Şimdi Ara

Monster Abra A5 V1.1 Problembook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten Monster Abra A5 V1.1 bilgisayarı aldım bilgisayarı alalı 3 hafta olmadan sorunlar yığıldı.
    Adobe durduk yere çöküyor
    Hafiften kasmalar başladı
    Power driver statue hatası verip bilgisayar 50 yılda kapanmıyor
    Oyun açtığımda yetersiz bellek diyip duruyor (Sanal bellek ayarını yaptığım halde)

Eğer bir yığın problemle uğraşmak ve paranıza acımak istiyorsanız Monster hemen yanınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7o7 -- 18 Temmuz 2014; 1:28:58 >

• Ben de alalı üç hafta oldu anca bahsettiğin sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım, dizüstüne temiz format atmanı öneririm, sana gelirken yüklenen yazılımlarda sorun olabilir, ben kendim alıp kurmuştum işletim sistemini sıfırdan, gayet sorunsuz çalışıyor.
  • Hiç ummadığın bir sebepten bile olabilir, windowsu orjinal kurmadıysan o sorunlu olabilir, güç ayarlarından bir kısıtlama olabilir, kurulum esnasında bir hata olmuş olabilir, benim tavsiyem sıfırdan diskleri biçimlendirip format atman, sonra güncellemeleri eksiksiz yapıp öyle denemen.
    windows orjinal lisanslı güç ayarlarında sıkıntı yok, kurulum esnasında hatayla kasıt nedir?, bide format atmayı denicem olmazsa firmaya geri uçurucam bunu o kadar didindik alacaz diye olana bak...
  • Olur a anlık güç kaybı sürücüde hata, düşük ihtimal ama olamz değil, sen diskleri biçimlendirip sıfırlayıp tekrar kurulumu yap, driverlerı yükle verdikleri diskten, sonra windowsu güncelle, ondan sonra da aynı sorunlar devam ederse ayrıntılı konuşuruz, gerekirse servise gider artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    monster abra a7 v1.1 almali
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    windows 8 ürün anahtarını bulursam halledicemde yok yok kutunun üstünde bissürü sayı yazıyor hiçbiri değil ürün anahtarı product key wiever dakini kullanınca bu anahtar bu windows sürümüyle çalışmıyor diyo (bugün herşey ters bana)

Orijinalden alıntı: 7o7

İnternetten Monster Abra A5 V1.1 bilgisayarı aldım bilgisayarı alalı 3 hafta olmadan sorunlar yığıldı.
    Adobe durduk yere çöküyor
    Hafiften kasmalar başladı
    Power driver statue hatası verip bilgisayar 50 yılda kapanmıyor
    Oyun açtığımda yetersiz bellek diyip duruyor (Sanal bellek ayarını yaptığım halde)

Eğer bir yığın problemle uğraşmak ve paranıza acımak istiyorsanız Monster hemen yanınızda.

Her markada böyle sıkıntılar yaşanabilir, suçu markaya bulmamak gerek. Ama, Monster laptoplar sık sık problemleriyle anılan cihazlar. Üç beş kuruş daha verip dünyaca bilinen kabul görmüş markaların ürünlerinden birini alsaydım keşke dedirtiyorlar doğrusu.

Vakit geçirmeden siz temiz bir format çekin, Windows 7 olsun. Baktınız yine olmuyor, servise gönderin. Servisteki arkadaşlar ilgililer, umarım sıkıntınıza bir çare bulurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakesan kullanıcısına yanıt
    Teknoloji birazda şans işidir dedikleri bu. Kağıt üzerinde harika bi dizüstü ama kullanım ayrı bir olay.
    Ve kutuy açtığımda elime kağıdı aldım ve yazılan şey sadece w8 ve üstünü desteklediği yazısıydı (yani w7 ve altını çalıştırmıyor)
    Şu metro arayüzünede uyuz oluyorum

Orijinalden alıntı: 7o7

Teknoloji birazda şans işidir dedikleri bu. Kağıt üzerinde harika bi dizüstü ama kullanım ayrı bir olay.
    Ve kutuy açtığımda elime kağıdı aldım ve yazılan şey sadece w8 ve üstünü desteklediği yazısıydı (yani w7 ve altını çalıştırmıyor)
    Şu metro arayüzünede uyuz oluyorum

Windows 8'den hiç haz etmeyen biri olarak öncelikle geçmiş olsun diyeyim :( Binlerce lira verip istediğim işletim sistemini kullanamamak ha...)

Dediğim gibi, servise gönderin veya alın laptobunuzu kendiniz Kadıköy'deki servise gidin. Müsait vakitlerine denk gelirseniz oturur bir çay içersiniz, derdinizi anlatırsınız, mutlaka ilgilenirler. Ama, çok geciktirmeyin derim.
  • Valla bende t7 aldim bir sikinti yok. Mukemmel calisiyor cihaz. Aldim alali toplasan 20 saat kapali durmustur l. Full acik. Bi istanbulu arayin isterseniz. Bi konusun.

