Şimdi Ara

monster icin butceyi asmaya deger mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bilgisayar mühendisliği kazandım, Beni hem 4 sene okulda idare edebilecek hemde az çok oyun oynayacak bi cihaz arıyorum. Çok yüksek grafiklerde olmasına gerek yok AC serisi gibi oyunlarda medium da akıcı oynatsa yeter. Bütçe normalde 2k civarıydı ama Asus x550vx i görünce 2500 e çıkardım, şimdi hem Ebrar bilgisayar hemde cihaz hakkında tartışmalı yorumlar gelmeye başlayınca şüpheye düştüm. Butcenin iyice dışına cikip 2900 e monster almaya değer mi? Yada 2-2.5 civarlarında onerebileceginiz bilgisayar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monster falan boşver. tercihini global markalardan yana kullan. MSI-ASUS- LENOVO gibi pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DetectiveFusco

monster falan boşver. tercihini global markalardan yana kullan. MSI-ASUS- LENOVO gibi pişman olmazsın.

Hocam Asus x550vx Tam istediğinm özelliklerde aslında ama alanlardan bazıları gayet memnunken bazıları kötü demiş, aynısı ebrarbilgisayar içinde geçerli bazıları çok iyi derken bazıları çok kötü demiş. Beynim yandi

• öncelikle merhaba dostum bende 1 2 haftaya laptop alıcam 2 yildir bekledik şimdi zamanı geldi baya araştırdım ve gördüm tavsiyem monster ama dersen ki global de işimi görür http://m.n11.com/bilgisayar?srt=PRICE_HIGH&q=mavibilgisayar bu siteden arkadasim Asus laptop aldı gayet iyi geldi kullanıyor gta v bile oynuyor yalnız onun aldığı galiba şuan kalmamış bu linktende yararlanabilirsin dostum [/b

• The Imp kullanıcısına yanıt
    teknoloji biraz şans işi. bazen nereden alırsan al ekran sorunlu çıkabiliyor parti sorunlu çıkabiliyor bazen de sorunsuz.. burası sadece ebrar için değil her yer için geçerli. ama sen dersen ki böyle durumda beni hiç servisle merviisle uğraştırmasınlar memnun olmadığımda direk paramı geri versinler bilgişisayarı teknosadan al.. kendisine has iade programı var .
  • Dostum monster Abra a5 i şu anda iade aşamasındayım (umarım bir sıkıntı çıkarmazlar her şeyi kutuya koydum ama insan tırsıyor) ama senin için şunu söyleyebilirim bilgisayar çok güzel özellikleri gerçekten iyi ama benim iade sebebim şu: ne gerek var? Ben yazın başında 1850 liralık bi PC vardı vatanda onu istiyordum sonra arttıra arttıra 2900 e gelip monster aldım ama aldıktan sonra buna gerçekten gerek olmadığını farkettim çünkü oynayacağım oyunlar lol FM bilemedin far cry crysis falan yani insan gördükçe 100 lira daha vereyim bi özelliği fazla olsun diye diye nerden nereye geliyor ama gerek yok dostum full hd 940mx li bir bilgisayar seni 4 yıl götürecektir kendi kendine masraf çıkartma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Xae Ryu

Dostum monster Abra a5 i şu anda iade aşamasındayım (umarım bir sıkıntı çıkarmazlar her şeyi kutuya koydum ama insan tırsıyor) ama senin için şunu söyleyebilirim bilgisayar çok güzel özellikleri gerçekten iyi ama benim iade sebebim şu: ne gerek var? Ben yazın başında 1850 liralık bi PC vardı vatanda onu istiyordum sonra arttıra arttıra 2900 e gelip monster aldım ama aldıktan sonra buna gerçekten gerek olmadığını farkettim çünkü oynayacağım oyunlar lol FM bilemedin far cry crysis falan yani insan gördükçe 100 lira daha vereyim bi özelliği fazla olsun diye diye nerden nereye geliyor ama gerek yok dostum full hd 940mx li bir bilgisayar seni 4 yıl götürecektir kendi kendine masraf çıkartma bence

Sağolun hocam, sizin anlattığınız durumun aynısı 2 sene önce telefon alırken başıma gelmişti. Orta model telefon bakarken "o da olsun, Bu da olsun " diye diye en sonunda m8 i İlk çıktığı anda almıştım. Şükür pişman olmadım ama bilgisayarda da olmayacagimin garantisi değil bu. En mantıklısı asus x550vx in 2450 lik modelini almak gibi gözüküyor. Okula goturmeyecek olsam hayatta Laptop almaz bu paraya çok güzel bir sistem kurardım ama ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar mühendisliği okuyorum monster kullanıyorum kesinlikle 2900 vermene değecektir burda bilgisi olmayanların asusa yönlendirmesini komik buluyorum o bilgisayar ile saatlerce sanal bilgisayarda kodlama yapıcaksın o asus varya elinde buharlaşır gider açarsın monsterdan turbo fanı serin serin yaparsın işlerini sadece oyunlarda değil yarın öbürgün programlardada yetersiz gelicek alacağın o bilgisayar 6.nesil i7 yi kafan rahat bir şekilde kullan monster al lafımı dinle yarınöbürgün elim yanıyor diye konu açarsın. (4000TL ye çıkarsan msida alabilirsin monster fanı değilim)
  • Monster i siddetle tavsiye ederim.
    Benim de almadan once on yargilarim vardi. Ama aldiktiktan sonra iyiki almisim dedim. Sonrasinda arkadasim aldi. Sonrasinda onun kardesi aldi.
    Serviside gercekten cok ii.

