Şimdi Ara

Monster Abra A5 V1.1 Win7 Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar! Yakın bi zaman içinde almak istediğim Monster Abra a5 v1.1 modeli için sizlere birkaç sorum var.

Sorularımı sormadan önce belirtmem gereken bir durum var. Sormak istediğim soruyu fazlasıyla araştırdım ama bulamadım. Bundan dolayı konu başlığı açıyorum.

Şimdi konuya geçebiliriz. Monster notebook almak için çok fazla bekledim. Ve satın aldıktan sonra daha fazla beklemek istemiyorum. Bildiğim kadarıyla Monster, bilgisayarlarına win8 kurulmasını ön görüyor, uyumlu olduğunu söylüyor. Windows 7 ile uyumlu olmadığını belirtiyor. Monster marka bilgisayarımı aldıktan sonra hangi sistemi kuracağımdan kararsızım. Orjinal işletim sistemi alma durumum olmadığından dolayı sahte kurmak mecburiyetindeyim. Elimde Windows 7 cd'si bulunmakta. Windows 8'e alışamadım ve bana pek hoş gelmiyor. Eğer Windows 7 kurarsam driverlara ulaşabilir miyim? Forumda bulunan kullanıcılar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. O kadar bekledim, aldıktan sonra bir de driver sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum Ve asıl önemli olan konu, Windows 8 kurmam gerekirse güncel Win8 format dosyası bulamadım. Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum. İyi Forumlar Arkadaşlar.

• @MonsterMusteriHizmetleri ni konuya bekliyorum.
  • yaklaşık 1hafta önce monster abraa5v1.1 aldım işletim sistemi için moster müşteri hizmetlerini aradım bizim tercihimiz windows8 dediler bende tanıdığım birine götürdüm bilgisayarı aynı konuştuklarımı anlattım windows7 kurabilirim istersen dedi driver destekler problem olmaz dedi bende tamam windows7 olsun dedim ve 1haftadır böyle kullanıyorum bilgisayarı gayet sorunsuz pc çok memnunum işletim sisteminden win7 destekliyor yani
  • A.Nadir A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorun yapmamasına sevindim bende Win7 kuracağım. Acaba neden Win8 tercih ediyorlar? Bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKarka -- 23 Ekim 2014; 13:06:56 >
  • Ben Win 7 Ultimate kurdum. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Tavsiye ederim. İlk başta Win8 yukluydü. Tabi alışamadığım için delirme noktasına geldim sonra da tereddütte kalmama rağmen bastım formatı win 7 Ultimate kurdum. Sorunsuz olarak kullanıyorum.

Tabi win8 driverlarının uyumsuzluk sorunu çıkarma ihtimallerine karşı tüm driverların win7 sürümlerini markaların kendi internet sitelerinden indirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt
    Yani düzgün driverlar bulunduğu taktirde bir sorun yaşamıyoruz. Bir sorum daha var, ekran kartı driverları vs hariç, Monster in kendi yazılımları win7 uyumlu mu? (Monster yönetim paneli,kısa yollar gibi[turbo fan vs])

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir sıkıntı yok. Ses kartı, ekran kartı gibi ana bileşenler açısından.

Yönetim paneli gibi uygulamaları yüklemedim ama söylenilene göre notebook ile verilen dvd deki o driverlar sorun çıkarmıyormuş.

Turbo fan için sıkıntı yok zaten. O her halükarda çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz, yardımlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca Monster yetkilisinin de konuya dahil olmamasını kınıyorum

• Busabah cod ghost kurdum 3 saat oynamama rağmen pcden ne fan sesi duydum nede ısınma ayrıca oyunda hiç takılma yaşamadım. Pc beklediğim performansın üzerinde

• Uygun fiyata mükemmel performans için tercih ediyorum

• Bende v1.1.2 alacağım ve win7 yükleyeceğim ama nasıl bulacağım driverları o biraz sorunlu bilgisi olan var mı ?

• Driver bulmak sorun olmuyor.(Monster yazılım driverlarini bilmiyorum) ornek veriyorum ekran kartı için "gtx860m driver" diyerekten aratirsak ekran kartı driverı bulup sorunsuz kurabiliriz. Özellikleri bilmek yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKarka -- 26 Ekim 2014; 23:02:56 >
  • swat1000 S kullanıcısına yanıt
    Sn. swat1000, Furkan.Karka ve Değerli Forum Üyeleri;

Web sitemizin DESTEK bölümü altından Sürücüler Test Sayfası 'na tıkladığınızda karşınıza tüm ürün modellerimizin sürücüler sayfası gelecektir.

Buradan ABRA SERİSİ atlından A5 V1.x yazan yere tıkladığınızda da modelinize uygun hem Windows 7 sürücülerinin ve hem de Windows 8.1 sürücülerinin bulunduğu başka bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Sürücülerinizi indirip bilgisayarınıza kurarak notebookunuzu keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• İlginiz için teşekkürler.

• Konuyu yeniden hortlatacağım kusura bakmayın da sitenize a5 v5.1 için windows 7 driver dosyalarını eklemeyi düşünüyor musunuz? İş gereği w7 ye dönmem gerekiyor.
  • Konunun tekrardan canlanması güzel oldu. Monstar almak isterken hayat Asus K555UB almaya iteledi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.