Bayerische Motoren Werke
  • Dostum senin bilgisayarındaki kasmaların nedenini Power driver status bu hataya neden olan programda aramalısın . Benimde başıma geldi aynısı aradım ve reel temp uygulamasının w 8.1 ile çakıştığını ( İstisnalar hariç ) buldum . bu program çalışıyorsa

1. Bilgisayarın kasıyor.
    2. Bilgisayarın ısınıyor.
    3. Power driver statue bu hatayı alıyorsun .
    4. Monster a suç atıyorsun .

Bence bu hataların nedeni kullandığın bir program . Yada senden izinsiz veya farkında olmadan kurmuş olduğun bir program . Bunu bulmak içinse bence bilgisayarın açıldıktan sonra ne zaman ve ne yaptığında kasılmalar başlıyor bunu takip et. Eminim sorununun çözümü bir araştırma kadar uzağındadır .

• abra a5 v1.1.2 var bende Driver power hatasını bende alıyordum ve onun minecraft oyunundan kaynaklandığını farkettim sildim entegre ekran kartı yüzünden videoları hd izleyemiyorum oyunlarda şu an sorun çıkmaya başladı laptopu prizden çıkardığım zaman parlaklık artıp azalıyor ve laptoptan ses çıkmaya başlıyor ve çok ısınıyor servise yolladım ve aynısı gibi geri yolladılar yarın bir bilgisayarcıya götürcem temiz bir format atmaları için linux yerine win 8 yükleyip yollasalar bu sorunların çoğu çıkmaz 2.5tl veriyoruz linux işletim sistemi ile geliyor dediğim gibi bu gereksiz entegre ekran kartı saçmalığı önceden söylenmeliydi ekran kartı 860m yazıyorlar birde kısaca monster problemmanster...

Orijinalden alıntı: nurti66

abra a5 v1.1.2 var bende Driver power hatasını bende alıyordum ve onun minecraft oyunundan kaynaklandığını farkettim sildim entegre ekran kartı yüzünden videoları hd izleyemiyorum oyunlarda şu an sorun çıkmaya başladı laptopu prizden çıkardığım zaman parlaklık artıp azalıyor ve laptoptan ses çıkmaya başlıyor ve çok ısınıyor servise yolladım ve aynısı gibi geri yolladılar yarın bir bilgisayarcıya götürcem temiz bir format atmaları için linux yerine win 8 yükleyip yollasalar bu sorunların çoğu çıkmaz 2.5tl veriyoruz linux işletim sistemi ile geliyor dediğim gibi bu gereksiz entegre ekran kartı saçmalığı önceden söylenmeliydi ekran kartı 860m yazıyorlar birde kısaca monster problemmanster...

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshshshahahahahahahaah kardeş adam freedos cihaz satıyor msi bunun gtx850m lisini freedos 3bin e satıyor.orjinal istiyorsan 200 lira basar w8 alırsın. Entegre ekran kartı saçmalığı demissin ya pc den hiç anlamıyorsun yada intel i dava etmeni öneririm sana belki bi sonuç alırsın adamlarda işlemci içine gpu koymaktan vazgeçer. Eleştirirken saçmalamadan eleştirin gözünüzü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

quote:

abra a5 v1.1.2 var bende Driver power hatasını bende alıyordum ve onun minecraft oyunundan kaynaklandığını farkettim sildim entegre ekran kartı yüzünden videoları hd izleyemiyorum oyunlarda şu an sorun çıkmaya başladı laptopu prizden çıkardığım zaman parlaklık artıp azalıyor ve laptoptan ses çıkmaya başlıyor ve çok ısınıyor servise yolladım ve aynısı gibi geri yolladılar yarın bir bilgisayarcıya götürcem temiz bir format atmaları için linux yerine win 8 yükleyip yollasalar bu sorunların çoğu çıkmaz 2.5tl veriyoruz linux işletim sistemi ile geliyor dediğim gibi bu gereksiz entegre ekran kartı saçmalığı önceden söylenmeliydi ekran kartı 860m yazıyorlar birde kısaca monster problemmanster...

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshshshahahahahahahaah kardeş adam freedos cihaz satıyor msi bunun gtx850m lisini freedos 3bin e satıyor.orjinal istiyorsan 200 lira basar w8 alırsın. Entegre ekran kartı saçmalığı demissin ya pc den hiç anlamıyorsun yada intel i dava etmeni öneririm sana belki bi sonuç alırsın adamlarda işlemci içine gpu koymaktan vazgeçer. Eleştirirken saçmalamadan eleştirin gözünüzü seveyim.

doğru bilgisayardan birşey anlamıyorum o yüzden ben programlamacılık bölümü okuyorum sizde monsterin fanboyluğunu yapıyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

quote:

doğru bilgisayardan birşey anlamıyorum o yüzden ben programlamacılık bölümü okuyorum sizde monsterin fanboyluğunu yapıyorsunuz

Büyük ihtimal tv programcılığı falan aksi halde git üniversitesi yi ateşe ver bilgisayarla ilgili bölüp okuyup işlemci de gpu var diye firmaya laf etmek .kendim v2 kullanıyorm adamlar napsin senin için özel işlemcimi uretsinler? Hadi diyelim ben fanboy oldm monster para veriyor yurt paramı karşılıyor ondan böyle konuştum. Gerçekten merak içerisindeyim sayın programcı arkadaşm okulda özel bir bölümde işlemci falanmi üretiyorsunuz kodlar senden mi ?? ondan mı kızdın intel e

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.