Şimdi Ara

Monitörüm VGA, Gtx 750 Tİ ile bir sorun çıkar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende halihazırda bir monitör var Asus 19" ve VGA girişli. Şimdi yeni bir sistem, kasa alacağım ve gtx 750 ti ekran kartı olacak. Bu VGA, DVİ dan pek bir şey anlayamadım. Bu konularda biraz kıtım. Şimdi GTX 750 Tİ vga mı yoksa dvi mi girişi var? Diyelim ki dvi ise dönüştürücü mü kullanmam gerek? Ayrıca çözünürlükte, performansta falan sıkıntı yaşar mıyım? Şunu da belirteyim gtx 750 ti asus mu evga mı msi mı bilmiyorum.

• Bu kartta VGA çıkış var. İleride monitörü değiştirirsen DVI yada HDMI bağlantısını da kullanırsın. Marka olarak MSI tavsiye derim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html
  • dvi to hdmi yada vga ile kullanırsın sorun olmaz arkadasında dediği msi alabilirsin ama şu anda gtx 750 ti almanı tavsiye etmem rx460 yada r7 370 bakabilirsin

hatta 2 gb r9 380 modeline bile bakabilirsin gerçekten iyi kart 500watt power varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyas404 -- 7 Eylül 2016; 15:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

Arkadaşlar bende halihazırda bir monitör var Asus 19" ve VGA girişli. Şimdi yeni bir sistem, kasa alacağım ve gtx 750 ti ekran kartı olacak. Bu VGA, DVİ dan pek bir şey anlayamadım. Bu konularda biraz kıtım. Şimdi GTX 750 Tİ vga mı yoksa dvi mi girişi var? Diyelim ki dvi ise dönüştürücü mü kullanmam gerek? Ayrıca çözünürlükte, performansta falan sıkıntı yaşar mıyım? Şunu da belirteyim gtx 750 ti asus mu evga mı msi mı bilmiyorum.

Ben vga cikisli monitörde asusun gtx 750ti kartini kullaniyorum herhangi bir sıkıntı yok gayet memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolobaby kullanıcısına yanıt
    Monitörümde sadece vga çıkışı var mavi kabloyla takılan . Asus gtx 750 ti yi bağlayabilir miyim mavi kabloyla aparatsız şuanki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    650 ti Bu anakarta olurmu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.