Şimdi Ara

MONSTER TULPAR T5 V17.1 performans ve ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam arkadaşlar,2 gün önce MONSTER TULPAR T5 V17.1 gaming laptop satın aldım özelliklerini dxdiag belgesinden görebilirsiniz.
    windows 8.1 kurdum ve bugün oyunlarda performansını görmek istedim pubg'de ultra ayarlarda 65-90 arası fps verdi ve sırada çok ısındığını farkettim klavye kısmının,72° sıcaklık olduğunu farkettim.Monster teknik servisi aradım ve bana 90°'ye kadar normal olduğunu söyledi,Bu değerler sizce normal mi ve daha fazla performans almam gerekmiyor mu? yardımlarınızı bekliyorum ,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V17-1.html ürün bu 16 GB RAM'e yükseltilmiş hali bendeki

• ısınıyor bizim model malesef 90 ları da geçiyor sürdükleri macun mu yetersiz bilemiyorum pubg zaten optimizasyonu kötü diyorlar gene iyi fps almışsınız ultrada, bizim kartla 50 fps civarı veriyor diyor benchmarklar ultra 1080p de. throttlestop la undervolt yapıp sıcaklıkları düşürebilirsiniz biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 5 Eylül 2018; 16:21:11 >
  • goksenin1 kullanıcısına yanıt
    ısındıkça da fps düşüyor oyundan keyif alamıyorum açıkcası adam vurmak falan zorlaşıyor,toplam 7400 tlye aldım bu laptopu iade etme hakkım var etmeli miyim diye düşünüyorum,çünkü çok daha iyiydi beklentim
  • quote:

Orijinalden alıntı: klongraffiti

ısındıkça da fps düşüyor oyundan keyif alamıyorum açıkcası adam vurmak falan zorlaşıyor,toplam 7400 tlye aldım bu laptopu iade etme hakkım var etmeli miyim diye düşünüyorum,çünkü çok daha iyiydi beklentim
    Control center yazılımı mevcut mu cihazda?
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    sanırım evet
  • quote:

Bunu çektiğiniz sırada oyun veya bir uygulama mı açıktı? değilse ekran kartını ve belleği gereksiz yere kullanan bir şeyler var. Dengeli modu yüksek performansa çekin. Fan ayarları otomatikte büyük ihtimal. Yüksek sıcaklıklara çıkınca iyi soğutamıyor olabilir otomatikte. Manuel olarak ayar yapmanız gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bunu çektiğim anda pubg oynuyordum onun haricinde bir program falan açık değildi benim bildiğim,yüksek performansta kullanıyordum zaten ama fan ayarları falan akıllı soğutma diye bi mod var o seçili ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

bunu çektiğim anda pubg oynuyordum onun haricinde bir program falan açık değildi benim bildiğim,yüksek performansta kullanıyordum zaten ama fan ayarları falan akıllı soğutma diye bi mod var o seçili ne yapmam gerekiyor?
    Yüksek performansta kullanıyorum demişsiniz ama resimde yüksek performans seçili değildi. Kontrol merkezinden de yüksek performansı seçin. Isınma devam ediyorsa, MSI afterburner programı ile oyun oynarken sıcaklık,frekans değerlerini kontrol edip deneyin. Arayüzün nasıl ayarlanacağı ile ilgili videolar youtube'da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.