Şimdi Ara

Tulpar T5 V4.1 Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünün tanıtımında Ghosting problemi yok falan yazıyordu ama 4 5 tuşu aynı anda kullanamıyorum oyunda, bu bendenmi kaynaklı driver falan mı yüklemem gerekiyor? Eski laptobum Lenovo z500'de bile böyle bir sorun yoktu. Gerçekten sinir edici bir durum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üreticiler klavye tasarlarken "tüm basılan tuşların bilgisi yollansın" yerine belli başlı tuş kombinasyonlarının desteklenmesine yönelik bir yaklaşım sergileyebiliyorlar. CoD gibi popüler bir oyun için "varsayılan" tuş kombinayonlarının klavyeler tarafından desteklenmesini beklerim.

Hangi 4 tuş çalışmıyor?

Orijinalden alıntı: simurggggg

Üreticiler klavye tasarlarken "tüm basılan tuşların bilgisi yollansın" yerine belli başlı tuş kombinasyonlarının desteklenmesine yönelik bir yaklaşım sergileyebiliyorlar. CoD gibi popüler bir oyun için "varsayılan" tuş kombinayonlarının klavyeler tarafından desteklenmesini beklerim.

Hangi 4 tuş çalışmıyor?

Fifa oynarken iki yon tuşuna basıyorum. Bir elimde e tuşunda oluyor etti 3 ara pasi atmak istedigimde w ye basiyorum ama atmiyor illa elimi bir tustan cekmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarias7 -- 12 Haziran 2015; 14:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu adresten test edebilirsin. İki ok tuşu + W + E'de sorun yok.

https://www.microsoft.com/appliedsciences/content/projects/KeyboardGhostingDemo.aspx

Bu adresten test edebilirsin. İki ok tuşu + W + E'de sorun yok.

e+c+s de sorun var tam olarak bunu çözebilir miyim
    -- Simurg --
  • quote:

Donanımsal tasarımla ilgili bir şey, oyun içinde tuş atamalarını değiştirmek dışında bir çözümü olduğunu sanmıyorum.

Anladım, en iyisi Gamepad almak
    Daha Fazla Göster
  • Bende msi kasa tulpar t7 kullaniyorum boyle sorunum yok. Alirken ozellikle bu konu uzerinde durmustum. Bence pc nin yazilim yonunden bi eksogi var driver felan eksik olabilir. Bi kontrol edin derim.Cok gicik bisey biliyorum agiz tadiyla bi mac yaptirmiyor.

Bayerische Motoren Werke
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bende msi kasa tulpar t7 kullaniyorum boyle sorunum yok. Alirken ozellikle bu konu uzerinde durmustum. Bence pc nin yazilim yonunden bi eksogi var driver felan eksik olabilir. Bi kontrol edin derim.Cok gicik bisey biliyorum agiz tadiyla bi mac yaptirmiyor.

Aynen hocam çok gıcık bir durum ama bir çözüm yolu bulamadım, e+c+w aynı anda basılmıyor bazende yön tuşları ile alakalıda oluyor. Yani tam olarak kontrol edemiyorum oyuncuyu.

Orijinalden alıntı: Sarias7

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bende msi kasa tulpar t7 kullaniyorum boyle sorunum yok. Alirken ozellikle bu konu uzerinde durmustum. Bence pc nin yazilim yonunden bi eksogi var driver felan eksik olabilir. Bi kontrol edin derim.Cok gicik bisey biliyorum agiz tadiyla bi mac yaptirmiyor.

Aynen hocam çok gıcık bir durum ama bir çözüm yolu bulamadım, e+c+w aynı anda basılmıyor bazende yön tuşları ile alakalıda oluyor. Yani tam olarak kontrol edemiyorum oyuncuyu.

Monsterla gorusun derim. Bi gaming acisindan hos degil

Bayerische Motoren Werke
  • Mail attım, umarım en yakın zamanda geri dönüş yaparlar.
  • İyi günler, şuan garip gelecek ama 3 yıl önce attıgın bir post benim için çok önemli, koskoca google ı taradım benimle aynı derdi paylaşan bir tek kişi sensin, mesaj gönderemedim hata veriyor burdan deneyim şansımı

Ne olur bana yardımcı ol 2.el bir monster pc aldım, pcde hiçbir sorun yok gayet çalışıyor du ki klavye sorunu baş gösterene kadar, aldıgım da klavyesinde oktuşu e+w de arıza çıktı , fifa oynarken c+d yada w+e yapamıyordum yani oyun kontrolü tamamen zevksizleşti, dedim klavye arızalıdır belki , gittim paraya kıydım 180 liraya yeni klavye aldım 0 , 1 ay kullandım normal çalıştı, 1 ay sonra aynı arıza bundada meydana geldi, 0 aldıgım için garantisine yolladım yenisi geldi 3.klavyem oldu bu, 15 gün normal oynadım, şimdi yine başladı w+e yapmamaya, diğer oyunlar için pek bir zararı yok ama sende fifacısın belli ,fifa oynarken oyun zevkinin içine ediyor, ne yapsam çözüm bulamadım, sistemsel hatadır dedim format attım yine aynı, klavye 3 kere değişti yine aynı, üstünden 3 yıl geçmiş ama belki çözmüşsündür bilgi sahibi olmuşsundur diye bi umut sana yazıyorum, eğer bu sorunu halledebildiysen bana yardımcı olurmusun, çaresiz kaldım iyice

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.