Şimdi Ara

Monsterdan çok korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5500 tl gibi bi bütçem var ve bu yüzden bu kadar para vermişken iyisi olsun istiyorum. Ama okuduğum yorumlar olsun izlediğim incelemeler olsun monster çok korkuttu. Gtx 1060 6 gb ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar en ucuz monsterda var.
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V13-1.html

    MONSTER TULPAR T5 V13.1 alacağım pc bu ve yorumlar gerçekten beni korkutuyor. Bunun yerine dell 7567 modelini mi alsam diye düşünmüyor değilim ama gtx 1060 6 gb çok cazip geliyor.
    Monsterin en çok korktuğum yanı ise kasa ve ısınma sorunu yani ısınmadan kastım yorumlara baktığımda 90 95 dereceyi görüyor olması.
    Bu hafta içinde kesinlikle ikisinden birini alıcam lütfen objektif tarafsız yorumlar yapın teşekkürler



  • Acer vx 15 alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Beni anlatmışsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 7000 8000 bütçelere sahip olsak ta en iyilerini alsak kafamızda hiç bir sorun olmadan ya da firmalar fiyatlarda bu kadar uçmasa ama yapıcak bişey yok bu hafta içinde karar verip alıcam umarım alana kadar düzgün bir yorum okuruz ve istediğimiz pc ye sorunsuz şekilde kavuşuruz :)
  • Hocam bu modelde sağ tarafında hava çıkışı var. Laptop klavyesi ile oyun oynayacaksan sağ elinin durumunu bir düşün derim. V10 olanına bakmanı tavsiye ederim. Dell için iyi diyorlar ama şu fare takılma işi epey tedirgin etti beni. Yurt dışından laptop getirmekte tamemen şansa bağlı. Garanti işi olmadığı için ona da sıcak bakmıyorum.
  • Vallahi sanırım monsterı alacağım neden diye soracak olursanız adamlarla arayıp konuştum 15 gün koşulsuz şartsız para iadesi yapıyorlarmış. Ve eğer monsterı alıp memnun kalırsam ekstra olarak laptop soğutucu almayı düşünüyorum 50-100 tl civarı o zaman da hiç bir sorun çıkmaz herhalde :)
  • Doany kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Şahsen en iyi en güzelinide alsanız sonuç olarak az çok şans işi olacak tonla para verilen sistemlerde de sıkıntı çıkarıyor tek farkı bazı markalar bunların az olması için arge kurarak test ediyorlar böylece daha az sorunla karşılaşılıyor. Monster türkiye menşei olduğu için kullanıcısına iyi destek veriyor. Diğer markalar gibi ulaşılamaz değiller. O nedenle en güzelini yapıp arayıp konuşmuşsunuz. Uzun yıllar kullanmanız dileğiyle.

    Kolay Gelsin..
  • Ben Dell alma kararı aldım hocam sizi bilmem. 90-95 dereceye çıkan bir laptop almak istemiyorum. Dell 70’i geçmiyor. 1060 olacağına 1050Ti olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım 5.500 liranı çöpe atma. Ben 1 yılda 8 bin lira ve 5 binlira arasında seyir eden Acer, Msi , Asus markalarının farklı modellerini kullandım ve hepsini iade ettim. Illa 1060 6 gb olsun diye kafana takma. Hersey oyun degil. Onemli olan sorunsuz bir cihaz olsun. Ben sana söyliyim Msi, Dell, Monster dahil cogu marka da isinma sorunu var ozellikle Msida bir fan sesi var başın şisiyor. Acer sogutma ve fan sesi olarak cok iyiydi.Acer pratetor veya nitro serisine bakabilirsin.Birde Asus G 752 serisi muazzam hem isinma olsun hemde tasarım konusunda. Lakin oda bütçeni aşacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 90-95 derece muhabbetini bence geçin çünkü öyle bişey yok GTA 5'i 2 saate yakın ultrada oynadım 80 dereceyi geçmedi bu bilgisayarda şuana kadar en yüksek 85 derecelik ısı gördüm o kadar
  • Bana da pek inandırıcı gelmiyor ama monsterı arayıp konuştuğumda yetkili kişi "doğrudur efendim 90 95 hatta 100 dereceleri görebilir en yeni çıkan oyunları ultra seviyesinde açtığınız da fakat bunlar laptoplar için normal değerlerdir ve yüksek seviye sıcaklıklarda test edilmiş cihazlardır" demişti.
    Zaten böyle bir paraya bu pc yi alırsam ekstra bi soğutucu almadan kullanacağımı sanmıyorum ve sanırım bu pc yi alacağım.
    Hakkımızda hayırlısı olsun biraz dengesiz bi yapıya sahip olduğum için de fikrimi değiştirip dell 7567 de alabilirim bakalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bigbang61

    şu 90-95 derece muhabbetini bence geçin çünkü öyle bişey yok GTA 5'i 2 saate yakın ultrada oynadım 80 dereceyi geçmedi bu bilgisayarda şuana kadar en yüksek 85 derecelik ısı gördüm o kadar

    Idle durumdayken bu. Oyunda sen düşün

    https://forum.donanimhaber.com/pc-cayir-cayir-temizlik-sonrasi--127899423
  • W kullanıcısına yanıt
    valla aklına gelebilecek her oyunu oynadım en fazla 85 gördüm
  • Bigbang61 kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda ben de oynuyordum fakat çok çabuk dağıldı bilgisayar aynı performansı vermiyor
  • W kullanıcısına yanıt
    Ben alalı 10 gün aldu gpu kullanımında sıkıntı yaşıyorum tam performans vermiyor aradım yarın getirin değiştirelim dediler sen böyle diyince kafam karıştı iade alsam mı diye düşünüyorum ama bu fiyata daha iyi pc özellikle de 1060 bulmak çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranı çöpe atarsın boşuna alma.

    Haklısın ucuz ancak 2-3 yıl sonra ekran kartında, ana kartında veya diğer donanım birimlerinde arız oluşuyor. Paran gitti güme
    Kendim den biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksl43 -- 24 Temmuz 2017; 21:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksl43 K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilemiyorum aslında gayet memnunum ama bazı oyunlar da sıkıntı çektim bakalım değişim yapıcam yeni cihazda da aynı problemi yaşarsam iade edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gerçekten konu başlığında olduğu gibi iyice korkmaya başladım sizler böyle yorumlar yapınca :) delli alıcam sanırım ama monsterın + özellikleri de saymakla bitmiyor ki

    Hem fiyat performans
    Hem 15 gün koşulsuz şartsız iade garantisi
    Hem donanım özelliklerini güncelleme
    Hem de ömür boyu termal macun,fan ve bilgisayar içi temizleme olayı garantisi

    Yani kafam gerçekten çok karışık Rabbim kimseyi mağdur etmez tek dileğim bu umarım hepimiz sorunsuz bilgisayarlara kavuşup huzura ereriz.
    Hangi bilgisayarı alırsam sözüm olsun en ince ayrıntısına kadar inceleyip buraya yazıcam iyi günler :)
  • Ben teknik servisi gördükten sonra her türlü monster derim mahdur etmiyorlar kesinlikle ellerinden geleni yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.