay içerisinde evlenicem, buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinesi almak istiyorum ancak Ankara'da nerde fiyatlar daha makul bilmiyorum. Bu konuda birkaç isim yazarsanız çok memnun olurum.

• arkadaşım fiyatlar alış-veriş merkezlerindeki bayilerde daha uygundur. ankarada samsung ve lg beyaz eşyaları aynı firma satıyor. tüm samsung ve lg bayileri kutup a.ş.'nindir(lg'den buzdolabı aldım, iyi biliyorum) . o yüzden bu 2 markanın beyaz eşyaları her bayide aşağı yukarı aynıdır. en fazla 20-30 lira oynar. o da diyelimki 20 mağazası var şirketin, bunlardan 18inde aynı fiyat vardır; 2sinde de diğerlerinden en fazla 20-30 tl daha ucuzdur. onun da bir önemi yok.
    siemens ve bosch'a gelince yine alış-veriş merkezlerindeki bayilerde dışarıya göre daha uygundur. ama tüm alış-veriş merkezlerindeki bayilere fiyatını sormanı tavsiye ederim. ben siemens'ten çamaşır makinesi almıştım(WM10S761TR) en uygun antaresteki siemens bayisinde bulmuştum. ama tüm bayileri de dolaşmadım. birçok bayiye sordum, dışarılardaki bayiler dahil. dışarda 1315e satıyorlardı en ucuz. ben 1220ye aldım 8 taksit.
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • www.ekobeyazesya.com
  • forum Ankara da Lg bayi var ben evlenirken beyaz eşyamı oradan aldım. buzdolabını piyasanın 350-400tl altında almıştım. çamaşır makinasını 500tl ucuza aldım sadece yan tarafında ufak bir ezik vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.