Maddi durumunu asmayacaksa tulpar serilerine yonel derim.
    Ince kasa al bana gore. Cunku kalin kasalar gercekten sesli calisior.

Diger markalar blu ray koyuyor ssd falan koruyor arti markasini koyuyor ve fiyatlar sisiyor.

Monster neye ihtiyacaniz varsa onu size sunuyor.

Misal arkadasimda tulpar gtx 980m li kalin kasali modeli.

Dedim kesinlikle ssd taktirma. Oyunda fps nin bi etkisi yok ssd cunku.

Laptoptan cok memnun. Iyiki ssd e o kadar para vermedim diyor.
    Tek eksi yani kasanin biraz agir olmasi.
    Tulpar ayarinda msi veya asus kasalarin agirligini bilmiyorum.
    Sonuc olarak Bence monster alin.

• Bilgisi olmayanların asusa yönlendirmesini komik buluyorum Saatlerce kodlama yapacaksın elinde buharlaşır gider bu adamlar cidden neyin ne olduğunun farkında değil ya arkadaş görende bişey bilipte söylüyor sanacak öncelikle java c# benzeri şeylerle o bilgisayar eli yakmaz bu bir ikinci olarak bilgisayarın kullanıcıları herhangi bir ısınma konusundan zaten şikayetçi değil olurda bu konudan rahatsız olursan bi harici klavye alırsın 20 liraya sorunun çözülür(performansı etkileyecek bir ısınma zaten olmaz ben elin rahatsız olursa diye söylüyorum)hee birde arkadaş bilgisayara bakmamış bile yorum atarken aynen şunu yazmış o bilgisayar yarın öbürgün programlar için yetersiz gelicek çünkü baksa asus'un da işlemcisinin ve gpusunun monsterla aynı olduğunu görür de böyle saçma sapan bi yorumda bulunmaz yani kısacası böyle arkadaşları dinlemene gerek yok dediğim gibi senin alsammı dediğin monsterı ben iade ediyorum böyle adamların tavsiyesiyle aldım bende 2900 lira verip plastik kasa kullanmak bana biraz enayilik geldi monster gerçekten güzel makine ancak 2900 etmez 2500 e aynı özelliklerin olduğu aliminyum alaşım varken yani sadece isme para vermeye değmez

• @Xae Ryu @DetectiveFusco Asus ta karar kıldım ancak aklımda tek bir soru kaldı. Internetten almakla mağazalarına gidip almak arasında bir fark var mıdır? Internetten yapılan alisverislerde belli bir süre içerisinde iade hakkı oluyor diye biliyordum ama ebrar in sitesinde buna dair bir bilgi göremedim kısacası hangisi benim için daha güvenli olur eğer bilgisayarda sorun çıkar ve iade etmek istersem

• The Imp kullanıcısına yanıt
    Eğer mağazadan gidip alabilme imkanın varsa yani istanbul ve çevresinde oturuyorsan gidip alman daha mantıklı olur iade süren 14 gün o konuda internetten de alsan elden de alsan herhangi bir şey farketmez ama dediğim gibi elden alma imkanın varsa bu daha mantıklı olur kargo sürecinde yaşanması mümkün olan potansiyel sorunların önüne geçmiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xae Ryu -- 25 Eylül 2016; 15:45:06 >
  • Xae Ryu kullanıcısına yanıt
    Bi yere kadar haklısın plastik kasa vs vs defalarca bilgisayar araştrdım hala daha devam ediyorum bütçem 2000 lira ama iyisi olursa 2900 de veririm gelelim meseleye cihaz 2900 Tl tek farkı ne ekran kalitesi ips olması bunun için 400 tl daha verilir mi verilir ama plastik kasa gerçekten beni o konuda geri adım arttırdı yani alacağım bilgisayarımın estetik bölümü performans dan daha önde gelir ve ısınma sorunu da aynen öyle şuan ki kararım msi gl 62 i5 lik versiyonu alacağım gibide duruyor daha iyi si çıkmazsa tabiki.
  • hmz_06 kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda asus ddr4 RAM 2133 MHz teknolojisine sahipken monster ddr3l 1600 MHz ayrıyetten tn panel sanıldığı kadar dar açılı değil yani direk tam karşısına hizalanmam gerekiyor diye düşünmek doğru değil bu iki modeli kıyaslamak amaçlı söylüyorum

• Xae Ryu kullanıcısına yanıt
    Peki msi hakkında fikrin nedir ips olmmasına karşın gerçekten geniş bir görüş açısı vaad ediyor ayrıca mat bir ekrana sahip gün ışığında bile gördüklerinizi ayırt etmekte zorlanmıyorsunuz
  • hmz_06 kullanıcısına yanıt
    Gl62 de kasa bakımından çok iyi değil onun haricinde bir sıkıntısını duymadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.