Şimdi Ara

Monster Q47W350SKQ02 vs Victor W700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 2 ürün arasında kaldım pc yi çizim ve oyun için kullanıcam yorumlarınızı bekliyorum ;

MONSTER® Q47W350SKQ02 15.6"http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=462954&lang=tr-TR#.Uxs4evl_ttU

İşlemci Mimarisi 4.Nesil Haswell
    İşlemci Serisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Kod Adı Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 47W; 22nm
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    VGA Belleği 2GB
    VGA Bellek Veri Yolu 128-Bit
    VGA 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX760M 128-Bit DX11
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Ekran Boyutu 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    Sabit Disk Türü SATA
    Sabit Disk Kapasitesi 750GB
    Bellek 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM
    mSATA Slotu 1x mSATA SSD Slotu
    mSATA SSD (1.Slot) Takılı Değil
    Birinci Sabit Disk 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    İkinci Sabit Disk Takılı Değil
    Optik Sürücü 8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    İşletim Sistemi Ücretsiz İşletim Sistemi Linux (Türkçe)
    Klavye Numerik Tuşlu (Türkçe Q) Klavye
    Klavye Ek Özellikleri Ayrık Numerik Tuşlu Klavye Yapısı
    Touchpad Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    Kamera HD Video Kamera
    Kablosuz Ağ 2-in-1; 802.11n Wi-Fi kablosuz ağ; IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth 4.0 kablosuz iletişim teknolojisi
    Hoperlör Entegre 2 Adet Hoparlör
    Hoperlör Sistemi ONKYO Hoparlör
    Ses Sistemi SOUND BLASTER™ Cinema
    Ses Özelliği High Definition (HD) Ses

Victor W700Khttp://www.victor.com.tr/Configurator.aspx

Intel® Core™ i7-4700MQ 4 Çekirdekli 2.4GHz 6MB Ön Bellekli İşlemci
    15.6" 1920x1080 FHD ekran
    4.nesil işlemci, 2GB GDDR5 GTX760M, geniş depolama özellikli performans makinesi
    Corsair Value 8 GB DDR3 1600 MHz SO-DIMM (RAM)
    1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
    2 GB GDDR5 nVIDIA GTX760M 128Bit Optimus, PhysX
    15.6” 1920x1080 Full HD Yansımasız 16:9 Ekran
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    Intel 7260N Dual Band B/G/N Kablosuz Ağ + Bluetooth 4.0
    Çıkarılabilir 8 Hücreli Akıllı Lithium-Ion pil, 76,96WH

fiyat olarak ve özellik olarak nerdeyse 2 side aynı 2300-2350 civarı fakat Victor laptop'un yanında şu oyunları hediye olarak veriyor Assassin's Creed IV: Black Flag, Batman Arkham Origins, splinter cell blacklist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKy_ALfA -- 8 Mart 2014; 19:35:04 >

• takipteyim
  • Özellikler nerdeyse aynı Victor harddisk bakımından iyi gibi.. Markasal olarak güven durumu ve garanti vs nasıl orası bence daha önemli ?
  • victor daha iyi gibi ama daha önce duymadım adını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SKy_ALfA kullanıcısına yanıt
    Ikiside clevo KASALI laptoplardır çok bir farkları olacağını düşünmüyorum monsteri alın bence şu aralar ssd hediyesinde vardı zannedersem

• hocam monster'ı alın.Hem ssd hediye veriyorlar
  • Arkadaşın attığı linkteki bilgisayar için SSD hediyesi yok.

Bu modelin 3 versiyonu var. SKQ01, SKQ02, SKQ03 diye geçiyor.

SKQ01 uzunca bir süre 2399 liradan satıldı. Taksit istediğinizde banka manka diyip 2500'e çıkıyorlardı.

Şimdi vade farksız satıyorlar. Fiyatı 2600 liraya çıkardılar. Araya da güya hediye SSD eklediler.

Şunu da belirteyim; sattıkları dönemle şu an arasında dolar neredeyse hiç oynamadı.

Yani anlayacağınız tamamen satış politikası ortada bir kampanya, hediye falan yok. Hatta satış politikası da değil bunun adı tam anlamıyla şark kurnazlığı.

SKQ02 ve SKQ03 ise aynı modelin değiştirilmiş hali. Mesela SKQ02 modelinden Gamut Paneli çıkarmışlar ve fiyatı 100 TL düşürmüşler. Vade farkını da sıfırlamışlar bunun için de bir 50-100 TL çıkarırsak Gamut Panelin maaliyeti çıkmış oluyor.

Olayı biraz takip edenler zaten farketmiştir. Etik bulmadığım bir hareket.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Monster Laptop Hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Arkadaşın attığı linkteki bilgisayar için SSD hediyesi yok.

Bu modelin 3 versiyonu var. SKQ01, SKQ02, SKQ03 diye geçiyor.

SKQ01 uzunca bir süre 2399 liradan satıldı. Taksit istediğinizde banka manka diyip 2500'e çıkıyorlardı.

