Şimdi Ara

Monster Notebook, içinde insert yok vidalar boştaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2018 yılında satın aldığım monster abra a5 v11 laptopum var. Bundan önce kendi servislerinden başka hiçbir yere vermedim, kendim de laptopu hiç açmadım.

Süreç içerisinde fazlaca sorun yaşadım ancak genelde sorunlar çözüldü, hatta laptop kasasını ücret almadan değiştirdikleri dahi oldu.

Bugünlerde bilgisayarım kendi kendine kapanır oldu, özellikle böyle kaldırırken yer değiştirirken falan olduğunu farkettim. Sonra inceleyince baktım ki mousepad tarafından tek elle tutar kaldırırsam kapanıyor. herhalde içerde plastik taşıyıcılar kırılmıştır dedim. Niyetlenip ilk defa içini açtım.

Bir de ne göreyim, vidaların en az yarısının inserti yok, sanki bir çeşit yapıştırıcı sürülmüş vidalara, açılması pek zor geldi ama döndürdükten sonra da çoğu yerinden çıkmadı. Vidalar üstündeyken kapağı çıkarabildim. Meğerse insertler yokmuş?!

Ayrıca laptop kasasının içinden bir de bonus vida çıktı. Dışardan içeri girmesi imkansız, herhalde öncesinde içinde unuttular. Aşağıda fotoğraflar bırakıyorum. İşin ehli arkadaşlar yorumlayabilir mi sizce bunlar normal mi? Kendileriyle iletişime geçmeden iyice bilgi sahibi olayım.

Son zamanlarda mousepad tarafından bir göçme hissi vardı sol mouse tuşu hafif içerde gibi duruyordu.

• Normal değil son seferinde bakım yapan kişinin marifeti gibi derhal servisle temasa geçin ilgilensinler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER LAPTOP TUŞ YEDEK PARÇA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.