Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halil arkadaşımız saolsun bize çok yardım ediyor.Ama oyunda farm yapmadan mama vermiyorlar 25 saat felan oynadım ama hala 25 levelim saat başı bir level=)
  • Beyler bende aranıza yeni katılmış bulunmaktayım playstation 4 alalı yaklaşık 1-2 hafta oluyor kısmetse ilk indirimlerde almayı düşünüyorum bu oyunu şu an sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc'nin duyurulma süresini Arch canavarlar ile bayağı uzattılar.

Geç olsun güç olmasın. Hakkını veriyor Capcom.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.Genellikle offline oynuyorum.134 Liraya deluxe edition alınır mı sizce yoksa daha mı inmesini beklemeli?
  • Oyunda online yardım çağırma nasıl oluyor?

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Offline için 134 lira fazla. Çünkü oyunda tatmin edici bir hikaye yok.

Asıl zevk oyunu bitirdikten sonra kafana göre build yapma ile başlıyor.

Online da bu oluşturduğun buildler ilede diğer oyuncular eşliğinde görevler yapmak oyundan aldığın keyifi 2'ye çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 12 Aralık 2018; 22:28:10 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Ana hikaye görevlerine girer girmez S.O.S atamazsın.

Önce keseceğin boss'un giriş sinematiğini izlemen lazım. İzledikten sonra yardım fişeğini ateşleyebilirsin.

• Beyler oyunun şu an dijital deluxe sürümü 134.00 tl oynayan arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim oyunu oynamak için biraz geç oldu gibi geliyor çok şey kaçırmış gibi hissediyorum birde şu yeni gelecek dlc hakkında biraz bilgi verirmisiniz.
  • Şu an oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Ana hikaye görevlerine girer girmez S.O.S atamazsın.

Önce keseceğin boss'un giriş sinematiğini izlemen lazım. İzledikten sonra yardım fişeğini ateşleyebilirsin.
    Peki kaç kişi çağırabiliyoruz? Ne kadar karışık bir sistem. Yavaş yavaş çözeceğiz sanırım

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Görevlere en fazla 4 kişi çağırılıyor.

Tek bir session 16 kişiye kadar destekliyor.

Kafa karıştıran pek bir unsuru yok. Kolay kavrarsınız.

Birlikte oynayacağınız arkadaşınız var ise, session daveti atıp ortak sessionda görevlere istediğiniz gibi dalabilirsiniz.

Oyun gayet eğlenceli bir noktadan sonra tekrara giriyor herşey fakat çok bağımlısı eden bir tekrar bu.

1200 küsür saatin sonunda halen keyif alarak oynuyorum.

Başka oyun olmadığından değil var tabi fakat Capcom oyunu içerik olarak çok güzel besliyor.

Şahsen oyundan en fazla 1 veya 2 hafta kopabiliyorsunuz. Nedeni ise 3. veya 4. haftada muhakkak yeni bir içerik ile karşınıza çıkıyor Capcom.

Neyse bayağı uzun oldu. Alın oynayın oynattırın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 12 Aralık 2018; 22:40:26 >
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim en kısa zamanda almaya çalışıcam.

• Bu hafta sonu oynaması bedavaydı. Gece öyle bir şey gördüm ama sabah baktığımda yoktu. Yararlanabilen oldu mu?
  • Dupp kullanıcısına yanıt
    Dün akşam oynadım
  • Beyler bir sorum daha olacaktı başkalarıyla online oynamak için arkadaş eklemekmi gerekiyor yoksa başka oyuncularlada beraber oynama imkanımız varmı oyun içinde biraz bilgi verirseniz sevinirim.

• Hardcore oyunculara bi sorum var, başlangıçta set kasmanın bir amacı var mı? Mesela görünüş olarak birsürü güzel set var ama her boss savaşından sonra yeni setler ekleniyor farklı farklı görünümlü. Beğendiğimiz bir seti geliştirip seviyesini yükseltebiliyor muyuz (statler vs) yoksa en son set her zaman öncekilere göre daha mı güçlü oluyor? Bununla ilgili kafam çok karıştı ve aynı soru silahlar için de geçerli.
  • AyemNinja kullanıcısına yanıt
    Başlangıçta set kasmanın hiçbir anlamı yok.
    Oyunu High ranka taşıyacak birkaç küçük değişiklik yeter.

Silah olarakta Bone ağacında ilerlemek başlangıçta iş görür.

Oyun bittikten sonra istediğini yapabilirsin.

• Başkaları derken tam anlamadım?

Arkadaşın ile oynaman için birbirinizde ekli olmalısınız. Eklemeden aynı sessionda buluşmak için davet atamazsınız.

Random olarak diğer oyuncular ile S.O.S fişeğini ateşleyerek Co-op oynayabilirsin.

• Arkadaşlar okla oynuyorum ama bir türlü geliştiremiyorum bütün gerekli malzemeleri topladım ama node eksik diye bir yazı cıkyor ne yapmalıyım

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.