Şimdi Ara

monster energy türkiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
6
Favori
25.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bunlardan türkiyede varmı ben pek zannetmiyorumda :/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Energy Türkiye: Bilmeniz Gerekenler

Monster Energy, dünya çapında popüler bir enerji içeceği markasıdır ve Türkiye'de de geniş bir kitleye sahiptir. Ancak, bazı yaygın sorular ve endişeler vardır:

Monster Energy Alkol Var mı?

Hayır, Monster Energy içecekleri alkol içermez. Ancak, yüksek kafein içeriği nedeniyle aşırı tüketimden kaçınmak önemlidir.

Monster Energy'nin İçeriği

Monster Energy içecekleri tipik olarak şunları içerir:

• Su
    • Şeker
    • Kafein
    • Taurin
    • B vitaminleri

Faydaları ve Etkileri

Monster Energy'nin bazı bilinen faydaları ve etkileri şunlardır:

• Uyanıklığı ve konsantrasyonu artırabilir
    • Fiziksel performansı destekleyebilir
    • Bazı B vitaminleri içerir

Ancak, aşırı tüketimi aşağıdakilere yol açabilir:

• Kalp çarpıntısı
    • Anksiyete
    • Uykusuzluk

Önerilen Tüketim

Monster Energy içeceklerinin günde bir veya iki kutu ile sınırlandırılması önerilir. Hamile kadınlar, emziren anneler ve kalp rahatsızlığı olan kişiler bu içeceklerden kaçınmalıdır.

Sonuç

Monster Energy, alkol içermeyen popüler bir enerji içeceğidir. Uygun şekilde tüketildiğinde uyanıklığı artırabilir ve fiziksel performansı destekleyebilir. Ancak, yüksek kafein içeriği nedeniyle aşırı tüketimden kaçınılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben görmedim ama güzel birşeye benziyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

Bursa Efes Pilsen bayisi olarak biz ROYCE ENERGY DRINK satıyoruz,
    geçen gün müşteride denk geldi "MONSTER bayiliği verilmiş Bursa'da hatta Prıngles satan bayiye vermişler " diye duyduk ama bir gelişme olmadı..

Evet bende duymuştum monster energy türkiye'de geldi diye ama bu resimdekiler farklı bi monster sanırım baska monsterlerde var red bull kutusu gibi ama bu cok farklı süper ya
  • İctm ben bundan bas agrisi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SC2 turnuva streamlarında bunu görüyorum hep Merak ettim şimdi,gelince denerim.
  • Red bull un tahtını alacak firma diyorlardı bir ara ama bilmem.Gelince deneyeceğiz hemen tabi :)
  • amerikada redbull pek satmıyor millet deli gibi monster alıp bi de üstüne şapkasını takıyor :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa ve amerikada red bullun tahtini coktan aldi zaten

• Neden bursa hocam ? izmirde falan yok mu bizde gidelim etkinliklerine.Okul cıkısı redbull kızlarından alıyoduk redbulları bari monsterda böyle bir şeyler yapsa :D
  • cpcakici

caps'i kapatsan yazarken daha hoş olur

ben her ne kadar monster redbull gibi içeceklerin tadından haz etmiyorum aynı zamanda bir katkı sağladıklarını da düşünmüyorum. ben amerikada günde 17 saat çalışıyordum ikisini de denedim bir sabah akşamdan kalmaydım elimi kaldıracak gücüm yok monster içtim deneme amaçlı enerjimi yerine getirici bir hali yoktu ama yine benzer bir günde büyük bir bardak filtre kahve içtiğimde kendimi çok daha dinç ve enerjik hissediyordum tabi ki enerji içeceklerinde aldığın mineralin önemi var ancak benim bünyem için tam bir hikaye.
  • Yarın Türkiye Monster Energy açılış toplantısı yapılacak. Hızla piyasaya yayılacaktır. Bandırma, Gönen, Susurluk, Erdek, Monster Energy ye hazırlayın kendinizi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegceg1 -- 4 Eylül 2012; 21:01:59 >
  • Bursa'da lisanslı dağ bisikletçisiyiz tanıtım yapabiliriz isterseniz, eğer distrübitörü tanıyorsanız, @aykts ile irtibata geçebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 4 Eylül 2012; 21:17:13 >
  • İzmire Bostanlı taraflarına getirin 20 kişi bütün rafı alırız
  • Monster Türkiye Yetkilileri ile nasıl iletişime geçebiliriz?

Reklam projemiz ile kendilerinin tanıtımı Monster'a yakışır bir şekilde hazırlayabiliriz.
    http://aykutsubasi.wordpress.com/2012/07/08/sirketinizin-reklamini-bisiklet-uzerinde-yapiyoruz/
  • ayın 7si oldu marketlerde pek rastlayamadık kendisine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpcakici

olmadı ben gondereyım bursadan ... bursa termınalınde butun noktalarda var bı musterıme rıca ederım verır otobuse... dertmi yanı sız monster ıstedınızde bız yok mu dedık:))

Fiyatları hakkında bilgi verir misiniz hocam
  • quote:

fiyat.. sıze soyle dıyeyım benzınlık buyuk market yada geleneksel kanal markette 3 ila 3,5 arası degısecektır su anda urun orjınal (yesıl) ve lo carb( mavı) olarak ıkı cesıt ekım ayında meyve sulu yanı turuncu monster pıyasaya cıkcak... bu arada oteller ve barlar dısında butun pıyasada 500 ml dır urunler.... sıze soyle dıyeyım olurya monster a 7-10 gıbı fıyat vuran olursa dırek monstere sıkayet edebılırsınız. fıyat konusunda sırket cok ısrarcı o fıyatı vuran noktayla satıs sozlesmesı feshı kesın olrak belırtılmıstır zaten...

Hocam lo carb olan (low carbohydrate) sekersiz olan degil mi?

• evet şeker ve düşük karbonhidrat ... yarın türkiyedeki mevcut ürünlerin resmini içeriklerinin olduğu kısımların fotolarını çeker sizlerle paylasırım.. artı bu ay bi dahakı ayki tüketici promosyonunada paylasayım gecen sene paris dakar yarısını bılıyorsanız monster ekıbı kazanmıstı.. bu senekı yarıslara çekilişe iki çift bu nasıl denır tamır vs vs yapan ekıple dırek yarısmacılarla bırebır bu heyecanı yasayacak bır daha kı aykı promosyonda cooook buyuk ıhtımalle yıne motor gp deki temsilcimiz rossınin motorsikleti verilecek tabiki sıfırı:)) dehşet bir makineeee
  • 33cl pembe kutu var mi?
  • quote:

evet şeker ve düşük karbonhidrat ... yarın türkiyedeki mevcut ürünlerin resmini içeriklerinin olduğu kısımların fotolarını çeker sizlerle paylasırım.. artı bu ay bi dahakı ayki tüketici promosyonunada paylasayım gecen sene paris dakar yarısını bılıyorsanız monster ekıbı kazanmıstı.. bu senekı yarıslara çekilişe iki çift bu nasıl denır tamır vs vs yapan ekıple dırek yarısmacılarla bırebır bu heyecanı yasayacak bır daha kı aykı promosyonda cooook buyuk ıhtımalle yıne motor gp deki temsilcimiz rossınin motorsikleti verilecek tabiki sıfırı:)) dehşet bir makineeee

HOCAM TÜRKİYEDE OLANLARDAN Bİ SS ALABİLİRMİYİZ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.