Şimdi Ara

Monster neden hıc ındırıme gıtmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en ıyı f/P denılıyor lakın 2.250 den aşagı bır fıyat göremıyorum pıyasadakı y570 ve dv6 60xx serısı 1.8 den gıdıyor yanı arada 500 tl lık gıbı bı fark var açıkcası bır turlu bır f/p urunu yapıldıgı kanatıne varamadım %10 ındırımle 2.250 tl ye gelıyor en dusuk gt 560 ıle açıkcası beklemekte fayda etmıyor bundan öncekı 2630Q serısı dızustudede aynı fıyat vardı
    neden cıddı anlamda hemen allı En dusuk gt 560 lı 1.900 sevıyesınde bır dızustu yapmıyorlar ? mıllet lenovaya hp ye para saydıracagına surumden kazanma mantıgı ıle monster a yatırsın
    suanda acaba 1.790 a hp dv6 6020 mı yoksa lenova y570 mı alsam dıye dusunuyorum bır yandanda monsterı gördukce yaglarım erıyor lakın aradakı bu farkı mantıgım almıyor

• gtx560m lı bir makine için gayet uygun bir fiyat, emsalleri asus ve msi 3000tl den aşşağı satılmıyor... lenovo y570 in full hd olmayan gt555 lik makınesine göre aradaki fark gayet cüzzi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2000 -- 12 Ekim 2011; 21:13:38 >
  • Marka stratejisinden olsa gerek :) Lamborghini'nin %10 veya %20 indirimli araç sattığını ben hiç duymadım :) (teşbihte hata olmaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

gtx560m lı bir makine için gayet uygun bir fiyat, emsalleri asus ve msi 3000tl den aşşağı satılmıyor... lenovo y570 in full hd olmayan gt555 lik makınesine göre aradaki fark gayet cüzzi.

aradakı cuzzı 450 tl cık gerçekten makul
    fıyatı 1900 olsa dıcemkı bundan yuksek fıyata lenova hp var adamlar haklı lakın arada 400-450 tl oynayınca
  • arada 5de 1 kadar bir fiyat farkı var ama performans farkı daha yüksek, buda aradaki fiyat farkını normal kılıyor, performans üzerinden değerlendirilirse, bence hp ve lenovo nun indirim yapması gerekli.
  • zaten monster 4-5 senede teknik servis tamir parası yol parası telefon görüşmeleri derken hp toshibalara yaklaşıyor :) bana eksta 300 tl artı defalarca telefon ve yol parasına mal oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.