Şimdi Ara

Monster Tulpar v2.2 format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pc ye format atmak istiyorum serviste windows 8.1 yüklediler ve bios güncellediler açılışta monster logosu gelmediği için fakat şuan ne cd/dvd nede usb boot ediyor direk açılıyor nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz lütfen ?

• hangi bios var bilmiyorum şuan ama bilgisayarı açar açmaz del tuşuna basarak girmeye çalış istersen biosa
  • nfa54 N kullanıcısına yanıt
    Biosa delete ile girebiliyorum ama ne yapmalıyım acaba ?
  • tam yerini hatırlamıyorum şuan ama öncelik sırasında ne ile yükleme yapıcaksanız (usb ya da cd/dvd) önceliği ona verin. mesela usb ile yapcaksanız 1. sıra usb 2. harddisk 3.vs. gibi 1. sırada usb olsun yeter girer bu şekilde setup'a. usb yi boot usb si yapmayı unutmayın bu arada.
    dvd ile yapıcam ilk sıraya ne koymalıyım cd/dvd var usb cd/dvd var. Diğerlerini saymıyorum ilk başta hdd vardı.
  • cd/dvd
    yaptım ama hiçbirşey yapmadan gelmiyo boot bir tuşa basın vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    MONSTER TULPAR T5 V23.2.1 LAPTOP
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ihtimal var ya boot cd si yapamadın ya da saveleyip çıkmıosn
    Hem saveledim hemde boot ettim cd'yi ve usb kardeşim
  • boot cd sini windowsun programıyla yapmayı dene. mümkünse usb kullan daha seri yükler
    yaptım windows usb tool ile ama olmuyo ekran gelmiyo :(
  • ilk açılışta sürekli F7 bas , gelen ekranda dvd ile yapacksan dvd usb ile yapacaksan usb seç .... eğerki , dvd veya usb düzgün boot halinde windows kurulumu başlamama olasığı yok ... saygılar....
  • usb yi boot usb si yap o zaman. seçeneklerden 1. yi usb harddisk yap bende öle gözüküyor biosta bir de öle dene olmassa daha fazla yardımcı olamıcam malesef çıkmam gerekiyor
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    Sizde geliyor mıu acaba serviste win 8.1 sing yüklediler ondan önce logo gelmiyordu bios va güncellediler önceden direk geliyordu boot ekranı
    Teşekkür ederim ama olmadı malesef
  • ben daha dun format attim bi sikinti cikmadi ama anlayamadim probleminizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın F7 ile takılı olan DVD veya USB sürücünüz windows boot edilmiş hali ise , (sorunsuz ise ) direk yükleme ekranı siz seçtikten sonra çıkar .. eksik birşey yapıyorsunuz ...
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz ama olmuyor buyrun bios resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayboraweb -- 17 Mayıs 2014; 22:27:27 >

• Hallettim arkadaşlar teşekkür ederim hepinize dediklerinizden çok farklı bir işlem ile çözdüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster T7

Hallettim arkadaşlar teşekkür ederim hepinize dediklerinizden çok farklı bir işlem ile çözdüm :)

Merak ettim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.