Şimdi Ara

Monitörden ölü pixel çıktı garanti karşılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle harkese merhabalar. Asus 1 ms 75 hz monitörü uzun zamandır inceliyordum. Geçen gün en sonunda karar verip monitörü aldık. Orada uzun çabalarla monitörü açıp ölü pixel testi yaptırmak istedim ama çalışanlar bunun bir prosedürü var falan dediler. Çıkarsa garanti karşılar mı falan desemde pek oralı olmadılar ve sonunda korktuğum başıma geldi, monitörden ölü pixel çıktı. Şimdi ben bu monitörü iade edebilir miyim? (Teknosadan aldım) veya garanti karşılar mı? Buraya kadar okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İade edebilrmiyim arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu?

• Yerinde gidip kutuyu onlara açtırıp kontrol yapabiliyosun hatta beraber yapıyosun.

Yalnız makinesi yada yöntemi yok gözün görürse iyi evde farkedersen de olmaz. Kontrol de şu;

Ekrana kıpkırmızı yapıyorsun, her yerini kontrol ediyorsun sonra diğer renklere de bakıyorsun, bu şekilde.

İnternetten aldığın zaman geri iade hakkın var ama derdini anlatamazsın muhtemelen, hiç sinirlerini bozma.

kolay gelsin.
    indirmek yok kurmak yok üye olmak yeterli yarışlar canlı
    salı ve cuma 21de
    oyunun linkinden üye olup aramıza katılabilirsiniz
    https://www.gpro.net/?id=16B7385991EE
    buda whatsapp grubumuz
    https://chat.whatsapp.com/CVMxaGyNizFFarkMr2oRsJ
  • iade veya değişim teknosada zor seni sallamayabilirler
    mağazadan aldığın için iade hakkı da pek yok
  • ben vatandan mağazadan aldım monitörü adamlar sağolsun ölü pixel ve ışık sızması testlerini yaptılar sorunsuz olunca kasaya gittik 6 taksit yaptırdım birde sordum monitör sıkıntı olsaydı ne olurdu dedim depoda 4 adet daha var dedi hepsini test ederdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 22 Ocak 2020; 17:45:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam kabul etmiyor garanti felan. Vatandan aldığım monitörden de çıktı 1 saat sonra geri götürdüm kabul etmediler garanti gittiler oda 21 iş günü ve 3 piksele kadar normal dediler geri çevirdiler. Yani anlıcan elimde patladı ve hala kullanıyorum.Hergün selam veriyor bana o ölü piksel :D

Hakem heyeti felan hikaye ihtar çektik felan derken hiç cevap alamadım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 22 Ocak 2020; 18:48:58 >
    Kabul etmeyin yasa geregi 1 adet bile hatali urun sıfatında.Iade edin bastırın kabul etmezlerse direk tüketici hakem heyetine 3 5 at sürer ama kazanırsınız.Yok öyle biz kabul etmiyoruz demek yıldırma çabaları bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1 ay uğraştım sonra vazgeçtim biliyonuz mu. Üstünden 4 yıl geçti tabi artık.Konu sahibi arkadaş uğraşırım derse takibini yaparsa nolur bilemiorum.
    Ben kaç kere problemli monitör degistirdim kim bilir.Hic bir kusuru kabul etmem para veriyorum ve hepimiz bu parayi zor kazanıyoruz. Ayrıca uzun yıllar kullanilan ürünler bunlar o yüzden uğraşılır.Vatan bu tür konularda bir tik daha iyi teknosa sıkıntılı doğrudur mecbur hakem heyetine gidecek yada servis şansını deneyecek.

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Eğer sizden değilse, iade kabul etmeleri lazım. Ona rağmen olmuyorsa ASUS garanti denemek lazım.

Hala olmuyor ise tüketici hakem heyeti.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Yok hocam kabul etmiyor garanti felan. Vatandan aldığım monitörden de çıktı 1 saat sonra geri götürdüm kabul etmediler garanti gittiler oda 21 iş günü ve 3 piksele kadar normal dediler geri çevirdiler. Yani anlıcan elimde patladı ve hala kullanıyorum.Hergün selam veriyor bana o ölü piksel :D

Hakem heyeti felan hikaye ihtar çektik felan derken hiç cevap alamadım bende.
    monitör alacak arkadaşlar kesinlikle mağazadan görerek ve testlerini yaptırıp öyle almalılar benim aldığım monitör internet fiyatından 100 tl pahalı aldım ama içim rahat en azından şimdi gönül rahatlığıyla kullanıyorum
  • Son 2 ayda biri İtopya biri de N11 sitesinden Teknobiyotik satıcısından olmak üzere 2 farklı zamanda Aoc marka monitör aldım. Her ikisinde de ölü piksel ve ışık sızması olduğunu farkettim. Geri iade süreçlerinde çok problem yaşadım. Öyle 14 gün cayma hakkı falan yalan. En azından elektronik üründe geçerli değil bu. 5 ölü piksel ve sonrasına değişim veya iade yapıyorlarmış firmalar.Bu durumu Şikayet var.com ve diğer platformlarda yayınlayınca ve de biraz sesimi yükseltince para iadesi aldım ama illallah dedirttiler. Bence sizde kesinlikle geri adım atmayın, sonuçta para kolay kazanılmıyor.

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Sen problemi mağazada görmeseydin eve gelip fark etseydin hiç bir şekilde iade edemezdin. İADE hakkın yoktu
    ben ürünü vatandan aldım depodan getirdiler kapalı kutu gözümün önünde açtılar ve testlerini yaptırdım hiç problem çıkmadı ve testler bittikten sonra ödemesini yaptım problemli çıksaydı depoda stokta 4 adet daha monitör varmış onlarıda test ederiz dediler yani ben ürünü problemli görüpte müdahale etmedim zaten problemli olsaydı depodaki ürünleride deneyeceklerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 22 Ocak 2020; 21:38:7 >

Bununla ilgili yargıtay kararları var dostum. Hiç uğraşma değiştirmezlerse ver tüketici hakem heyetine 1-2 ayda sonuç çıkar seve seve değiştirirler.

2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Hocam burada sormaktansa bence garanti koşulları kağıdını okuyabilirsin ha onunla birlikte teknosada sizin için garanti talebi oluşturacaklardır en kötü kaymakamlığa gidersiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.