Şimdi Ara

Monitörü kapatınca bir tuhaflık oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Masaüstü. Windows 7 yüklü. Bilgisayar açıldığında masaüstü simgeleri falan filan dizili oluyor ama monitörü kapatıp açınca simgeler ve başlat menüsü yok oluyor sadece duvar kağıdı görünüyor. Sebebi ne olabilir acaba

• Bi fikri olan yok mudur arkadaşlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nino_desconocido

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Masaüstü. Windows 7 yüklü. Bilgisayar açıldığında masaüstü simgeleri falan filan dizili oluyor ama monitörü kapatıp açınca simgeler ve başlat menüsü yok oluyor sadece duvar kağıdı görünüyor. Sebebi ne olabilir acaba

Başlat menüsü derken buradan bahsettin değilmihttp://e1206.hizliresim.com/y/8/7n9kt.png ? anlayamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 8 Haziran 2012; 17:18:35 >
  • Valla masaüstündeki herşey. Sadece ama sadece duvarkağıdı kalıyor geriye.
  • Bence masaüstündeki simgeler ile başlat çubuğunun kaybolmasıyla monitörün alakası yok. Sorunu başka bir nedende arayın, monitör sadece ekran kartındaki görüntüyü size ileten harici bir çevre birimidir. Monitörün, Başlat çubuğu ve masaüstü simgelerini kontrol etme özelliği yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç bir durum. Cihaz all-in-one pc mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç planından performans ayarlarını varsayılan ayarlarına geri çekip dener misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla masaüstündeki herşey. Sadece ama sadece duvarkağıdı kalıyor geriye.

Kardeşim şu resime bak denetim masasını biraz kurcaladım senin sorununla ilgili olabilirhttp://e1206.hizliresim.com/y/9/7p9dj.png res,mdeki gördügün yere git ve gösterdigim yerde tik var ise o tik i kaldır belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 9 Haziran 2012; 11:59:02 >
  • İlgilendiğin için çoook sağol dostum. :) Deneyeceğim.
  • quote:

İlgilendiğin için çoook sağol dostum. :) Deneyeceğim.

Önemli değil dostum Sonuç nedir herhangi bir düzelme varmı ?
  • Orayı denedim ama olmadı ama başka bir yol buldum gibi. yine de teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.