Şimdi Ara

Monk hakkında görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monk ve talent sistemlerini beğendinizmi? Sizce nasil oynamasi zevklimi hangi talent sistemi daha güçlü heal tank or dps? leather giyen bir classin tank olmasi sizce ne gibi sorunlar cıkarabilir?

• Ne leathermış arkadaş ya. Druid de leather ile tanklık yapıyor
  • healer oldum 23 levelım elimdeki tek heal atabildiğim skill bir lazer gibi 8sn. 1.5k yakın heal atıyor cdsi yok denilicek kadar az saniyede başka adama skill atıp tekrar başkasına dönebiliyorum. + magic posion disase silen skillim var baya bi op kısacası :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyph -- 26 Eylül 2012; 12:49:10 >
  • Tank veya DPS deneyen oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube a girip search etseniz milyon tane video var şu sorduklarınızla ilgili.
  • Leather tanklık yapmasında ne gibi bir sorun var anlayamadım. BC zamanında bir guild Illidan'ı rog tankla kesmişti diye hatırlıyorum.
  • Heal specde skiller biraz yetersizmi banami oyle geldi aticak 1 tane skill var nerdeyse.. level 11 16 arasi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 26 Eylül 2012; 20:23:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • level 15 olup ogrimara gidince heirloomları çekip dosdogru randoma girdim.. 2-3 dungeon tankladım.. dogru dürüst agro kacırmıyorsunuz.. kafadan %25 dmg reduce'u var.. yere fıçı gibi bir şey atıp düştüğü alandaki tüm mobları slow + yüksek oranda kızdırabiliyorunuz.. skill olarak döner tekme gibi bir şey var.. 6-7 sn cdli, 50 energy ile geniş bir alana sağlam vuruyor.. ondan sonra jabla 2 kez vurup chi biriktiriyoruz. sonra chilerle sağlam damage veren single target bir skill var. warrior gibi aoe stun'ı var ama 3 chi istiyor, kullanışsız.. ateş üfleme fena değil..

sonuç olarak monk tank iyi gibi ama bir warrior kadar zevkli, seri değil.. (healer ve dps oynamadım ama duydugum kadarı ile healer çok sıkıcıymış )
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

youtube a girip search etseniz milyon tane video var şu sorduklarınızla ilgili.

Her konuda böyle çıkıyor bir tane. Hocam burası bilgi paylaşım platformu, ayrıca her şeyi zaten youtube ve google'da aratark bulabiliriz böyle bir durumda kimse buraya gelip konu açmasın. Olaya böyle bakacak olursa burada ki tek gerekli forum alanı mizah-eğlence-konu dışı oluyor, diğer türlü her ayrıntı yabancı forumlarda var.

Yapılan yorumları da ben büyük bir zevkle okuyorum.
  • monk ların herseyi güzel aslında ama ben heal dan vaz geçmem druid kadar kolay geliyor bana yada paladin gb:)
  • Tanklığını test etmemiştim betada heal ve dps eğlenceli geliyordu ama tanklığı çok daha eğlenceli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.