Şimdi Ara

Monster abra A7 V6.3 korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün monster abra A7 V6.3 sipariși verdim 120 ssd ve ram'i 8gb 2133 frekanslı yapmak haricinde hic bir değişiklik yapmadim.
    Freedos spariş verdim
    Win7 kurmayı düşünüyorum.
    Mavi ekran hatası yaşamaktan veya forum da yazılan diğer yazılımsal sorunları yaşamaktan korkuyorum.
    Tavsiye telkin teskin öneri her yorumunuzu bekliyorum.
    Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fötür -- 19 Şubat 2016; 2:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun , dua edin sorunsuz bir cihaz olsun eğer sorun olursa senenin 3/1'i serviste geçer .

Ben pes ettim arızalı ürün kullanıyorum . Kendimce bişeyler yapıp minimuma indirdim mavi ekranları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 19 Şubat 2016; 9:42:26 >
  • W7 de hata alabilirsin eğer hata alırsan uğraşmadan direkt w10 kur...

Arkadaşta aynı ürün var w10 sadece fps drop yaşıyor online oyunların hepsinde (200 den 50 lere düşüyor ani düşüşle takılmalar oluyor) ekran hatası vs yok şu ana kadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam win7 kurarsan mavi ekran ihtimalin artar bence temiz bir win10 kurulumu yapmalısın.

• Öncelikle ilginize teşekkür ederim
    Monster in sitesinden driver lara baktım tarihlerine baktım hepsinin tarihi vereceğim linkteki gibi
    http://www.monsternotebook.com.tr/ABRAA7V6-3-X.html
    Win 10 kursam driver lerin hepsi güncel gibi
    En korktuğum şeylerden biride fps drop zaten aşırı nefret uyandırıyor o muhabbet bende

Bu mesaja eklenen görseller:

Monster abra A7 V6.3 korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fötür -- 19 Şubat 2016; 12:02:41 >

• Benimde aklımdaydı düne kadar ama artık mavi ekran okuyucusunu okudukça , kendi kendime biraz dur dedim.
    Mavi ekran hatası bu yıl mı başladı?
    Sanki daha önceki yıllardaki yazışmalarda yok gibi.
  • Bi sorun yașarsam bu başlıktan sizleri etiket ederek yazarım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fötür

Bi sorun yașarsam bu başlıktan sizleri etiket ederek yazarım .

Hocam sizden haberler bekliyorum.
    Saygılar.
  • Freedos aldığım için format artırmam gerekecek salı gününden önce bi şey söyleyemem. Ama çok isterseniz pm atin kutu açma videosu kasa inceleme falan yapıp özelden atarim

• Fötür F kullanıcısına yanıt
    Zaten bir tek ekran kartı güncelleme gerektiriyor.Onu yaparsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.Bios güncel olarak gelecek zaten.
  • Açma tuşuna bastım .siyah ekranda 2 satir beyaz yazı geldi sadece geri kapatma tuşuna basıp kapattım
    Bilgisayarcı ya götürüp hallederim salı günü

• quote:

Orijinalden alıntı: byskandal

Benimde aklımdaydı düne kadar ama artık mavi ekran okuyucusunu okudukça , kendi kendime biraz dur dedim.

Ben de düşünüyordum monster şimdi ben de geri çekildim.
  • Benden sana tavsiye paketi açmadan geri gönder paranı al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum monsterın sitesindeki hic bir driverı yükleme sadece yuklersen control center ı yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: byskandal

Benimde aklımdaydı düne kadar ama artık mavi ekran okuyucusunu okudukça , kendi kendime biraz dur dedim.

Ben de düşünüyordum monster şimdi ben de geri çekildim.

Aman diyim hocam çıkmaz çıkmaz ama benim gibi arızalı bir ürün alırsınız başınız ağırır uzak durun , servismiş müşteri desteğiymiş hikaye, 1 hafta serviste durup boşa parça değişip geri gönderileceğine 1 ay serviste dursun tamir edilmiş çalışır şekilde gelsin daha iyi bence .

Benim dilim yandı sizinki yanmasın :)

• Fötür F kullanıcısına yanıt
    Sn. Fötür;

Freedoslu yani işletim sistemsiz olarak notebookunuzu satın aldığınız için bilgisayarı açtığınızda işletim sisteminin yüklü olduğu sürücüyü bilgisayarınız takmanızı istiyor sizden. Yani o 2 satır gelen ekran bir hata değil burayı özellikle düzeltmek isteriz.

Diğer taraftan cihazınıza herhangi bir bilgisayarcı da kaçak Windows kurdurmanızı kesinlikle önermiyoruz. Bu şekilde bir işlem yapmanız cihazınızda sonradan yazılımsal problemlere yol açabilir. Bu gibi sorunların önüne geçmek için özellikle orijinal Windows 10 lisans satın alıp cihazınızı servisimizde ücretsiz olarak kurdurmanızı tavsiye ediyoruz.

Detaylı bilgi almak için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.