Şimdi Ara

Monitöre görüntü ve elektrik gelmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,yeni pc aldım,2 ay olmadı.Ben evde yokken annem fişleri olduğu yeri elektrki süpürgesiyle süpürmüş....Bilgisayarı açıyorum,olması gerektiği gibi tek bip sesi geliyor fakat monitorde goruntu yok....VGA kablosuna baktım,biraz zedelenmiş...Gittim yeni kablo alıp denedim,ama monitore elektik gelmiyor...Işığı bile yanmıyor...Yardım!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam elektirik kablosunu dene birde olmassa besleme kartı zarar görmuşdur kolay gelsin
  • birde direk anakarta tak vga dan
  • Denedim hepsini ama nafile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulianis99

Beyler,yeni pc aldım,2 ay olmadı.Ben evde yokken annem fişleri olduğu yeri elektrki süpürgesiyle süpürmüş....Bilgisayarı açıyorum,olması gerektiği gibi tek bip sesi geliyor fakat monitorde goruntu yok....VGA kablosuna baktım,biraz zedelenmiş...Gittim yeni kablo alıp denedim,ama monitore elektik gelmiyor...Işığı bile yanmıyor...Yardım!!!!

büyük ihtimalle teknik bir problemi var marka model yazarsan daha sağlıklı bilgi verebilirim...
    kargo ile gönderebilme şansın var ise uygun bir fiyata yapabilme şansım var ( arızayı görünce daha iyi bilgi veririm ) senin içinde uygunsa gönder bakarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulianis99

Beyler,yeni pc aldım,2 ay olmadı.Ben evde yokken annem fişleri olduğu yeri elektrki süpürgesiyle süpürmüş....Bilgisayarı açıyorum,olması gerektiği gibi tek bip sesi geliyor fakat monitorde goruntu yok....VGA kablosuna baktım,biraz zedelenmiş...Gittim yeni kablo alıp denedim,ama monitore elektik gelmiyor...Işığı bile yanmıyor...Yardım!!!!

monitoru degıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör'e elektrik gelmiyor
    8 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.