Şimdi vade farksız satıyorlar. Fiyatı 2600 liraya çıkardılar. Araya da güya hediye SSD eklediler.

Şunu da belirteyim; sattıkları dönemle şu an arasında dolar neredeyse hiç oynamadı.

Yani anlayacağınız tamamen satış politikası ortada bir kampanya, hediye falan yok. Hatta satış politikası da değil bunun adı tam anlamıyla şark kurnazlığı.

SKQ02 ve SKQ03 ise aynı modelin değiştirilmiş hali. Mesela SKQ02 modelinden Gamut Paneli çıkarmışlar ve fiyatı 100 TL düşürmüşler. Vade farkını da sıfırlamışlar bunun için de bir 50-100 TL çıkarırsak Gamut Panelin maaliyeti çıkmış oluyor.

Olayı biraz takip edenler zaten farketmiştir. Etik bulmadığım bir hareket.

Doğrudur hocam ben o kadar uzun takip etmedim.Yani şu taksit sınırlamasında fiyat düşürmeleri gerekirken yaptıkları şey fiyat arttırmak.Hayır dolar 2 lira oldu fiyatlar uçtu.Yarın dolar 1,5 gelse gene fiyatlar aynı.Hay ben böyle işin

• Ya zaten kar'dan zarar ediyorlar Hertürlü

Bence azda olsa kullanıcının karı var bu işte

Sürekli olarak takip ediyorum bende fiyatları

• ITTF kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından beri piyasayı takip ediyorum birçok bilgisayarcıyla gerek internette gerek yüzyüze konuşma imkanım oldu. Doların hızlı bir şekilde arttığı dönem hariç piyasanın bundan ''abartıldığı kadar'' çok etkilendiğini düşünmüyorum.

Özellikle GG ve N11 gibi sitelerdeki satıcılar en ufak kur artışında ''maalesef arttırmak zorunda kaldık :('' şeklinde cevaplar veriyorlar. Birkaç gün sonra dolar aynı seviyeye tekrar düştüğünde bakıyorum satış fiyatı hiç değişmiyor.

Hatta GG'den fiyat takibi yaptığım ve yüz yüze konuştuğum bir tanesi bu tiyatroyu o kadar abarttı ki alacakken vazgeçtim.

Neyse burda maceralarımı anlatarak zamanınızı çalmak istemiyorum ama ''kur arttı ondan arttırmak zorunda kaldık'' yalanına pek inanmayın derim.
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    SKQ01;

Fiyat 200 lira arttı.

Bunun 70 lirası vade farkı, geri kalan 130 lirası da SSD.

SKQ02;

Fiyat 100 lira düştü

Gamut Panel çıktı.(150TL)

Vade farkı sıfırlandı(70TL)

SKQ02 modelinde 20 lira inmişler:)

Not: SKQ03'ün donanımlarını incelemedim.
  • Merhaba, Victor marka bilgisayarlar hakkındawww.victor.com.tr den bilgi alabilirsiniz. Direk linki aşağıda paylaşıyorum.
    http://www.victor.com.tr/biz/neden_victor.aspx

Açıklamalar yanlış anlaşılabileceği için detaylara girmiyorum ancak sorusu olan arkadaşlar direk yada foruma yazabilirler.
  • victor servisi bir sorun yaşadığında yavaş olabilir monster daha iyi derim servis bakımından
  • ckost kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu yorumunu neye göre yaptığını belirtebilir misin? yani bizim servis neden yavaş olabilir sence ? :)
  • arkadaş aldı sizden 1 hafta sonra getirildi cihaz monster 2 günde getiriyo
  • Bizim Victor Gaming Machine olarak henüz sattığımız hiçbir ürün herhangi bir sebepten dolayı teknik servise gelmedi.
  • ckost kullanıcısına yanıt
    Bu zaten sitede belirtilmiş.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Benim bir sorum olacak aslında. Victor W700 cihazınızdaki ekran kartı değiştirilebilir bir ekran kartı mıdır? Mesela 3-4 yıl sonra başka bir ekran kartı takabilir miyiz bu cihaza?

Bir de teknik servisiniz Perpa'da mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Benim bir sorum olacak aslında. Victor W700 cihazınızdaki ekran kartı değiştirilebilir bir ekran kartı mıdır? Mesela 3-4 yıl sonra başka bir ekran kartı takabilir miyiz bu cihaza?

Bir de teknik servisiniz Perpa'da mı?

P500 ve P700 üzerinde değiştirilebilir ekran kartı var ancak MXM ekran kartı maliyetlerini ve bulunabilirliğini mutlaka kontrol edin. Bir de ben üreticiye sormustum mesela 660M yerine 760M takarsak ne olur diye. Tam uyumlu olmayabilir vs. demişlerdi yani bugün 765M alıp yarın 870M takarım diye düşünmeyin. Çok muhtemelen takarsınız ve çalışır ancak çalışmama ihtimali de var ve bu konuda üreticiden destek alamayız :(
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Teknik servisiniz Perpa'da mı demiştim? :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.